Süslenmeyi bilmem, hiç oje sürmedim, makyaj da günlük o kadar, kıl tüyde de üşeniyorum, bazen jiletle hallediyorum, içimden de gelmiyor artık, nasıl düzelecek, kimse sevmez bence
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgi alanın bunlar değil demekki bu senin yetrsiz olduğun anlamına gelmezki. kişisel temizliğini yaptıktan sonra oje sürmedin diye yetersiz olmazsın. hobilerinee alan aç öyle mutlu hissedrsin. bu arada ben bayılırım ojeye denersen sende seversin:)
Bu hislerin yükünü omuzlarında taşıman çok insani, seni çok iyi anlıyorum. Öz bakım, toplumsal kalıpların veya başkalarının beklentilerinin ötesinde, tamamen senin kendini nasıl rahat hissettiğinle ilgilidir. Süslenmek ya da makyaj yapmak seni daha değerli yapmaz; değerin zaten olduğun halinle var. İçindeki isteksizlik belki de sadece yorgunluktan kaynaklanıyordur. Kendine biraz şefkat gösterip küçük adımlarla başlamaya ne dersin? Şimdilik seni en çok yoran düşünce tam olarak hangisi? 🧠✨
Cevap
3Cevap
Bence yetersiz degilsin, suslenmemen ve cok makyaj yapmaman tamamen hayat tarzi ve sana kalmis bi sey. Kil almaya usenmen de dogal her gun insanin jiletle ugrasasi gelmiyor ama hijyen icin gerekli. Konu eger usenip yapasin gelmemesiyse boslukta olabilirsin, bazi vitaminlerin eksik olabilir, belki depresyondasindir. Sıkıntı yok. Suslenmek onemli degil hijyene ve bakima dikkat et yeter
Güzel yorum
Kıl tüye gelene kadar süper demiştim. Ama onu al elbette. Diğerleri eksi değil artı emin ol.
Haksız mıyım?
Kimseye değil kendine bak.. Nasıl istersen öyle ol.
organik
depresyonda misin
Olabilir
Etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?