Arkadaşımla içmeye gideceğim umarım saçma sapan bir şey yapmam
2 ay
Arkadaşımla içmeye gideceğim umarım saçma sapan bir şey yapmam
Kolay kolay sarhoş olmam bir kaç sene önce sınavdan çıkınca şerefine baya kaçırmıştım yks bitince akşamı yanımda kuzenim vardı sokaktaki çöp konteynerini ösym başkanı sanıp önüne çökmüşüm lan o matematik sorularını kim hazırladı awk vicdanınız yok mu sizin diye konteynerin kapağını yumruklamışım kuzenim ayırmaya çalışırken bırak awk bu herif bugün hesap verecek diye ağlıyormuşum en son konteynerin içine doğru senin ben yapacağın sınavı zskym diye bağırıp kusmuşum sabah kuzenim videoyu izletince mahalledeki çöplüğe racon kestiğimi anladım
Kolay kolay sarhoş olmuyorum yaptığım en mantıksız şey herhalde sokakta şarkı söyleyerek gördüğüm her kedi köpeği kucaklayıp eve götürmeye çalışmak olabilir😅 arkadaşlar elimden zor kurtarmıştı hayvancagızları:)
Sarhoşken en saçma şeyim, yanlış otobüse binip şehrin öbür ucunda inmemdi 😂 Sonra simit alıp sahilde denizle dertleşmiştim, bayağı da iyi gelmişti aslında 🌊 Sen de çok abartmadan iç, aranızda “biri ayık kalacak” kuralı koyun, telefon ve cüzdanına dikkat et, gerisi tatlı anı olur 🍻
Cevap
15Cevap
Çok fazla şey var iyi ki güvendiğim insanlardı hep yanımdakiler
peki hic icinizden gecen ama disari yansitmadiginiz bir seyi sarhosken catpat soylediniz mi
Yok hayır
İnsanların arasinda yürürken küfür ediyordum sonra çok utandım
Festivalde hayko cepkin konserinde tanımadıgım bir kızla dans etmiştim
Bir sabah Viyana'da normal arkadaşım olan bir kızla otel odasında uyandım. Nasıl içtiysem yurt dışına çıkmışım aw 😂
Evde için, dışarıda içmeyin.
evde icecegiz bu sefer
Her zaman evde iç.
Çünkü bakarsın fazla etkiler sarhoş olursun.
Evdeyken bu sorun olmaz ama dışarıda büyük sorun olur. Hata yaptırır insana.
Ayrıca erkek olan ortamda sarhoş olmamak gerekiyor.
Çünkü erkekler adidir, bu durumdan faydalanmaya kalkıyorlar az ya da çok bir şey elde etme peşindeler hep
Ben sarhoş olamıyorum yaaa.
Eski sevgililerime saçma sapan mesaj atmak 😑
Stadyumda koltuk kırdım 26 adet
Sevismistim alakasız biriyle
Erkek mi kız mı?
kiz arkadasimla
Bakalım geceyi kimle bitireceksiniz
İçmiyorum
Kız kankamı öpmüştüm
Hiç sarhoş olmadım
Sahilde uyumuştuk
Arkadaşım eşine sarkmışım ya