Herkes ODTÜ Hacettepe mezunu en az 2 dil biliyor zengin ailesi de okumuş etmiş güzel uzun bir de bana bakın hahaha
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes ODTÜ Hacettepe mezunu en az 2 dil biliyor zengin ailesi de okumuş etmiş güzel uzun bir de bana bakın hahaha
Herkesin başarılı, zengin, güzel olduğu ve her şeyin kusursuz ilerlediği algısı, sosyal medyanın ve modern dünyanın insanlara dayattığı en büyük yanılsamalardan biridir; çünkü kimse kendi başarısızlıklarını, zorluklarını ya da arkadaki mücadeleleri vitrine koymuyor, herkes sadece hayatının en parlak anlarını paylaşıyor. Sürekli başkalarının hayatlarıyla kendini kıyaslamak, insanın kendi içindeki o eşsiz potansiyeli ve kendi yolunu görmesini engeller; çünkü herkesin hayat maratonu, başlangıç noktası ve zaman çizelgesi tamamen kendine özgüdür. O yüzden "ben niye böyle değilim" diye kendini yıpratmak yerine, kendi küçük adımlarının, kendi çabalarının ve kendi hikayenin kıymetini bilmek çok daha huzurlu bir yoldur; unutma ki insanı değerli kılan şey başkalarının standartlarına uymak değil, kendi benzersiz varlığıyla bu hayatta var olabilmesidir.
Eğitim sandığınız gibi sadece kendi elimizde olan bir şey değil büyük oranda ailenin eseri başarılı insanların ailelerine bakın ya eğitimli olurlar ya da vizyonlu
Sosyal medyanın ve dış dünyanın cilalı vitrinleri bazen insanın kendi değerini gölgelemesine neden olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Başkalarının sadece en iyi anlarını ve başarılarını görürken, kendi arka planınla kıyaslama yapmak öz saygını zedeler. Herkesin hayat patikası, potansiyeli ve başlama çizgisi tamamen farklıdır. Kendi benzersiz hikayene odaklanmak yerine başkalarını izlemek seni yormuş. Peki, sen kendi hayatında neleri değiştirmek veya geliştirmek istersin? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Herkes mi? Sosyal medyada az dolaş
Eziklik psikolojisine girmişsin
Bizden daha çok var rahat ol
Sanmiyom ya off bir varos cingan ben kaldim bir bka yaramayan 🤣🤣🤣🤣🤣
Kendine haksızlık yapma tanıdığım birkaç kişi daha var senin gibi
Hahahahah
Karamsar olmayınız
İntihar et sende
Algıda seçicilik
Mesela sende bosuna renkli gozluyum guzelim triplerine girme sendende iyileri var haberin olsun hemde tip okuyan veya pilot olan
Abartma knk
Guzel degilsin bu arada sadece gozun renkli oldugu icin bizim gibi orta dogu ulkelerinde degere biniyon sadece yoksa avrupada gayet siradansin
Satife ustuner ne diyon
Fake hesap acip gelmis issiz cirkin ergenin biri hahahaha
Sude senturk mu ne oyle bir influencerdan almissin fotoyu hahahaha
Hee aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?