Görüş farklılığı mı itham mı?

Merhaba ablamla garip bir diyaloğumuz oldu bugün. Kendisine diyemedigim icin buraya yazma ihtiyacı duydum. 28 yaşındayım o 40 Farklı ulkelerde yaşıyoruz. O Türkiye'de. Telefonla konuşurken konu giyim olayina geldi kendisi bazen görüyorum kadınların kalçaları benim bile dikkatimi çekiyor dedi ic çamaşıri var mi yok mu diye düşünüyorum. Bir nevi kotu düşünmeye sevk eden dusuncelere zemin hazırlıyor demek istedi. Bense bu benim dikkatimi çekmiyor açıkçası dedim insan ic dusuncelerini temize cekmeli eger oyle hissediyorsa dedim. O da seytan vesvese veriyor. İmani kuvvetli kisilere veriyor en cok. Yani kendisinin bu dusuncesini imanının kuvvetli olmasina. Benim insanlarin kalçalarının umrumda olmaması yürürken icimden o denli hisler olmamasi beni imani düşük mü yaptı cidden? Kötü hissettirdi bildiğin. Ablam çarşaflı ben açık. Abartılı bir açıklığım yok saçım açık pantolon giyerim kısa kol o seviyede bir açıklık. Neden boyle dedi anlam veremedim gerçekten. Çok severim kendisini de ama gorusleri ithaflari bazen cok fazla tedirgin ediyor. seviyeli bir sekilde yorum yaparsaniz sevinirim. Sevgiyle kalınız. Daha oncede benzer bisiler yaşadık

Görüş farklılığı mı itham mı?