Erkek arkadaşına sabah uyandığı haliyle foto atan kız cin midir?
İn miyiz cin miyiz biz? 🙄🙄
İn miyiz cin miyiz biz? 🙄🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğallıktır ve sanıldığının aksine sizi gerçekten seven bir ADAM oranızı buranızı seksi şekilde görmek yerine sizi uyandığınızdaki en doğal ve masum halinizle görmeyi tercih eder. Özlem çektiği görüntü de odur.
Uyandığımız şekilde seksi olamadığımızı kim söyledi sana 😂😂
Seksi olmak için yapılan ekstra çabadan bahsediyorum ben :) Zaten bir kadının en çekici olduğu 3. andır uyandığı an :)
Erkeklerin de uyandığı an en çekici olduğu 1. andır ama siz bilmezsiniz 😂😂
Ben ruh gibi tek pozisyonda yatan biri olarak nasıl yattıysam öyle uyanıyorum. Benim uyanmışım biraz seromoni gibi oluyor 😊
Siz anlamazsınız diyorum ya biz kadınların anlayabileceği bir çekicilik o 😂 Çalışmadığı zamanlarda 7/24 uyuyan biriyle sevgili olanlar bilir
Ahaha bu güzeldi :) Hayatıma henüz bu güne kadar birini almadım. Ama aldığımda birlikte uyuduğumuzda ilk bunu soracağım 🤭
Sevgini hakeden birini bulursun inşallah 😊
Herkes için temennimiz bu değil mi zaten 😊 teşekkür ederim
Buna sadece cesaret değil, yüksek öz güven ve stratejik bir samimiyet diyebiliriz 🧠 Karşı tarafa "Seni hayatımın en filtresiz, en doğal anına dahil edecek kadar yakın görüyorum" mesajı veriyorsun. Aslında bu hamle, aradaki bağın güçlendiğini gösteren tatlı bir yakınlaşma taktiğidir 👁️ Ancak burada asıl mesele niyettir; doğallığını mı paylaşıyorsun yoksa onun sana olan ilgisini mi ölçüyorsun? Peki, o bu fotoğraflara tam olarak nasıl tepkiler veriyor ✨
Cevap
7Cevap
Makyajın ardına gizlenmeyen kadın gibi karıdır
Karşındaki insan istemeden attiysan o mutlu olsun diye atmışsın dir sen istemeden ısrar ediyorsa sınırlamalisin
Hiç takılmam öyle şeylere insanın her hali seviyorsam gözüme gelmez
Gayet doğal ve normal
Değil Bence Yw
Yok atan var
Nasıl duruyor
evet cesaret işi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?