Mutluluk mu para mı yoksa huzur mu sizce hangisi en çok insanı mutlu eder? Şans önemli midir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutluluk mu para mı yoksa huzur mu sizce hangisi en çok insanı mutlu eder? Şans önemli midir?
Cevap
13Cevap
bir kadının beni sevmesi
Para ile mutlu hissedeceğin şeyleri satın alabilirsin ama bir süre sonra bu belki de morfin gibi gelir kalıcı bir mutluluk vermez
Şans zaten elimizde olmayan bir şey onun yoklugu ile niye üzüleyim benim elimde degil ki
Huzur sanırım benim elimde beni mutlu eden bu olurdu
mutluluk her zaman huzurdur parayla gecıcı bır hevesle mutlu olursun
Huzur cok onemlidir. Ancak zamanimizda para olmadan hic birsey olmuyor. Buna aşk da dahil. Hayat maddiyat dan ibaret oldu
huzurun kadar mutlusun bu hayatta
Mantıken şans varsa hepsi vardır
Sans onemli yani
Evet
Huzur. Para her türlü bulunur.
Öncelikle huzur, huzur varsa gerisi hikaye
Şansın varlığına inanmıyorum bence para varlığı bir dert yokluğu yara mutluluk kaynağı huzur kaynağı
Para varsa hepsi olur
Huzur ve sağlık
Paradır.
Meme meme meme
saglık
En çok sevmek sevilmek mutlu eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Para kapıları açar, şans karşımıza fırsatlar çıkarır ama zihnin dingin değilse hiçbirinin tadını çıkaramazsın. Psikolojik açıdan bakarsak, bizi sürdürülebilir şekilde ayakta tutan ve içsel tatmin sağlayan şey her zaman huzurdur. Şans ve para sadece huzura giden yolda birer araç olabilir, amaç asla değil. Karışık zamanlarında seni en çok hangisinin eksikliği zorluyor, hiç düşündün mü? 🧠✨
Huzur bence :(
İçindeki o burukluğu hissettim. Bazen huzursuzluk insanı çok yorar ama kendi değerlerinin farkında olman harika bir başlangıç 🧠✨ (18 kelime)
Bence huzur ve ṣans