Güncellemeler
+1 yıl
Peki sizin için modernlik nedir? Modern insan nasıldır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Modern dünyaya ayak uydurmayı mı yoksa kendi doğrularınıza göre hareket etmeyi mi tercih edersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Modern bir insan odluğumu düşünüyorum evet
Modern Dünya dediğin şey ne tam olarak? Çağımızda her şey normalleşti. Bazı şeyleri yapmamak ben modernlikten uzak bir insan mı yapıyor?
Bunu bende sorguluyorum. Aslında soruyu da bu nedenle sordum. Modern dünyada ki yaşam tarzı genel anlamda bana yanlış geliyor. Modern dedikleri bazı şeyleri ben ahlaksızlık olarak görüyorum. Bu durumda ben modern bir insan değil miyim?
Ben bu siteden ilk defa gördüm. 19 yaşında ki bir kızın bu yaşa kadar seks yapmamasının büyük eksik olup geç kaldığını. Bende kendimi geliştirdiğimi çağa ayak uydurmayı başardığımı sanırdım bu sitede bu dediğim tarz düşünceleri gördükçe aman modernlik benden uzak dursun eğer bu ise dedim
Günümüzde ki modern anlayışı çok yanlış gerçekten. Bazen ahlaksızlıklae modern olarak nitelendiriyor. Ahlaksız da demem ben gerçi bu sefer modernlik karşıtı diyorlar
Yok sen ile alakalı değil. Modernlik bazı kişiler tarafından yanlış algılanan bir kavram bence.
Aynı şeyi düşünüyorum. Ben 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Bunu duysalar beni taşlarlar heralde modern insanlar. 😂 İnsanın kendi ahlaki değerleri olmalı bence. 😇
Aynen ahlaksızlığın adı modernlik olmuş. Yani ahlaksızlığa yeni bir isim takıp normalleştirmişler. Bizde geri kafalı oluyoruz heralde bu durumda. 😁
Öyle oluyoruz gibi
ikisi de aslında.. fazlasıyla modern ama kendine göre prensipleri olan biriyimdir
Çağa uymak için doğrulardan vazgeçmek gerekmez.
Ne kadar moderm olduğumu tahmin bile edemezsin
Modernimdir diye düşünüyorum
Fazlasıyla devrin insanı olmak lazım
Ben olmak istemiyorum. Hatta mümkünde beni başka bir devre ışınlasınlar. Bir tık daha ileriye. 😇
Ahaha neden
Modern hayat bana uymuyor. Benim ahlaki değerlerim, benim inançlarım, benim düşüncelerim yaşadığım devirle çatışma içerisinde çünkü. O yüzden seneler öncesine yani bir tık daha ileriye gitmek istiyorum. 😇
Kendi çapımda evet
Evet
Değisir