Evet, bu soruyu birkaç defa sordum, henüz net bir cevap bulamadım ve ilişki konusunda, kızlarla iletişim konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu da ilk etapta kendimdeki kusurları aşarak yapmak istiyorum.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, bu soruyu birkaç defa sordum, henüz net bir cevap bulamadım ve ilişki konusunda, kızlarla iletişim konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu da ilk etapta kendimdeki kusurları aşarak yapmak istiyorum.

Tipinde hiçbir sorun yok, elin yüzün gayet düzgün ama kendini aksine inandırırsan zaten özgüvenin yerle bir olur ve kendine duyduğun öz saygın kaybolur işte bu durumda sen kendine saygı duymazken nasıl başkalarının saygı duymasını bekleyebilirsin. İllaki tipinde bir şeyleri değiştirmek istiyorsan saç sakal stilini değiştirirsin. Eğer görünüş dışında kendini geliştirmek istersen de çeşitli kurslar al, bir şeyler öğren ve birileriyle ortamda konuştuğun zaman o kültürlü yapın ortaya çıksın, ben buradayım desin.
Çok teşekkür ederim yorumun için peki ilk etapta tanışmayı nasıl yapmalıyım
Rahat olacaksın, kendini kasmayacak ve kendin olacaksın tabi rahatlık derken de karşındakini ciddiye almamak ve erkek arkadaşlarla sohbet eder gibi tarzda olmayı kastetmiyorum ama senin normalde onaylamadığın, hoşuna gitmeyen şeyleri o öyle düşünüyor diye kabullenmene gerek yok mesela kendi fikrini belirt ki senin öyle kendi fikri olmayan eğilip bükülen birisi olmadığını anlasın tabi ki saygı çerçevesinde. Bunun dışında ilk tanışmada ne yapman gerektiği tamamen ortama ve o anki koşullara göre değişir yani şunu yap bunu yap diye hazır kalıplar söylersek emin ol ters tepebilir.
Saç sakal stili olarak ne önerirsin
Yani o senin yüzüne ve yapına göre belirleyeceğin bir şey ama bence saç kesimini böyle yanlar kısa orta uzun yapma çünkü saçların düz değil ve o tür saçlar genelde düz saçlılarda gider çünkü üstleri de ona göre şekillendirebiliyorlar ya tam uzat ona göre şekil ver ya da daha kısa saç modelleri tercih et. Sakal tarafında da kirli sakal tercih edebilirsin mesela 2 3 mm ile kesebilirsin o ayarlarda muhtemelen iyi duracaktır diye tahmin ediyorum.
Cevap
2Cevap
Tipinde bırsey yokki belkı bıraz saç sakal stılını degıstırırsın o bıle farkeder. Kendıne cırkın geliyorsun dur oda psıkolojık sürekli onaylanma ılgı bekleme ihtiyacından dolayı oluyor
Ama nedem hiçbir kız begenmiyor ki beni tipim mesela nasıl biri gibi duruyor
Göreceli yanı belkı sen soğuk gelıyor olabılırsın kızlara o bıraz duruşlada alakalı
Evet biraz sert durduğumu söyleyenler oldu bunu nasıl aşabilirim
Merhaba,
Aslan gibi görünüyorsun, maşAllah, yakışıklısın...
Bi posta çektim helal et
Slk fgxhxgcgcvcvxvv
Ne çektin
İyisin kanka takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?