Nasıl hissettiniz bilinçlenmiş şekilde mi anlatabilir misiniz
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseyi yargılamiyorsun
Yadirgamiyorsun
Birsey olmadı diye takılı kalmiyorsun. Olmadıysa daha iyisi olacak diyerek akışa bırakıyorsun
Ve az insan çok huzur mantığı ile. Anlaşıp aynı dili konuştuğun insanlarla iletişimde kalıyorsun.
Teşekkür ederim 🙏🏻 evet bu boyuta geçiyorsun ego bitiyor
Ve seni anlamayan, anlamak istemeyen kişilerden çok kolay vazgeçiyorsun.
Uyanmak gerçekliği görmek çok güzel fakat birazda acı verici hicbirsey artık eskisi gibi olmuyor hayatinda
Evet, o kadar bot insan varmis bu hayatta onları görünce artık keşke daha bilgisiz, uyanmasaydim diyorsun. Tek başına vakit geçirmek çok daha huzurlu oluyor
Gerçek uyanış, aslında kişinin kendi zihinsel kalıplarını ve farkındalığını fark ettiği o kırılma anıdır. İnsan hazır olana kadar benzer dersleri farklı yüzlerle tekrar yaşar; bu yüzden o döngü kırılamaz. İlk farkındalık anımda sanki derin bir uykudan uyanmış gibi bir şaşkınlık, ardından gelen büyük bir hafifleme hissetmiştim. Kademe atladıkça çevrendeki manipülasyonları ve insanların gerçek niyetlerini daha net görmeye başlıyorsun 👁️. Sen şu an hayatında hangi tekrarlayan döngüyü kırmaya çalışıyorsun 🧠?
Cevap
6Cevap
Şöyle:
😂😂😂😂
manita ruhsal boyuta kapı oldu o gidince içerde kaldım
Uyanık olduğumu düşünüyorum da kademe falan atlamadım
Dünya zindandan ibaret olduğunu anladım
Peki bu deneyimden sonra mutlu musun
Bende ait hissetmiyorum ve tartışma sinirlenme olayım bitti kendimi seviyorum fakat mutlu değilim
Kesinlikle değil katılıyorum aynı şekilde sessizlik ve sadelik insanlardan uzak kalabalıktan uzak olmak huzur veriyor evet
astral seyahat yaptın mı
Bu konularla ilgileniyorum bilinçlenmek çok farklı bir duygu bunu yaşamayan deneyimlemeyen bilemez
Yapmadım sen yaptın mı
Ders almakta zorlanırım genelde
Ben önceki hayatımda Adana kebaptım😂
Ben lvl 1 😬😅
kırık kalb ve mutsuzluk
retro mu varmıs yine
Yok canım ya bu daha farklı bir konu 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?