3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Ne istiyonuz erkeklerden siz? Maskulen ne erkekleri otekelestirmeyin
Bazı kadınların da fazlaca erkeksileştiği bir dönemdeyiz.
Erkek dediğin pasif olmalı ve kızın sözünden çıkmamalı ✌️
Bi ogrenmisler ag prenses de prenses, erilleşen kizlar yuzunden tabi ki gerçek erkekler sizinle ilgilenecek değil.
Kadın dediğin sadece hayatındaki adama ait olmasını bilmeli sadece ona özel bir dişilik sergilemesini de bilmeli. Sevgilim dışındaki adama mesela sana neden dişil davranmam gereksin ki heralde posta koyup geçiyorum 😂😂 Bir kadını insanların hepsine olan davranışlarıyla yargılayıp kadınlık etiketi yapıştırırsan gerçek kadın diye tabir ettiğin elinden kaçırabilirsin ummadık taş baş yarabilir bilmem anlatabildim mi 😄
Okumadim
Okumazsın tabi eksik yazmışım gerçek kadın diye tabir ettiğin kadınları elinden kaçırabilirsin ** 😂😂
Gerçek erkek bulmakta zorlanan sizsiniz benlik sıkıntı yok malı iyi olan satmak için bağırmaz : ))
Oğlum şu kullanıcı isminle seni ciddiye alıp cevap veriyorum bi'de laf sokma gayretine mi girdin çennnn Allah aşkına kaybol şuradan 😂😂
bak arkadaşım :d yarası olan sensin la kalık, utanmadan aiden profil resmi yapmış bir de ag dengesizi kaybol.
Görsellerden buldum ben onu s*alak mısın 😂😂 Ama sana teyzemin kızı deseydim sen ona da inanacak kadar malsın 😄😄
Seni muhataba aldigim icin kendinle gurur duy, kimsenin seninle evlenmeyişi belli oldu 🤚🏻
Yoo iftara 1 saat kala oluşan pide kuyruğu gibi dizildiler o kadar çoklar ki içlerinden seçemiyorum kafam karışıyor 😂😂
Tamam knk
Avrat dediğin dışarı çıkmaz, avrat dediğin gtü başu açık gezmez oturur evde yemeğini yapar, çocuğa bakar.
ben kürt kökenliyim çok ilginç olcak ama bazen feminen bazende maskülen tarzda yüzüme renk geliyor.
Sana denk gelmemiş kardeşim
Aşada bazıları simdiki erkek prenses demiste
Kendileri top oldugu icin
Her erkegi zannetmis
Maçoyuz biz
Maskülite tanımınız nedir tam olarak? Bir erkek nasıl maskülen olur size göre? tanımlarsanız sevinirim.
ben varım ama bana da tek yetmiyor buna da kızlar razı olmuyor fbden ayrıldım sırf bu yüzden yeni
Erkek bu
Cinsiyet rollerine inanlar da azaldı, maskülen erkekler de sebebini bulursan bana da haber ver pls
Şeyim büyük para kazanabiliyorum yakışıklıyımdır da tam olarak neyi kastettin
Onu bende çözemedim Prenses erkekler çoğalıyor gittikçe
Artık ne kadar işlevselsen o kadar erkeksin.
35 yasın altımdaki erkeklerin çogu embesilleşşti
Cümleten Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Nice Mutlu Sağlıklı Çok Bayramlar Görmeniz Dileğiyle ❤️🥰
evet her ilişkiye girdiğimde ben yonetmek zorunda kalıyorum
Yok baba harbi tükendi bende bulamıyorum biri g@vat çıkar biri ana kuzusu erkeklerde bir sorun var
Maskukenlikyen ne anlıyorsunuz ki
Doğal ve sağlıklı beslenme önemli
maskülen erkekten kaskı 7 24 çalışması arabası olması evi olması baska da bi bok degil sizin için
ben yurtışında yaşıyorun, burdakileri görsen türkiyeye bi daha dönmezsin:₺ dehşet bişi, hele hele yatakta:)
yaşadığın yerde ekonıomi yüksektir
Evet ama ne alaka
zorluk etki eder
Nasıl yane
anadoludaki kadınada bazan erkek gib kadın denir nedne sıkıntı zorluğu göğüsler
Çünkü feminen kadınlar azaldı. Kadın kadınlığını bilse erkek de erkekliğini yapar
Erkeklik galibi azaldı
Kızların b.. yemesi
Bir yerlerde bir yanlış vardır. Ondan.
Of bilmiyorum ama çok üzücü
Maskülen kadınlardan sıra onlara gelemedi😂
@Manof_İCO evliysen hiç sıra gelmez😄
kim yiyorsa burnundan gelsin
Kızlar erilleşti onların azalması yüzündne
Siz kızlar istedi bunu
Hayat şartları yüzünden galiba bilmiyorum
Gruplamak hos degil bence
Hepsi prenses oldu ya
Kıymet bilmediniz ondandır..
Hepsi annelerinin prensesleri.
bittiler gittiler yoklar artık
19 yaşındasın evladım sakin ol
Anlamanı bilmediğim kelime daha
Maskülen erkek yeni nesile yaramaz.
Masaya vurunca korkup kaçiyorsunuz
Çoğu prenses olma yolunda 😅😂
Sen de prens mi oldun
Az kaldı orayı evrileceğiz böyle giderse 😅😂
Kürt erkeklerde var
kürt ne aw
evet ya dediğin doğru
Bu yüzden başka irklarla ilgileniyorum artık
Kızlar böyle istedi 😂
Ben tam tersiyim valla itaatkar erkeğim
Kova burcu musun
Bu kafadaki kızlar da çekilmiyor
Öyle mi
Siz çoğunuzun maskülen tanımı işinize gelen şeyler oluyor.
Woo kaç yaşında sın
Senden kaç yaş büyük olduğuma rağmen bu kadar emin konuşman komik değil mi
Hayır
Kaç yaşındasın sen
20.
Ya kızım aramızda 10 sene hayat tecrübesi var, ayrıca daha yolun başındasın. Bana yaş sorman ayrı komik
Aşkım istiyorum ama çok
Ah kıyamam
Feminen erkekler ❤️ böyle daha iyi
Dimi ya
Normal değil mi.
Ben bir ara 32 33 34 yaşlarında bildiğin kadınlık hormonu aldın. O kadar kadına ihtiyaç duyuyordum ki ya Bildiğin kadın beni kabul etmiyor Çünkü niye asgari ücretle para alıyordum ayağımda Ayakkabı yoktu üstüme güzel elbise yoktu
Yani ben erkek erkeğe ilişkiye girdim haberin olsun 3 senenin sonunda artık o hani kadınlaşmaya başladım ve beni kaçtan Erkek ilişkiye girdi biliyor musun sen yani bir kadının yemediği y***** ben yedim ya
Bazen o kadar kendini psikolojik olarak kötü hissediyorum ki hani bir kadın hani kendinde O kadar şey var zannediyor ya işte ben kadınım şuyum bu Affedersin sizin yapamadınız Ben yaptım yani çünkü merak ediyordum bu kadar zor mu yani bu kadar bırakma kendini teslim etmek zor mu yani o kadar canım sıkılıyordu ki abla anlatamam sana ben şu an yani Birisi gelirsin beni girsin ses çıkarmam yani çünkü ihtiyaç bu ihtiyaç Lanet olsun teninize de kanınıza da vücudunuza da
Kadınlar erilleşti
Kime göre neye göre
Abimin jenerasyonunda kaldığını görüyorum
Cok tuhaf olmuş bu erkekler
teknolojiden dolayı
Beta pasifim maalesef:(
Kimsenin öyle bi derdi yok çünkü