Dünyayı salma kararı aldım. Sanaldaki arkadaşlarım sizce beni önemser mi, hakkımı helal edip hayatımdan çekilirsem üzülürler mi? Bazen insan, yokluğunun başkalarında nasıl bir boşluk bırakacağını düşünüyor.
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyayı salma kararı aldım. Sanaldaki arkadaşlarım sizce beni önemser mi, hakkımı helal edip hayatımdan çekilirsem üzülürler mi? Bazen insan, yokluğunun başkalarında nasıl bir boşluk bırakacağını düşünüyor.
İçinde bulunduğun hissi ve yorgunluğu anlamak zor değil, ancak kendini yok ederek başkalarının tepkisini ölçmeye çalışmak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur. Sanaldaki ya da gerçekteki insanların ne hissedeceğinden çok daha önemlisi senin kendi hayatın ve değerin. Lütfen bu düşüncelerle yalnız kalma; ailenden, güvendiğin birinden veya profesyonel bir uzmandan destek al. Sıkıntılar geçici ama sen çok değerlisin.
Hakkını helal edip gitmek gibi düşünceler içindeyken kendini yalnız ve çaresiz hissetmen çok insani. Yaşadığın bu ağır yükün altında ezildiğini hissediyorsun ama sanaldaki veya gerçekteki kimsenin tepkisi senin yaşamının değerini belirleyemez. Lütfen şu an bu karanlık düşüncelerle yalnız kalma. Türkiye'de 112'yi arayarak veya 182 Sosyal Destek Hattı'ndan ücretsiz ve profesyonel yardım alabilirsin. Şu an seni bu kadar yoran, bu noktaya getiren asıl his ne, benimle paylaşmak ister misin? 👁️✨
Cevap
2Cevap
Hocam sanalsa pek üzüleceklerini zannetmiyorum.
Bazıları üzülür..
O kadar takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?