Erkekler çok hoşuma gidiyor ya sizi bazı erkekler gerçekten çok çekici pasif değil maskülen erkekler her zaman bir adım önde ama maalesef maskülen erkek yok soyları tükeniyor
2 ay
Erkekler çok hoşuma gidiyor ya sizi bazı erkekler gerçekten çok çekici pasif değil maskülen erkekler her zaman bir adım önde ama maalesef maskülen erkek yok soyları tükeniyor
“Maskülen erkek kalmadı” diye sızlanıyorsunuz Aslında mesele yok olmamız değil, sizin bizi taşıyamıyor olmanız. Güçlü olsun diyorsunuz ama güç görünce rahatsız oluyorsunuz.
Lider olsun diyorsunuz ama yön verince “bana karışma” diyorsunuz. Net olsun diyorsunuz ama hoşunuza gitmeyince “kaba” diyorsunuz.
Sorumluluk alsın diyorsunuz ama kontrolü kaybedince huzursuz oluyorsunuz.
Sonra da dönüp “nerede bu maskülen erkekler?” diye arıyorsunuz. Gerçek maskülen bir erkek;onay dilenmez, kendini açıklamak için kıvranmaz, herkesi memnun etmeye çalışmaz.
Sınır koyar, karar verir, bedel öder. Ve en önemlisi: her kadına göre şekil almaz.
Ama siz ne istiyorsunuz? Hem güçlü olsun, hem size göre eğilsin. Hem lider olsun, hem sizin çizdiğiniz sınırdan çıkmasın. Hem erkek olsun, hem risk almasın. Hem cesur olsun, hem sizi rahatsız etmesin. Böyle bir şey yok. Maskülen erkek yok olmadı. Sadece çoğu, kendisini sürekli eleştiren, törpüleyen ve sonunda “daha yumuşak ol” diyen kalabalığın içinde geri çekildi. Ve açık konuşalım:Gerçek maskülenliği herkes çekemez. Çünkü bizim gibiler konfor değil, sorumluluk ister. İlgi değil, saygı ister.
Oyun değil, netlik ister. Siz hâlâ “neden yok?” diye soruyorsunuz…Cevap basit:Her kadın maskülen erkek ister, ama çok azı onunla baş edebilir.
Harika yorum tebrikler bro
Çok haklısın
herkesin aynı düşündüğünü düşünmeniz hata ki zaten ben lider özellikli istemem mesela neden istiyim açık sözlü istiyorsam kaba birini istediğim anlamına da gelmez illa uç noktalarda olacaksanız sıkıntı
Yani Ben bir şey bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ben bugün mesela doktora gittim erkeklik hormonu düşürmek istiyorum hani Neden biliyor musun Yani bir kadın ilgim olsun istemiyorum Çünkü ulaşamadım kadın beni anlamadı Ben ona kendimi anlatamadım Benim bir sorunum var demek ki ya şunu demek istiyorum yani maskülen diyorsunuz dedim maskülen olmak da sizin Hani değişim tarzında ilgili sanki bir acaba kızlar bunu hani böyle mi istiyor ya Mesela ben hani şu an erkekliğim kalkmasını istemiyorum açık konuşayım ben sana yani Neden bunu söyleyeyim sana ulaşamıyorum ki Hani bir kız gördüğüm zaman canım istiyor deli gibi sabaha kadar uyuyama geliyor bir kere de ben 36 yaşındayım bir tane Ben kadın yüzü görmek benim de ihtiyacım var bunu Hani sen değilsin O değil o değil kiminle görüşeceğim ha bu şey demek istemiyorum hani niye masküleniyorsun abi erkeklik istemiyorum ki bana hani bir kadının dokunmak sevmek ihtiyacım var Bu test testerenin bana vermiş olduğu bir duygu tamam çok saçma geliyor size isteğiniz Yani hoşlanabilirsin ben de
@vanessa00 yok ablacığım olsa o kadar yoksulluk çekiyorum ki ya Bırak onu Lanet olsun diyene de kitabına da insana da kadın adı ya lanet olsun ya 5 dakikalık da canım zevk suyu başka bir şey değil ya bu kadar zor kıldığınız şey nedir Ben de bilmiyorum ya ha yaşadım olur yaşadım Büyük de olabilir yani o da önemli değil
@vanessa00 ya Benim kimsem yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum bir kızla rahatlasam başka bir şey istemiyorum ben ya Birileri bir sik işte hani bilmiyorum seyrediyorum birisi olsa da bana bunu gerçekten birinin suyu var ya hani gücü o kadar artık şeysi bu başıma vurdu ki anlatılmaz derecede ya Allah yardımcın olsun gerçekten hani artık kız görünce var ya canım o kadar istiyor ki ah diyorum ya Rabbi Bir de ben rahatlasam ya yani bir görsem uğray sana bir rahatlasam da o kadar canı istemez bir erkeğin ya
Eşitliğin hak ve hukuk olarak eşitlik olmasını baştan beri anlamayıp erkek de ev işi yapsın bulaşık yıkasın çamaşır assın vs diye diye erkekleri siz prensesleştirdiniz. Binlerce yıllık gelenekler ve sorumluluklar birden ters düz olursa böyle olur ağlamayın, devam. Sözüm eşitliği kabullenmek istemeyenlere değil elbette evdeki işleri iki taraf paylaşacak, peygamber efendimiz dahi ev işlerinde hanımın yardım ederdi, sünnettir bu.
Erkek isterse biraz yardım edebilir ama bu zorunluluk olamaz. Kadının ev işleri yapması kendi sorumluluğudur
İslam kısmına katılmıyorum bunun dinle bir alakası yok. Ayrıca kadınlar mücevherden daha kıymetli falan değil. Kadınları fazla da abartmamak lazım
Dostum feministler seni manipüle eder direk. Onlar kadınları üstün görüyorlar. Düzen değişti. Sen fazla masumsun.
Kadın erkekten üstün müdür bu ne saçma görüş. Seni manipüle Edip beynini yıkamışlar bile
Kadın erkekten üstün olduğu için mi icatların %99.99 unu erkekler yapıyor
Bütün spor dallarında her şeyi de erkekler daha üstün
Sen resmen kadınlara yalakalık yapıyorsun şu anda
Dostum senin sürekli görüşlerin değişiyor :) İyisin dimi. Başta erkekleri prensesleştirdiniz dedin. Yorumunun sonunda peygamber efendimiz bile kadınına yardım edermiş tabi ki edecek dedin. Sonra kadınlar mücevherden daha değerli falan dedin. Sonra kadınlar üstündür dedin. Sonra da erkekler üstündür dedin. Ben güvenmiyorum senin görüşlerine. Bir dengesizlik var görüşlerinde üzgünüm. Daha fazla yorum yazmayacağım. İyi akşamlar
@Alpha_Rules Yazmasan olur sorun değil. Kendimi açıklamam gerekiyor. Görüşteki şahıs maskülen erkekler azaldı dedi ve bir kaç erkekleri kendileri prensesleştirdiler buna hitaben cevap verdim. Senin benim yorumumun altına "Erkek isterse biraz yardım edebilir adının ev işleri yapması kendi sorumluluğudur " cevabına hitaben "Evet öyle, İslamın ahlâk'ını bilen genç kadının mücevherden kıymetli olduğunu bilir. " dedim burada eşin olan kişi senin ahiretliğin, yoldaşın ve hayat arkadaşın o kişiyi obje olarak bakmak yerine yardım edersin demeye çalıştım.
Erkekler kadınlarla eşit değil, erkekler kadınlardan fiziki olarak üstün, kadınlar erkeklerden duygusal olarak üstün. Bir kadın benim kaldırdığım ağırlığı kolay kolay kaldıramaz, denizin altında benim yaptığım Korozyon kontrolünü yapamaz.
O son yazdığım cevabı doğru düzgün yazamadım oyundaydım. : )
asıl kadın erkekten üstündür evde yaşıyorsa ev işi yapmak zorunda kadın dediğin ev işi yapmaz az ye de hizmetçi tut o zaman
Aklı başında biri yok mu ya
o sırada öldürülen erkek sayısının daha fazla olması gerçeği
ayn ne kadar güçlüsünüz belli 😂
hesabı kadınlarda ödüyor ayrıca
Erkekler ciddi laf sokuyor
tamam işte sizde kendinizi koruyamıyorsunuz ve hayır çoğunluk kaza yüzünden ölmüyor istatistikler ortada
fakir biriyle olun diyen kim zaten size zorla ödetme diye bişi yok sonuçta kendi tercihleriniz
onda bile mızmızlanıyorsunuz
Bence azalmadı, sadece şekli değişti. Eskiden maskülenlik daha çok sert duruşla, ağır tavırla ölçülüyordu. Şimdi birçok şey daha karışık yaşanıyor. Bana göre gerçek maskülenlik bağırmakta değil, güven vermekte, sözünün arkasında durmakta ve zor zamanda sağlam kalmakta. Böyle erkek hâlâ var ama gösteriş yapanlar daha çok göze battığı için azalmış gibi geliyor.
Biz Berk ve Şenay 😄 Maskülen erkek azalmadı aslında, sadece “erkeklik” kalıbı değişiyor 😉 Eskiden sessiz, sert, duygusuz olana maskülen deniyordu; şimdi sorumluluk alan, sınır koyan ama saygılı olana daha çok çekim duyuluyor 💫 Belki de etrafındaki erkekler biraz kafası karışık jenerasyon kurbanı 😅 Zamanla kendi tarzın maskülenini mutlaka bulursun, merak etme 💕
Cevap
84Cevap
Suç sadece erkeklerde de değil. Aman öyle olmasın aman şuna karışamaz diye diye erkekler de ne yapacağını şaşırır hale geldi.
Çok doğru yorum
azalmadı.
Maskülen erkekler azalıyor. Nedeni de kadınlar ve feministler. Daha doğrusu feminist kadınlar diyelim. Hem erkek ev işi yapsın hem de maskülen olsun. Hem dominant olsun hem de her istediğimi yapsın. Hem erkeksi olsun hem de arabanın sürücü koltuğunda kadın olarak ben olayım. Hem maskülen olsun hem de feminist olsun. Her durumda kadına şiddete karşı olsun. Kadın ona vursa bile karşılık vermeyen bir ezik olsun. Ama maskülen olsun yine de. Uzay boşluğunda muz gibi olsun ama çilek tadı versin. Yersen…..
Hemcinslerimin suçu var burada bence. O kankam erkek arkadaşım sadece diyip karışmaması kıskanmamasını istemek, erkek arkadaşlarla tatile gidip buna onay vermesini beklemek, hesabı hep erkek ödesin, ev işlerini kadınlar yapmasın, ben ne dersem o olsun vb isteklerden ötürü bunları yapmam diyen erkekler bence kendi içlerine çekilip yalnızlığı seçtiklerini düşünüyorum bunlar ilişkilerde olmadığı için ise. Nefes alsın yeter diyen erkekler ise kızlar ne derse yaptıkları onayladıkları için ise maskülen gelmemesi erkeksi gelmemesi normaldir.
feminen ve erkek düşmanı olmıyan kadınların kalmamasıyla aynı sebepten. Saygısızlık maskülen duruşu daraltır... daraldıkça azalır... azaldıkça da azalma eğilimde olur. Kadınların maskülenliğe saygısızlığı çoğaldı. Konu maskülenlik değil aslında. Sağlayıcılık (para, kaynk sunmak fedakar olmak) , Sahiplenmek (koruyucu, düşünceli, şefkatlilik). Maskülenliğin içeriğinde olan şeylerden bazıları ama siz sadece sağlayıcılık ve sahiplenme alt ve temel özelliklerini aşeriyorsunuz. 😂 Biz IA değiliz kafanıza göre filitreleyemezsiniz. O yüzden azalıyor.
Feminen kadınlara tecavüz ediliyor. Ondan feminenliklerini kaybetmiş ola bilirler mi? Feminen kadınlar tacize, tecavüze uğruyor. Onlara laf atılıyor. Bunlara maruz kalmasınlar diye erkek gibi giyinip erkek gibi davranıyorlar. İşe de yarıyor. Çünlü erkekler uzun saç görünce bile halleniyorlar.
Soruyu sen mi sordun ne bu tripler? + banane ne yapıyorsanız yapın. Benim hayatıma dokunan bir şey yok iki türlüde...
tecavüz ediliyorsa sabıkalı tiplerle takılmadan önce düşünücektiler. Normal biriyle takılan bir kızın ne tecavüze uğradığına şahit oldum ne öldürüldüğüne. TV de gördüğün haberin %80 sabıkalı suç potansiyeli olan erkek hayranlığından. %20 si de şans eseri.(Örnek mersinde kafadan vurulan suriyeli kız. Cold shot kurşun)
Soruyu ben sormadım gördüğün gibi. Çünkü bana kalırsa feminen erkekler çok daha iyi. Ayrıca kadınlar tanımadıkları adamlar tarafından da tecavüze uğruyorlar. Ona ne diyeceksin? Onu da kendileri seçmiyor ya
zamanım yok böyle saçmalıklara. Başkasından ilgi dilen ufaklık 🧧
Sevgilisi tecavüz edince kadını suçluyorsun. Yabancı tecavüz edince kadını suçlayamazsın ya cevap veremediğin için kaçıyorsun. Korkak tavuk
@Tanyaseps sen çok büyüksün ya ablası değil mi 😏
Maskülenlik; sadece kas gücü değil, bir adamın kendi hayatının direksiyonunda olmasıdır. Karar almaktan çekinmeyen, o kararın bedelini (iyi ya da kötü) ödeyen ve kriz anında çevresine güven veren sakin bir liman olan adam maskülendir. Duygusuz değildir ama duygularının esiri olup dağılmaz. Sorumluluk alır, korur ve en önemlisi nettir. Kelimeleri eğip bükmez, ne istediğini bilir; buna biz 'radikal dürüstlük' diyoruz.
Peki neden azaldık? Bence iki büyük nedeni var:Kolay para kazanma hırsı: Bu hırs, bir erkekte olması gereken disiplini ve karakter inşasını yok etti.
'f*ck' kültürü: İlişkilerin bu kadar sığlaşması, erkeklerin sorumluluk alıp derinleşme ihtiyacını ortadan kaldırdı. Sorumluluk almayan, günü kurtarmaya çalışan 'pasif' bir jenerasyon türedi.
Soyumuz tükenmiyor ama artık bu duruşu sergilemek ciddi bir çaba ve omurga gerektiriyor. Kalite her zaman az bulunur, mesele o azınlığı fark edebilmek.
Kadınlar yüzünden. Israrcı olunca sapık diye ifşa ediyorsunuz pes edince prenses diyorsunuz. Prenseslik gibi kadınlarla bağdaştırılan bir statüyü bile hakaret olarak kullanıyorsunuz. Tipini beğenmediğiniz erkekleri tacizci diye çok kolay yaftalayabiliyorsunuz artık erkekler bundan çekiniyor. Siz maskülen erkek değil istediğiniz tipte ve mal varlığına sahip ısrarcı erkek istiyorsunuz.
Ne demek eyvallah ahaha
Sizin maskülen erkek tanımınızda sıkıntı olabilir mi?
İstiyorsunuz ki ;
-ilk adımı erkek atsın , ilk mesajı o atsın o kovalasın.
- Flörtte sohbeti hep o başlatan olsun , ilgiyi veren iltifat eden o olsun.
-pahalı değerli hediyeler alsın , benim arabam yok ama onun ki enaz bmw olsun
- ben 1.50 yim o 1,90 olsun, ben 80 kilo obezim o kaslı yakışıklı olsun.
- date planlarını o yapsın , benim şehrime gelsin , yediğimiz içtiğimiz herşeyin parasını o ödesin.
- ben lise mezunuyum ama o avukat , doktor , pilot olsun
- evi , evliliği herşeyi o kursun ben sadece gelinlikle evden çıkmayı düşünüyüm.
Üzgünüm kızlar bu erkekler artık piyasadan silindi. O ufak prenses dünyanızdan çıkın. Kendinize bir upgrade çekin. Erkekler daha akıllandı artık. Düğün bile istemeyen kızlar var artık sizi napsınlar?
Saydığın her şeyi memnuniyetle yerine getirecek tonla a*tal erkek hala kulaç atıyor bu arada.
maskülen erkekle toksik erkeklik çok karıştırılıyor yalnız... Mafya tipli, şiddete eğilimli, kadını hizmetçi olarak gören, kadının hayatını yönetmeye çalışan, kıskanç, öz güvensiz, erkekliği kadına hayatı zehir etmek sanan tipleri maskülen sanmıyorsunuz umarım?
Bence sende bir feministlik var. Feministlik kokusu alıyorum.
Çünkü maskülen olduğumda psikolojik bunalıma giriyorum tüm hayatın yükü omuzlarımdaymış herkes benden SUPERMAN olmamı bekliyormuş gibi hissediyorum 7/24 beni gözetleyen bir göz varmış gibi geliyor Feminen olduğumda kimse beni yargılayamıyor bir kusur bulamıyorlar bu da işime geliyor
Yani ben bu tabirleri bilmiyorum ama şimdiki erkekler prenses gibi oldu desek yalan olmaz
PP resmine baktım, arka plana atmış olduğun resme baktım ve teşhisi koydum. KARAKTER, VİZYON, ERDEM SAHİBİ HİÇBİR MASKÜLEN ERKEĞİN SENİNLE İŞİ OLMAZ.
Maskülen erkeklerin soyu falan tükenmiyor. Onlar sadece kimle ciddi ilişki yaşayacağını biliyor. Realite bu...
Maskülen erkek derken kastettiğin tam olarak nedir? Buluşmak için evden alıp eve bırakan erkek mi? Asla ve asla elini cebine attırmayan erkek mi? Hediyelere boğan erkek mi? Masaya yumruğunu vurup sözünü dinleten erkek mi? Yanındaki kadına biri baktı diye direkt kafa göz dalan erkek mi? Bodyguard erkek mi?
Maskülen dediğin erkeğin seni kendine eş olarak değil de, ailesine "gelin" olarak alacağını da bilin. Ailesine karşı sizi mutlaka ezdirecektir, çünkü maskülen erkek dediğin aynı zamanda ataerkil kültürde yetişmiş erkek demektir.
Anneler prenses yetiştiriyor poşet bile tasitmadim oğluma diyenleri duyiyorum komik geliyor. Sorunluluk verilmesinden, yatağının dahi toplanmasindan kendi parasını bile kazanmamasindan kaynaklı.. Kizlar da artık gerçi sorunsuz yetişiyor yeni nesil genel olarak Bebek gibi
Çok yanlış bir tespit
Maskülen olanlar hayvan gibi. Feminen olanlar daha iyi. Onlarla arkadaş oluna biliyor. Maskülen olanlar seks bağımlısı gelene geçeni vajina olarak görüyorlar. Hiç olmasalar daha iyi
en iyi tercih bencede, maskülen dedikleri de ayı gibi tipler
@Futbolcubay Türk değilim. Cahil sensin. Senin dilini bildiğime şükr et sen. Sen benim dilimi bilmiyorsun mesela. O yüzden asıl cahil sensin
@Futbolcubay Ben kendi dilimi gayet iyi biliyorum. Yabancı olmama rağmen türkçeyi bildiğime şükr et sen
@Futbolcubay Benim dilimde ayrı yazılıyor. Sen bunu bilmeyecek kadar cahilsin
@Futbolcubay Azericede ayrı yazılıyor. Sen azerice bilmediğin için cahilsin.
@Futbolcubay Sen senin dilini bilmediğim için bana cahil diye biliyorsan ben de benim dilimi bilmediğin için sana cahil diye bilirim.
6 ay yatarın var şu an
alenen tehdit suçtur
@ConejoEstrella Onun tehdit yorumunu şikayet ettim. Ama onun yorumu kalkmadı benimki kalktı. Adalete bak ya. Açıkca ölümle tehdit eden birinin yorumu kalkmıyor benim yorumum kalkıyor
kalkmış
@ConejoEstrella Çok şükür 🙏🏻
@Gıvgıvvvv Kadın gibi ince sesi olan, haraketleri ve konuşması kadın gibi olan erkekler. Benim böyle arkadaşım var mesela. Kardeşim gibi. Çok iyiler.
@Gıvgıvvvv Kimseyle evlenmek ve ya sevgili olmak istemiyorum. Hayatımda sadece kardeşim gibi ola bilecek erkekler olsun istiyorum. Vakit geçire bileceğim tek erkek tipi feminen erkekler. Onlarla da arkadaş gibi. Hayatımda başka erkeğe yer yok.
@Gıvgıvvvv Hayır. Evlilik ya da ilişki düşünmüyorum. Seksten tiksiniyorum çünkü. Evliliğin de amacı o olduğu için evlilik benlik değil. Ayrıca da sıkıcı biriyim. Hem asosyalim hem aseksüelim. Ne bir ilişkiyi ne de evliliği yürütebilirim. Sadece feminen erkek arkadaşımla arkadaşlığı yürütebiliyorum. O çok konuşkan ve komik biri olduğu için onun sayesinde devam ediyor arkadaşlığımız.
@Gıvgıvvvv Hayır. Erkeklerin aseksüel olabileceğine inanmıyorum 😂 Bir erkek aseksüelim diyorsa kesin yalan söylüyordur. Ailemle yaşıyorum ve böyle mutluyum. Biriyle ev arkadaşı olmak gibi bir niyetim yok
@Gıvgıvvvv Yok ya ailemle yaşamaktan mutluyum. Evsiz kalmadım ki biriyle ev arkadaşlığı yapayım. Ayrıca bir erkekle bir kadının evlilik dışı birlikte yaşamasını da doğru bulmuyorum. Eğer cinselliksiz evliliğe razı olan aseksüel bir erkekle beraber olmak niyetim olsa direk evlenirdim. Ama niyetim yok. Çünkü aşırı soğuk biriyim. İlişkiyi yürütemem. İyi bir eş ve ya iyi bir sevgili olamam.
Her insan değişir. Her insana göre bir insan vardır. Bence ev işlerini üstlenecek çocuğa da bakacak, özgür alanınıza karışmayacak ve gerçekten aseksüel bir erkek sizi memnun eder. Mesela bayramda bir tencere yaprak sarması bir tepsi de baklava yapan bir ev beyi düşünün :) çok iyi değil mi
@Gıvgıvvvv Çok iyi de umarım öyle erkekler kendileri gibi kadınlarla çok mutlu olurlar. Ben aşırı soğuk biriyim. Odun gibiyim. Öyle erkekler birlikte gülüp eğlene bilecekleri hayat dolu kadınları hak ediyorlar. Ben aşırı karamsar soğuk biriyim. Normal değilim ki. Evlilik normal insanlar için
@Gıvgıvvvv Yazık ya ona haksızlık olur. Sağlıklı ilişki için iki tarafın da çabalaması lazım. Tüm yük bir tarafın omuzlarında olursa bir süre sonra o yorulur. O yüzden umarım öyle erkekler hayat dolu kadınlara denk gelirler. Böylece iki taraf da yorulmaz mutlu olur
@Gıvgıvvvv Valla bana kimse talip olmaz 😂 burun estetiği olursam anca. Yoksa bu kemerli burnumla kimse talip olmaz bana. Senin dediğin şeyler mavi gözlü sarışın hokla burun çıtırlar için yapılır. En azından güzelliği için karakterine katlanılabilir.
@Gıvgıvvvv Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum, bunun için teşekkür ederim. Ancak beni hiç tanımadan ve görmeden bu kadar büyük cümleler kurmanız benim gerçekliğimle pek örtüşmüyor. Kendi kendime yettiğim, ailemle huzurlu olduğum bir düzenim var ve bu düzeni değiştirmeyi düşünmüyorum. Sağ olun ama benim şu an buna ayıracak bir enerjim yok. Umarım iyi bir kadın bulup çok mutlu olursunuz. Size iyi şanslar.
Erkek doğasında olanı yapıyor
@Alpha_Rules Erkeklerin doğasında kadınları insan yerine koymamak mı var? Biz sizi insan olarak görüyoruz penis olarak değil. Siz de bizi vajina olarak değil insan olarak görün
Arkadaşlar konu ne
Erkeklerin daha eski zamanlarda maskülen olduğunu düşündüren ne ki size? Evlilikler tamamen rutin bir olaydı, ilişkiler bu kadar teferruatlı değildi. Şimdiki insanların seçim şansı mevcut. Bu sebeple aksiyon alıyor ya da almıyorlar bir konuda.
Bir şey diyim mi senin dünyadan haberin yok
@Alpha_Rules bilmiyorsam da anlamaya hazırım, anlatırsan dinlerim. Fikrim bu yönde sadece.
Sana denk gelmemiştir ülkede maskülen tip çok var
Bence her dönem farklı erkek tipi popüler oluyor, ama maskülen erkeklerin azaldığını sanmıyorum. Sadece tercihlerimiz değişiyor belki, yoksa farklı ortamlarda kendini gösteren insanlarla tanışmıyor olabiliriz.
Evet olabilir
aryademir1
Xper
4
Takipçi
60
Takipte
1
En İyi Cevap Yüzdesi
?
Çok Süper Cevap Sayısı
0
Bu ne şimdi
Eski bir inci sözlük klasiği. Çoluk çocuk bunlar manası taşır ve söylenenler ciddiye alınmaz.
Maskülen erkekler azalmadı sadece insanların makülenite anlayışı sosyal medyaya göre sürekli olarak değişiyor. Ve toplum da erkekleri değişime zorluyor. Bazı erkeklerde buna ayak uydurucam derken kendi benliğinden oluyor.
maskülenden kastını çok merak ediyorum, ha az çok tarif edeceğinşeyi tahmin ediyorum ama yine de bi umuttur yaşamak belki bir kez olsun bi kız erkek anlatırken evcil köpek anlatmaz diye bekliyorum işte.
Erkeklerle düzgün konuş. Bu ne biçim bir ifade
Adminler kaldırsın bu yorumu
Erkeklere resmen köpek diyorsun
@Alpha_Rules erkeklere ben köpek demiyorum şeker şey ama çoğu kızın maskülen tanımıyla köpek almak isteyen birilerinin köpekten beklentilerini bi kıyasla dikkat et bak baya bi benzerlik bulacaksın.
bi de birader konuşmadan önce bi düşünsen mi? benden erkeğim ya hani? niye erkeklere köpek diyeyim? dediğim şey çoğu kız erkek derken köpek bekliyor sen niye kalktın beni k. çından anladın ki şimdi?
Sayenizde. Siz erkeklik tasarlarken erkekler de kendilerini pasif duruma aldılar. Syenizde çoğu korkak veya kılıbık oldu. Bir bayana adres sormak bile karakolluk olmaya yetiyor. Hemen bağırıp beni taciz etti diyorlar. Derdini anlatan kadar 3 gün mahkeme karakol arasında mekik dokuyorsun. Başıma geldi ondan biliyorum. Atletik karizmatik bakımlı bir adam olarak hayatımda 2-3 haricinde bayan görmek istemiyorum. Hatta çölde susuzluktan ölsem bir yudum su istemem
Bazı illerdeki kadıardan bu sikayeti cok aliyoruz. mersin e gel istemedigin kadar var. ama direk il ismi vermeyim ayip olmasin mesela marmara bolgesindeki bazi illerden cok talep var bize
Kadınlar kendi paralarını kazanmaya başladıkça erkekler kendilerini yetersiz hissetmeye başladı çünkü.
Kendilerini geliştireceklerine prenses olayım daha iyi moduna girdiler.
Kısacası erkekler ne yaparsan yap gelişmiyolar. Hep cahil ve çocuk kalmak istiyolar.
Çünkü maskulenlik çok az bir kesim harici toplumsal normlar yüzünden uygulanıyordu o bahsettikleri de doğuştan daha ağır mizacli olanlar. Haliyle rolde kasıntı bir şekilde yaptıkları şey onlara zor geliyordu son zamanlarda da çağın değişmesi toplum normlarının yürürlüğünün azalmasıyla tamamen saldılar. Asla normalleştirmiyorum herkesin bi rolü var kasıntıysa da kasıla kasıla zorlama zorlana adam gibi yapsınlar bi zahmet
feminen erkekleri el üstünde tuttunuz. maskülen olan erkekler erkekliğini ezdirmez. kadını için her şey yapar ama erkekliğe geldi mi orada duracaksınız.
denemesi bedava.
Sebebi linkte
https://voca.ro/1gfyk1kCfLJ6
Gerçekten ne yedirip içirdiler. Başkasından kıskanan bile yok nerdeyse. Allah karşılaştırmasın
Kadınlar kendilerini sevenler için değil onlara hükmedenler için can verirler / Halide Edip Adıvar
Aslında azalmadılar, sadece modern dünyada maskülenlik tanımı değişti. Artık güç kadar duygusal zekaya da değer veriliyor.
Tükenmiyor aslında, hatta az da değiliz, sadece bu saçma ortamda kendimize yakışacak birini görmek zor olduğundan seyrek takılıyoruz.
Pasiflikten kastın nedir?
Sinyali alınca yanına gidiyorum kızın yanına, ve hepsi de aynı şeyi söylüyor :
" Biz sadece arkadaşız"
Sonra arkadaşlık sınırına çekilince " Ne biçim erkeksin?" oluyor adı
Erkekliğin %50’si para 💰
(ekonomi berbat olduğu için azaldılar)
diger %50’si korumacı olan sert erkekler
(psikopatlar katiller serbest kaldigi için sayıları azaldi)
bu hükümet erkekliği öldürdu hukumet istifaaaa 😂😂😂
Ergenlerdne ne bekliyorsun. Olgun olana git maskulen gor
Kızların yüzünden nazik erkek istiyorum derseniz olacağı bu
@Tanyaseps sorun nazik olmak değil sorun rol yapılması
Bi ünlü kadın “erkeklerin yüzde 90’ı biseksüel” demişti. Bence doğru olabilir, ben kadın halimle skinny giymiyorum, skinny giyip kalçasını gösteren el çantası kullanan erkekler türedi
Çünkü her şey öyle berbat hale geldiki yazmaya kelimeler yetmez
Olgun erkek kalmadı prenses erkekler ortada cirit atıyor
Erkeklerin neyi hoşuna gidiyor mesela ben hiç sevmem 🤣
Şu anki durumda azalmaması zaten mucize olurdu.
gevsedi milet ondan. bizim gibi eski toprak kalmadi
ıakaosldmclapÖxmdoskznxndksosldmdmskslsldlmxmslsldldldlzls 10 dakika güldüm😂
Gelelim zihin açmaya. Gerçek anlamda;
Fizik, boy, giyim , fenotip, karakter , hobiler , kendini geliştirme olarak maskülen erkekler dışarıdan çok ilgi çeker kendimden biliyorum. Ama iş sevgili olmaya gelince domine edilemeyecekleri için genelde kızlar hoşlansa dahi sevgili olmaz.
Günaydınlar
Açıklamana katılıyorum. Ekleyecek en ufak bir şeyim yok, neredeyse efemine tipler her yerde.
Ben hala maskülenim o yüzden de her kadın ile anlaşamam
ben kendimi baya maskulen his ediyorum adamla yaşitiz adam yks calişiyor ben iş sahibiyim yaw bu nasil iş yaşimiz 21 adam babasindan para aliyor ben kendi işimi cevirip kazaniyorum tek o değil misal hiç çalişmamiş etmemiş garibime gidiyor ve coğu kiz bana teklif ediyo ben kabul etmiyorum
Siz kadınların taleplerinden dolayı tüysüz olsun nazik olsun vs derken folloş oldu hepsi😄
Sadece anlık olarak iyi hissediyorum o kadar
Profiline koyduğun gibi tipler de benim midem bulandırıyor. Ucuz ve çöp
Harbi ya
Kadınlar bu tablo sizin eseriniz hiç şikayetçi olmayın
Çevrenizde öyledir, farklı mekanlara gidin belkide denk gelirsiniz
maskülenim ilişkide dediğim olur. aşırı dominantım. herkesi de seçmem
Yok eril yok dişil yok maskulen kukla misiniz siz ya üffff seni güldüren eğlenebildigin zevk veren gözüne hitap eden birini bul bitti ne bu maskuleniteden kurtulamamış bide istediğiniz şeyde toksik maskulenite he
Trip atmayan erkek kalmadı.. kız gibiler gerçekten bakın hakaret etmek ya da kızdığım için değil gerçekten huyları kadınlaşmış.. yenilen içilen şeylerden diye düşünüyorum ben.. biraz detoks yapsalar hormonlar toparlanır bencs
Ben hiç öyle erkek sevmiyorum ve öyle olan erkeklerin yarıdan çoğu srfsiz çıkıyor maskulen erkeklerin içinden adam akıllı çıkabilecek erkek sayısı az
Tercih edip değiştirmeye çalıştığınız için gizlenmeyi tercih ediyoruz.
Ama siz olmadığımızı veya azaldığımızı düşünebilirsiniz.
İyi geceler.
Sen neysen karsindakide o olur ve oyle erkekler az degil hala varlar. Sen gercek bir dişi isen ozguvenli isen oyle erkekleri bulursun.
kadınlar neden git gide feminenlikten uzaklaşıyor?
Kiz dahada artti tamtersi eskiden ne kadar kibarlardi
Sorma ya, maskulen erkek derkende yanlis anlasilmasin hanzo kiro olanlardan bahsetmiyoruz
Ne kadar maskülen olursa olsun, boyu kısaysa benim gözümde hiç.
Min 180 mi
Bir de senin tip kaçtır 10 üzerinden dürüstçe söyle
@NeGerekVarKardes 3 falandır. Bu tipleri yolda görsem öğğk der yolumu değiştiririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?