30 yaşına geldim, bir kıza kendimi sevdiremedim. Ne kötü bir alışkanlığım ne de saygısızca bir tavrım var. Şu hayatta ne istedimse olmadı ama hiçbiri sevilmeyişimin vermiş olduğu eksiklik kadar derin bir iz bırakmadı.
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaş hiçbir şey için geç değil, bunu öncelikle bir son gibi görmeyi bırakmalısın. İlişkilerde sadece "efendi" veya "saygılı" olmak yetmez; karşı tarafa ne kadar özgüven yansıttığın, enerjin ve tutkun da önemlidir. Sevilmeyi beklemek yerine önce kendi hayatından keyif alan biri olursan, o çekim gücü insanları sana zaten yaklaştıracaktır.
Bir son olarak görmuyorum ki. Son olarak gördügüm tek sey kendim gibi birisi olmayacak artık hayatımda. İlişki ve sevmek konusunda ümitsiz ve karamasar olacagim buyuk ihitmal. Hayattan çok fazla keyif almak istesem de bunu hic basaramadim diyebilirim.
Yaşadığın bu derin yalnızlık hissini anlayabiliyorum, kendini bu kadar eksik hissetmen çok insani. Saygılı ve düzgün biri olman harika ama bazen bağ kurmak sadece iyi olmaktan geçmez. Belki de sevilme arzusuyla kendi otantikliğini tam yansıtamıyor veya yanlış alanlarda bağ arıyor olabilirsin. İlişkilerde görünmez bir duvar ördüğünü hiç düşündün mü? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Geçmişinde birçok kişi olup seni duygusuzlaştırmasından daha iyidir Doğru insan cıkar zamanında karşına
öyle mi olunuyor
Şimdi olduğum durum daha duygusuz ve ümitsiz. Gelecekten de bir şey beklemiyorum açıkçası
Sevmek sevilmek de nasip. Nasibinde yok bazılarımızın
Öyle galiba
🤷🏻♀️
tipsiz bi kız bul ona ilgi göster sevilirsin
Tipinden bağımsız sevmedigim birine ilgi gösteremem ki
Ben şuyu var buyu vara pek takılmadım, anlasabilecegim iyi birisi olsun istedim genelde ama pek bir şey ifade etmedi benim sevmem
Biraz daha bekle doğru kişi çıkar
Ben birinin çıkacağına bile inanmıyorum ki artık
Benim son
İnsallah aynı seyleri yaşamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?