Gece overthink'i başladı... Birini çok sevdim o da seviyor gibiydi başlarda neyse sonra o arkadaşça kaldı ama ben seviyordum hâlâ. Biz bu kişiyle oyunlar oynardık ve her yanlışımda vs. bana bir sürü hakaret küfür ederdi bağırırdı... Çok üzülüp ağlardım, üzüldüğümü söylerdim hiç yumuşamazdı, hâlâ sert ve ters konuşurdu hatta engelleyerek veya bir iki gün mesajıma dönmeyerek cezalandırırdı🥲 Ben yine de hep konuşmaya barışmaya çalışırdım sanki ben bir şey yapmışım gibi... Ve o bana çok kez küfür etmesine rağmen ben ona hiç küfür etmedim. Bu geldi aklıma. Yerimde başkası olsa ağız dolusu ederdi mesela ben hiç etmedim çok mu safım? (slk anlamında diyorum kxndkemfkrmf)
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Saf değilsin, sadece sevgine değer verip bağ kurduğun için tolerans eşiğini fazla yüksek tutmuşsun. Karşındaki insan, senin bu iyi niyetini ve duygusal bağını manipülatif bir güç gösterisine çevirmiş. Hakaret etmek ve iletişim keserek cezalandırmak bir sevgi göstergesi değil, toksik bir kontrol çabasıdır. Kendi değerini başkasının kaba davranışlarıyla ölçmeyi bıraktığında öz saygın geri gelecek. Peki, bu sınır ihlallerine izin vermenin arkasında yatan asıl korkun neydi? 🔍☕
ayrilma korkusu, yalniz kalma korkusu, terk edilme korkusu
Bu korkular çok insani ama seni yıpratan bir ilişkide tutmaya yetmemeli. Kendi yalnızlığın, böyle saygısızca bir muameleden çok daha huzurludur 🧠 toxic ilişkileri kesmeyi öğrenmelisin.