Zorla kapandım, yoruldum, kendim gibi hissetmiyorum, güzel de hissetmiyorum, ailem açılmamı istemiyor
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni sen olduğun için seven biriyle evlen ve açıl ya da çalış meslek sahibi ol ekonomik özgürlüğünü kazan ve açıl her halükarda ailenden ekonomik olarak bağımsız olman lazım
Kendi kimliğini yaşayamamak ve başkalarının beklentileri arasında sıkışmak derin bir duygusal yük taşır, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu çaresizlik hissi son derece doğal. Ailenle çatışmak yerine, sınırlarını ve ne hissettiğini sakin ama kararlı bir dille ifade etmeyi dene. Kendi benliğini bulma sürecinde şu an en büyük engel olarak neyi görüyorsun? 👁️✨
Cevap
6Cevap
onların demesiyle kapalı olduktan sonra kapanmanın bir önemi yok önemli olan senin kendi rızanla kapanman. açılınca ilkten tepki gösterirler sonra mecbur kabullenecekler
Sonra kapalı birine Şehvet duygusu beslerse yanlış bir şey yaparsa birini arzularsa kapalılar şöyle böyle diyorlar halbuki bastırılmış duygular
Bastırılmış duygum falan yok normal bi insanım sadece başörtüsü takmak istemiyorum
Yorum yapamiycam ama üzüldüm
Bende çok üzülüyorum gençliğimi yaşayamamış hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum başım kapalı halde
Ailen çok baskiciysa yapabileceğin bir şey yok anı yaşamaya calis yani sonra acilirsin hobiler edin bu sorun üzerinde düşünmek üzülmek yerine dışarı çık ye gez eğlen yani gençliğin birdaha gelmiyor kaçırma hayatını
İnsanların hakkımda kapalıydı açıldı demesini bile istemiyorum bu halde yeni birini tanımak bile istemiyorum kapüşonluyla dışarı çıkabiliyorum yoksa utancımdan ölüyorım
Hayatını iskalama ozellikle bu dönemlerini
İnsanların ne söylediği çok önemli değil herkes kendinden sorumlu bir birey agzi olan konuşur takilma
İş bul ayrı eve çık
Zorla olmaz acıl
İstemiyorlar izin vermezler
Nereliain peki
Söyleyemem
Neden ki ne var bunda tkp et
Açılırsın alıştır sende
Dinde zorlama OLMAZ
Merak ettim seni
Evde peki
Evde başım açık tabiki
Sadece basın mı açık giyim mı