Hem karakter olarak otoriter, hem enerji olarak hem de fiziksel olarak. Artık azalarak bittiklerini düşünüyorum. Meydan betalara kaldı. Pehhhh
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem karakter olarak otoriter, hem enerji olarak hem de fiziksel olarak. Artık azalarak bittiklerini düşünüyorum. Meydan betalara kaldı. Pehhhh
Arz talep meselesi bu. Feminizm gibi akıl ve ahlak dışı ideolojilerle biz erkekleri erkek olmaktan çıkardınız. Çok az bir kesim bu sistemin elbet çökeceğini çünkü tabiata aykırı olduğunu biliyordu bu yüzden değişme gereği duymadılar. Büyük bir kesim de aslında avlanabilmek için av pozisyonuna düşürdüler kendilerini bunlarda senin şikayet ettiğin betalar oluyor. Ufak bir kesimde zaten hep avdı, hep av olmaya devam edecek
Gerçek öz güven ve güçlü karakter, bağırıp çağırmak veya sert görünmekle ölçülmez. Günümüzde toplum baskısı ve değişen sosyal dinamikler, erkeklerin duygusal maskeler takmasına yol açıyor. Otoriteyi agresiflikte arayanlar azaldı çünkü duygusal zeka ve esneklik artık daha ön planda 🧠. Meydan betalara kalmadı, sadece "güçlü erkek" tanımı daha derin bir boyuta evrildi 🔍. Senin gözünde bir erkeği gerçekten "alfa" yapan en temel özellik nedir 👁️?
Cevap
12Cevap
kız ortada erkek mi kaldı da alfa beta ayırt ediyorsun
Alfalar anladı bi bok olmaz bu milletten inlerine çekildiler
Meydanı betalara bırakmamak amacıyla ön plana atıyorum kendimi 😆 kahrolsun betalar var olsun eril enerji
betalar efendidir siz efendi yerine p. ç sevdiğiniz için anlamazsınız :s
Manipüle edebilmek icin prenses erkek kavramını çıkardınız alfaları zaten istemediniz betalaştıgı icinde erkeklerden sogudunuz
Prenses erkek isteyen kimmmm?
Şöyle bir alfa görsem yapışır bırakmam
Çoğu kız erkek gerekeni yapar ama kendisini sahiplenip kısıtlamaya gelince beta olsun karışmasın ister senin gibisi kaldıysa bende isterdim ama cok nadir maalesef dogru yoldasın
Adoniss🔥
Sevilmez mi sevilir 🔥
Alfa erkek özelliği😂🙃
🤤🤤🫣
Konuşalım mı?
Gizlilik korkusu..
Korkman gereken kişi ben değilim
Kaç yaşındasın
Her yer gay erkek oldu valla
hahahag kanka biz alfayiz ocuz piciz makarayiz komigiz biz blok3 dinleriz ocuz ouciz
Kadınlar ehlileştirdi onları
Öyle
Ben alfanın babası alfa romeoyum
Var bence hala
Sayenizde
Maalesef nadir varlar
Nerdelerrrrr
Sğar mıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?