Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı. Yardım istemek daha zor geliyor. Çünkü her şeyi kendim hallederim dediğinde kontrol hâlâ sende oluyor, yardım istediğinde ise biraz açık vermiş gibi hissedebiliyorsun. Hele alışkın değilsen, gerçekten ihtiyacın olsa bile istemeden önce birkaç kez kendi başına çözmeye çalışıyorsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayKendim halletmeyi daha çok severim ama iş konusunda yardım isterim çünkü her şeyi sen kendin yapmaya çalıştığında bu sefer her şeyi sana yaptırıyorlar. O yüzden bildiğin bir konuda yine de yardım istiyorum ki başkaları da yapsınlar ve onlar da bir şeyin ucundan tutsunlar diye. Yoksa insanlar o kadar çok rahatlığa alışıyorlar ki nasıl olsa birisi yapıyor diye hiçbir şeye bakmıyorlar. Sonra sen kendi canını sıkmakla kalıyorsun. Hani askerde bir laf vardır askeri boş bırakırsan olur olmadık şeyler yapar kavga dövüş gibi şeyler yani. O yüzden her zaman birilerine bir iş vereceksin. Onlarla oyalanırsa başka bir şeye zamanı kalmaz.
14 Yorumla- 1 ay
✌️🙏
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı.
1 ayhttps://youtube.com/shorts/BQVI9Lqkbr0?si=-awJNuZgrJnZNudC
Şarkı benim cevabım :)18 Yorumla- 1 ay
Bak konuyu yine evliliğe getirme 😂
- 1 ay
Dostlarım var zaten biliyosun bana onlar yetiyor 🤗
- 1 ay
Allah aşkına dur ya😂
- 1 ay
Afferim pikacu 🤣
1 ayBence yardım etmeyi çok severim ve yardım kabul etmekte zorlanmam. Fakat yardım istemek bazen zor olabiliyor; çünkü insan, yaptığı iyiliğin daha sonra yüzüne vurulmasından çekinebiliyor. Kendi başımıza yapabileceğimiz şeylerde yardım istemeye gerek olmadığını düşünüyorum; çünkü uğraşarak öğrendiğimizde daha fazla tecrübe kazanıyoruz. Ama gerçekten zorlandığımız durumlarda yardım istemekten de çekinmemeliyiz. 😊
16 Yorumla- 1 ay
Zorlandığımda isterim onun hariç her şeyi kendin yaparım
- 1 ay
Benim hayatım güzel zaten
- 1 ay
Ben memnunum
- 1 ay
Çevremdekilerden bahsediyorum kendimden değil yanlış anladınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayBelki sizden yardım istemiyorum, zor geldiği için değil de her şeyini kendi yapmaya alışmış bir insanım. Fakat birinin yardıma ihtiyacı olduğunda yardım etmeyi de ayrıca seviyorum ve bundan da ayrı bir keyif alıyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 819 cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek daha zor sanırım. Ben kendim halletmeyi kontrolün bende olmasını daha çok seviyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayBenim için en zoru yardım istemek o kadar çok kendi başıma hallettim ki başkasından yardım istemek zor geliyor Allah bana yetiyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben daha çok kendim halletme taraftarıyım ama insanız, diğer insanlara muhtacız bir bakıma. O yüzden yardım istemek çekinilecek bir şey değil bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBana göre ikisi de zor değil. Kimseden yardım istemeden işlerimi yapabiliyorum bazen zor oluyor ama yine tek başıma yapmak daha iyi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 211,3b cevap paylaştı.
u 1 ayKendim hallederim her şeyi.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. İkiside zor.. hep ben hallederim dedim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayBana göre yardım istemek daha zor
10 Yorumla
1 ayBence yardım istemek daha zordur. Çünkü insan "Yardıma ihtiyacım var." dediğinde sadece bir cümle kurmaz; aynı zamanda gururunu, kırılganlığını ve eksik kaldığı tarafını da ortaya koyar. Bunu yapabilmek gerçek cesaret ister.
"Her şeyi kendim hallederim." demek ise bazen güçten çok alışkanlıktır. İnsan defalarca tek başına mücadele edince, zamanla kimseyi yormamayı, kimseye yük olmamayı öğreniyor. Ama güçlü olmak, her yükü tek başına taşımak demek değildir.
Benim eşimden öğrendiğim şu oldu: İhtiyacın olduğunda yardım istemek seni küçültmez. Asıl önemli olan, ne zaman tek başına yürüneceğini, ne zaman bir ele ihtiyaç duyduğunu bilebilmektir. Çünkü insan bazen destek alarak değil, destek istemeyi öğrenerek büyür.
@MuzipFilozof der ki: En güçlü insanlar, hiç düşmeyenler değil; düştüğünde uzanan eli tutabilecek kadar tevazu sahibi olanlardır.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek bu devirde daha zor. Çünkü insanlar birbirinden kaçar oldu. Birinden yardım istediğinde ya işi çıkar ya da başka bir bahane bulur ama hepsi aynı değildir.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Yardim etmeyi birilerini Mutlu etmeyi cok seviyorum ama yardim istemek cok zor geliyor. Bu yanlis Belki ama asmak da zor
125 YorumlaYardım istemek zor geliyor ama yardım etmek tam tersi, severim. Elimden geliyorsa mutlaka destek olurum.
11 YorumlaKendim hallederim demek yardım isterim hatta mümkünse yanımdaki yapsın işimi sjjsjs
130 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı.
1 ayyardımlaşmak. bir yerden sonra sorumluluğa dönüşüyor niyeyse
13 Yorumla- 1 ay
ne yazık ki
- Kişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı.
1 ayYardım etmeyi severim de genelde yardım istemek zordur benim için. Çoğu zaman (her zaman) ben hallederim kızı oldum. Aşırı zorda kalırsam yardım istiyorum genelde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yardım istemek hiç zor gelmiyor bana ya..
Canım ailem istesem de istemesem de yardım etmekten geri durmadılar. Yardım istemek yardım istenmesi kadar normal10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İş konusunda çıkamadığım durumlarda diğer mühendis arkadaşların desteğine ihtiyaç duyuyorum
Lakin kendime has bireysel durumlarda kendim çözmeye çalışıyorum10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi işimi kendim görmeye alıştığım için yardım istemek zor gelir. Yine de yapamadığım, yetemediğim yerlerde yakınlarımdan yardım isterim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek benim için çok daha zor. Bu yüzden çoğu zaman kendi işimi kendim halletmeyi tercih ederim.
10 Yorumla Cevap veriyorum Her şeyi kendim hallederim deyip belirli süre sonra yardım isteyememek ve problemlerin altında ezilmek
10 Yorumla
1 ayBirinden beklenti içinde olmak her zaman en zorudur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben hallederim insanı olmak mentali öyle yoruyor ki
11 Yorumla- 1 ay
Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Bana göre yardım istememek ya da isteyememek cahilliktir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 ayYardım edecek kimsen olmadığında her şeyi kendin halledince zorluk falan kalmıyor :)
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayYardim istemek cok guzel
Ama yardımı hak gormek buyuk gorgusuzluk
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayKimse kimseye muhtaç olmadı Herkes kendi işini kendisi görsün
10 Yorumla Yardım istemek zor olabiliyor kendim halletmeyi denerim öncelikle sonra son çare yardım isterim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. Yardım istemek daha zor, çünkü insanlara minnet etmeyi sevmiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek benim için daha zor. Kendim ne yapar ne eder hallederim
10 Yorumla Her şeyi kendim halletmem daha iyi bence başkalarının yaptığı işi içim. sinmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı.
1 ayGenelde kendim hallederim, güçlü görünmek için mecburum
10 Yorumla Yani ikiside aynı benim için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek daha zor. kendim sakin kafayla halletmeyi daha çok severim..
00 Yorumla Benım ıcın yardım ıstemek cok zor baskasından isteyecegıme kendım zorlanarak yaparım daha iyi kafasındayım
10 YorumlaBenim için ikisi de çok ZOR.
10 Yorumla
1 ayYardım istemiyorum çok mecbur kalmadıkça annen olsa bile karşılık bekliyor oyüzden kendim hallederim
10 YorumlaAllah yardım istemek zorunda bırakmasın
10 Yorumla
1 ayKişiden kişiye değişir
10 YorumlaYardım istemek🥹 dsjs
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Her şeyi kendim hallederim demek zor
10 Yorumla
1 ayYardım etmekten ve istemekten çekinmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Benim için yardım istemek çok zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı.
1 ayHer şeyi kendim halletmek daha kolay
10 Yorumla
1 aykimseden yardim istemem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayZaten bu benci bilinç mutsuz ediyor milleti
10 Yorumla herseyi kendim hall ederim demek zor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Her şeyin kendin halletmeye alışmış olmak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,7b cevap paylaştı. Yardım istemek daha zor çünkü ben yaparım daha iyi
10 YorumlaYardım İstemek
10 YorumlaYardım istemek
10 Yorumla
1 ayYardım istemek benim için zordur
10 Yorumla
1 ayBenim için yardım istemek çok zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayYardım isyemek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yardım istemek
10 Yorumla
1 ayZor daha zor en zoru
10 Yorumla
1 ayyardım istemek zor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı. Yardım istemek
10 Yorumla
1 ayYardım istemek zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 ayYardım istemek.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yardım istemek
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler