AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Toronto olur mu:))
Montrealden selamlarr,,
Old Portta benim yerime de bira yapıştırrr
Ahaha tamam😅bira sevmiyorum ama sarap falan yapistiririm
O da olur 😄 oralar iyi tanır beni sffs
Tanir eminim
😵😵
Hangi bölge? Ben Kingston, Ontario ‘dayım
Montrealde ben🥹
Çok uzak değilmiş 2,5 saat araçla.
Fransızcan var mı Montrealdesin 😁
Yoo ogrenmek istemiyorum dusunmuyorum da, ingilizce ogreniyorum. Zaten ingilizceyi ogrenip kendimi toplayinca gidicem montrealden , baska bir ingiliz bolgesine falan
Kaç yıldır buradasın? Kusura bakma mesaj denedim kapalıymış o yüzden buradan soruyorum
1 yil oldu
Sen?
Ben 7 yıldır buradayım, buralıyız artık
Guzel, keske ben de burada dogsaydim ya da daha onceden gelseydim ama olsun😃
Merak etme ilk 3 yıl öyle böyle geçer sonra düzene adapte olur alışırsın. Okula kesinlikle git yüksek kazançlı işlere hemen odaklanma
Onceligim su dili ogrenmek sonra okula gidip meslek yapmak. Parayi onemsemiyorum. Onu her turlu kazanirim. Boyle bir ulkeye geldim. Okuyup bir yerlere gelecegim insallah
Evet. Hayırlısı, ben buralardayım öğrenmek merak ettiğin şeyler olursa kanadayla ilgili istediğin zaman yazabilirsin.
Tesekkur ederim sag olun☺️
Hangi ülke lazım sana
Hangi ulke mi😅 ben zaten yurt disindayim benim gibi olanlar var mi diye sordum zaten.
Aa öyle mi hangi ülkedesin peki bende 3 4 aya Polonya yolcusuyum gibi duruyor hahaha
Canada'dayim ben
İyimiş nasıl bari oralar
Ben seviyorum. Insan yerine konuyorum bir sey alirken gozum kalmiyor. Yani keske burada dogsaydim ama olsun ileride cocuklarim burada sansli olacaklar. Darisi aydin genclerin basina insallah
Nasıl gittin peki bende şu sıralar bir yol arıyorum açıkçası şu an için polonya gibi duruyor ama başka ülkelerede göz gezdiriyorum bir yanda
Kaçak yolla
Ama sosyal Hak ve yardimi olan ulkelere git canada Gibi ulkelere git bence
Bi takipleşsek bu konuyu daha detaylı konuşabilmeyi çok isterim üzerine yoğun bir şekilde düşünüyorum bu aralar sen yapmak istediğimi yapmış birisin yol göstermen çok değerli benim için
Davet yollada yurtdışında olalım çıtırım
Arada gidiyorum.
Gitme imkanin varsa temelli git kal. Turkiyede napican. Ben Şu an canada'dayim Turkiyeye hic gitmek bile istemiyorum
Herkes Tr de ne yapacağım derse Tr de bulamayız ardımızda zaten her yer yabancılarla dolu millet bizim ülkemizi elimizden almak için uğraşıyor.
Yani o ulke benim yillarimi aldi, simdi orada kalip kendimi orada surunduremem ulkeyi kimse almasin. Basta sahip cikilmaliydi. Benim umrumda degil o yuzden yani.
Herkesin kendi milliyetciliği bir şey diyemem.
Evet
Sen neredesin
Bockum
Nerden yazıyorsunn
Canadadayim Şu an
Sana göre yurt dışındayım
Yani mantikli ben gelismis ya da gelismiler ulkeler arasindan sordum
İstanbul'da
Ben varım
Hayır yok
Haftaya çıkıyorum
Aa guzel, nereye