Güncellemeler
1 sa
Düşünmesi bile...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yalnızlık insanın doğasında yoktur belli bir yerden sonra kafayı yersin.
Bu doğru.
Gel karışık tost söyledim yari yarıya yiyek giz
Haha teşekkür ederim. 🙏
senin gibiler için kaçınılmaz sonuçtur
Bu bir hakaret mi
hakareti hak edecek bir şey yazdığını düşünmüyorum.
Anladım
çekingen insanlarda durum öyle oluyor
Ben öyle biriyim maalesef ilerki yaşlarda ya da yaşlılığımda ne olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı.
yaş kaç şimdi?
27 yaşındayım bir tane arkadaşım var aslında ama ilerde devam eder mi bilmiyorum ne olur. Ailemle yaşıyorum şu an için yalnız hissetmesem de şimdilik sanırım annemin hastalığı beni etkiledi böbrek hastası beni tek anlayan sanırım annem yani ondan sanırım böyle düşünür oldum bir yandan.
daha gençmişsin sevgilinde varmış korkmana gerek kalmamış
Sevgilim yok kız arkadaşım var. Erkekler ile pek iletişimim olmaz beceremiyorum. Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim.
böyle dersen zor olur tabi
Demem değil gerçek bu 27 yaşıma kadar olmadı bundan sonra zaten olmaz 30 olduktan sonra da hiç olmaz. Bağ kurmakta zorlanan biriyim erkekler ile gerçek hayatta yakın olma durumunda ya ayıplanırım gibi geliyor ya da kötü bir şey yapıyorum gibi geliyor o da zamanın da çocukluğumda ailenin tek kızı olmam ve erkek kuzenimle oynadığım için ayıplanmam ve o. pu konumuna getirilmem oldu ilk okulda. Bir de taciz edilmem oldu ileri bir şey olamadı şükürler olsun nasıl aşardım bilemiyorum ama o zamanda çocuktum o açıdan da korkum var ve en başında kendimi sevmiyorum kendini sevmeyeni kimse sevmez ve iyi gelmez. Uzun yazımdım ama bu konu benim için imkansız ve aşılmaz bir durum gibi ne diyim hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor.
fiziksel çekincelerin varsa özgüvensizlik yapabilir ama dengine göre illa seven çıkar. karamsar olmayı bırakıp kendine iyi bakacaksın ve iletişim kuracaksın. doğru kişi denk gelince o senin tutukluğunu giderir.
Aşabileceğimi sanmıyorum, evde çok çıkmam görünür biri değilim maalesef. Ama iyi düşmem ve kendime iyi bakma konusunda haklısınız. Bu konu çabalıyorum umarım daha olumlu biri olurum. Teşekkür ederim.
Konfor alanından çıkaması lazım
Haklısınız
Arkadaş edinmeli.
Evet doğru
Yanlizliktaki kasıt nedir?
Tek başına kalmak sizi anlayan birinin kalmaması.
Ben son zamanlarda bu durumun tam ortasındayım. Artık kendimden şüphe etmeye başladim.
Zor bir durum. Yani ben şu an için yaşamasam da annemi kaybetme düşüncesi ile bu hisse kapıldım. Sizin direk bunu yaşamanız çok zorlayıcı olsa gerek kim bilir ne yaşıyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun.
Burdan değilde mesas atarsan konuşmak isterim
Paylaşarak
Paylaşmak cidden bağ kurdurtabilir
Biri iki yapmak için paylaşmak gerek, bir olarak kaldığı sürece yalnız kalır
güzel güzel
seks yapmalı
bir şey yapmalı!