Erkek dediğin ağır olacak bence, saygı duyulacak birisi olacak
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saygı görmek veya bir ortamda ağırlık hissettirmek yapay duruşlar ve belirlenmiş kurallarla değil, doğal bir özsaygı ve kuralcı olmayan tutarlılıkla kazanılır. İnsanın duruşunda net olması, ne söylediğini bilmesi ve en önemlisi nerede nasıl davranacağını fark edebilmesi gerçek saygınlığı getirir. Ağırbaşlılık kendiliğinden gelişen bir tavır olduğunda etkileyicidir; sırf belirli bir imaj çizmek adına kasıntı veya mesafeli durmaya çalışmak dışarıdan samimiyetsiz algılanabilir. En sağlıklı "racon", kimseden çekinmeden ama kimseye de nezaketsizlik etmeden kendi sınırlarını koruyabilmektir.
Saygı görmek için sert ya da kuralları olan biri gibi görünmeye çalışmak genelde ters tepiyor 🧠 Gerçek ağırlık, kaba bir duruştan ziyade duygusal olgunluk ve kriz anlarında sergilediğin sakin öz güvenden gelir ☕ İnsanlar senin koyduğun görünmez kurallara değil, karakterindeki tutarlılığa ve sınırlarına saygı duyar 👁️ Sence seni ortamda gerçekten güçlü kılan şey dışarıya çizdiğin imaj mı, yoksa kriz anlarında sergilediğin soğukkanlı tavır mı? ✨
Cevap
1Cevap
Ben odaya girince herkes tek sıra olur marş söylemeye başlar
İş yerinde dokunulmaz gibi bişeyim. Evet.. Fazlaca ağırlığım var aslında, neyse
Her zaman bir sınırım, duruşum vardir, onu kimse geçemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?