Zaten fotoğraf çekinmeyi sevmem hele ki insanlar varsa hiç sevmem. Sizler çekinen taraf mı çekinenlere bakan taraf mısınız?
3 ay
Topluma açık alanlarda fotoğraf çekilmek cesaret işi mi?

bence evet, insan içinde fotoğraf çekilirken çok komik hissediyorum ama nedenini anlayamıyorum. herhalde normalde soğuk mizaçlı olup fotoğraf çekinirken gülümsediğim ve sıcak bi ruh haline büründüğüm içindir. bu da bana eğreti geliyor ve o yüzden de cesarete ihtiyacım oluyor galiba. tek olmadığım için sevindim
Görüş
6Görüş
Türkiye’de evet Türkiye’de her şey cesaret işi insanlar her şeyi yatırılıyor yadırgamaya bir şey arıyorlar kdjdj
Genelde çekilirim niye cesaret işi olsun ki çok normal bişi :)
İkiside ☹️ çekilenlere özeniyorum ne güzel çekiliyorlar diye bakıyorum poz vermeyi bilmiyorum da ben ☹️ ama çekilirken biri bakınca da çok sinir oluyorum ve geriliyorum
Bende hiç sevmem çekmediğim için bilmiyorum ama cesaret işi olduğunu düşünmüyorum normal görüyorum
İsteyen istediği yerde çekinsin fotoğraf çekinmeyi saçma bulur anı yaşarım çekinene öküz gibi bakmam
Ben çekilmem gelen geçen arasnda
Hayır tabi ki normal bir şey
Olmamalı 😁
Evet
Nolcakki
Nasi yani
Bn utanmam insanlara gore yasamayi biraktigim zaman õgrendim hayatin güzelligini salla gitsin
Değil. Kimseyi umursama.
Yani
Bakan taraf
Evet
Umrumda olmaz
En İyi Görüş