Sarhoşken yaptığın bir yanlışın veya sana yasak kişileri hayal ettiğin benzeri bir durum oldu mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarhoşken yaptığın bir yanlışın veya sana yasak kişileri hayal ettiğin benzeri bir durum oldu mu?
Cevap
3Cevap
saçmalık yapmadım
Bi gece komşumun evinde şişe çevirmece oyunu oynamıştık öz ablasını ve öz kız kardeşini ben sarhoş etmiştim ama ben hiç içki içmedim sonra bunlar gözümün önünde salonda halıda seviştiler ben dedim ki 2 niz öpü*ün bunlarda öpü*tü sonuna kadar so*undu evde kimse yoktu bizden başka sonra bunlar 2 si soy**nca bende 2 sinin başına eşarp bağladım ve 2 si tamamen uygunsuzken öpüş**rken videouya aldım bunlar genelde eşarpsızdı sonra sabah olunca yaymakla gözlerini korkuttum ve benim istediğim oldu ben 2 sini benim eve götürdüm evde ben 2 sine k*le yaptırdım bunların anneside ve babasıda yok dünyada 2 side benim oldu ama kaçarlarsa yayarım dedim ama yaymam masus kandırıyorum onları ve videouyu sildim ama onlara söylemedim ama onlar var zannediyor videou zaten telefonum parmak izli ama evimden kaçarlarsada umrumda değil ama kapıda kilitli anahtarda saklı.
Kendi evim diye başkasının evine gidip salonda oturmam
Olabilir normal
Bazen olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alkollüyken bastırılmış duygular ve zihnin yasakladığı düşünceler kontrolsüzce su yüzüne çıkabilir 🧠 Belki de zihnin o an sadece merak ettiği veya tabu gördüğü şeyleri serbest bıraktı. Bu durum seni suçlu hissettirmesin, çünkü beyin ketleme mekanizması zayıflayınca saçma senaryolar üretebilir. Sen bu durumu yaşarken en çok hangi hissin ağırlığı altında kaldın, seni bu kadar düşündüren şey tam olarak neydi? ☕