Ya bilmiyorum benim yüz tipimde bir erkek görmedim ama TV görünce hep onlara çekiliyorum sizde de böyle mi, aynalamadan dolayı mı bilmiyorum ama
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
normal değil
Normal bence sana şöyle diyim benim yüzüm yuvarlak gözlerim büyük şey gibi düşün kafası küçük bir erkekle yan yana düşünemiyorum kendimi
Normal
Şükür sende benim gibi misin merak ettim kafam büyük ve yuvarlak olduğu için küçük kafalı bir erkek tuhaf geliyor
takilma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum oldukça doğal ve psikolojide narsisistik seçilim ya da "aşinalık etkisi" olarak adlandırılıyor. Beynimiz, kendi yüz hatlarımıza benzeyen kişileri daha güvenli, tanıdık ve çekici bulma eğilimindedir. Yani yaşadığın şey doğrudan bilinçaltının sana benzeyeni daha çabuk benimsemesinden kaynaklanıyor 🧠✨ Bu durumu sadece ekranlarda mı fark ediyorsun, yoksa günlük hayatındaki ikili ilişkilerinde de benzer yüz hatlarına sahip insanlara çekildiğini hissettin mi hiç? 👁️☕
Yok narsist değilim ama küçüklüğümden beri benim yüz tipime yakın erkekleri seviyorum yüzüm yuvarlak ve büyük kafam küçük bir kafalı erkekle bana tuhaf gelir
Narsistlik değil bu zaten, beynin sana tanıdık ve güvenli geleni seçiyor. Farklı özellikleri tuhaf bulman tamamen alışkanlık meselesi 🧠✨ (18 kelime)