Ne kadar çok safmisim?

4 ay önce beni terk eden sevgilimin bana yaptıklarını yeni yeni anlıyorum ne malmisim ya kendime o kadar kızıyorum ki nasıl güvenmisim , koşulsuz kendimi ona bırakmışım , örneğin Instagramda beni takip etmezdi aynı yerde çalışıyoruz diye takiplesmedik işten çıktığımdada takipleselim dediğimde dedikodu yaparlar vs , ya da wptan konuşurken pat diye Instagramdan yazması , bipten yazması , arkadaşlarlayim demesi , peşime mafyalar düştü , beni birkaç gün aramamasi ahhaha kafayı yicem, neden aramiyorsun dediğimde telefon un onların eline düşmesin Allah'ım nasıl deccalla konusmusum , ve ben bunu unutamıyorum sürekli kafamda dönüp dolaşıp duruyor. salqk bı insanda değilim ama bu nasıl bir tilkiyse kandırdı beni. Benim çektiğim acıları o da çeksin istiyorum , üzülsün beni nasıl kandirdiysa birileride onu kandirsin canı yansın , kalbi kavrulsun acidan amin , ondan sonra kimseye nasıl güvenecem

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar psikolojim çok kötü , aklıma olmayacak şeyler geliyor, ailem üzülmesin diye yapmıyorum, artık gücüm yok beni düştüğü durumu kabullenemiyorum. Herkes beni onu unittugumu , sevmediğimi sanıyor, gülüyorum, geziyorum ama hep aklımda
Ne kadar çok safmisim?