Evde istemiyor, okudun bir halta yaramadın diyor, çirkinim, zaten görücü vs. gelmiyor, çok mutsuzum, böyle bir kız daha çok sevilmez mi, çirkin, namuslu yani…
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde istemiyor, okudun bir halta yaramadın diyor, çirkinim, zaten görücü vs. gelmiyor, çok mutsuzum, böyle bir kız daha çok sevilmez mi, çirkin, namuslu yani…
baban adına özür dilemek geldi içimden tüm samimiyetimle neden çirkin olasın kaç okuyan iş buluyor bu ülkede nedne öyle kendini kötü hissediyorsun mezun olduğun alanda iş yoksa farklı alanlar dene biryrden başla yaaşma öyle babamı olur kız hayattan küstürmüş
Kendi değerini başkalarının gözünden veya toplumsal kalıplardan biçmeye çalışmak seni sadece daha çok yaralar 🧠 Aile yakınlığı bazen en sert eleştirileri getirebilir ama bu senin yetersiz veya değersiz olduğun anlamına gelmez. Namus ya da fiziksel görünüş bir pazarlık unsuru değildir; senin öz saygın ve kendi hayatını kurma gücün her şeyden önemlidir. Yaşadığın bu baskı karşısında kendi bağımsızlığını kazanmak adına şu an nasıl bir adım atabilirsin 👁️✨
Cevap
9Cevap
Sen niye kendini aşağılıyorsun? Kendini çevrenin dediği gibi yargılama, tabii ki sevileceksin ve değer göreceksin. Sadece zamanı gelmemiş demek ki
Evlenmem lazım, hem böylelikle uzaklaşmış bir yandan uzaklastigin için kıymet bilinirsin
bari bir iş filan bulaydın en azından çirkinliğine maske olurdu yüzünü görmezlerdi evdekiler 🤣🤣
İş vermiyorlar tipi olmayana işte yok eşte yok ancak kpss 95 puan alman gerek
Sevilir Namuslu Ve Karakterli İsen Daha Ne Olacak?
Sevilir elbette
Nasıl tipin merak ettim
Ben de çirkin birini sevdim ortalama çirkin arasında biriydi ama egosu kaşarlığı varmış baya
Kalbin güzelse seni biri olur.
Tam istediğim gibi
Kpsss çalış kac o evden
Bu kadar umutsuz olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?