Ne güzel bir filmdin sen🤦♀️

İnsanların çoğu bilmez ya da işine gelmez en büyük mutluluk; insanları mutlu olmasına vesile olmaktır. memnun etmeye çalışmak değil bu karıştırmamalı, ve mutluluğunu paylaşmak, bir gülücük, tatlı bir tebessüm, ruhuna dokunuştur onun, işte bu en büyük mutluluktur
Mutluluk bazen şiirde, bazen sevdiceğinin yüreğinde saklıdır. Mutluluk bazen görmek, duymak, bilmek istediğin yerdedir. :)
Küçük bir mutluluk istiyorum
O kadar küçük olsun ki
İstemesin kimse benden onu
Ben yüreğimde elimde
Toprağımda birlikte yetişeyim hayata
Bir borcum olmasın insandan doğadan yana
Bir mutluluk ki sorma gitsin
Yeterki bir benim olsun
Tüm dünyada tüm güzellikleri. Seçerken
Benim sevgimle senin sevginle coşan
Bugün yarının hikayesi olsun
Yazmak isteyip de yapamadığım
İlk sayfamda sonuna sevda
Mutluluk aşk özgürlük bir olsun
İnsan ölüp ölüp yeniden dirilen bir canlıdır. Soldum diye üzülme yağmurun olacak biri elbette olacaktır. Kurudum diye sakın yakınma güneşin olacak biri hiç ummadığın an başında yükselecektir.
Eig için teşekkür. 🌺
İnsanın mutlu olması için isteklerinin olması gerekir. Ama bu istekler hep devam eder. Yani bi tane olduğunu düşünmüyorum. Mesela iş ister sonra eş sonra çocuk.. biri olur diğeri olmazsa üzülür.. Allah isteklerimizi bu dünyada nasip etsin. Her daim mutlu olalım inşallah
Sevdiği insanların her koşulda yanında olmak ve yanında olmaları.. Bazen tek kelime etmeden bile karşı tarafın anlaması.. Karşılıksız bir canlıya yardım etmek.. Keyifli günler.
Nice nice baby 🥂💋
Cevap
12Cevap
Değer verdiğim insan dün değer görüyor olmaktır bence
Aile anne , evlat kokusu gibi şeyler.
Aşk ve aynı şekilde sevilmek
Film, tarihin ilk filmi herhalde 😂
Bana iyi gelen, güvenilir insanların olması.
Sağlıklı olmak. Iyi bir sağlık varlıktan bile kıymetlidir derler. Sağlıklı değilsen, bal bile zehir gelir insana.
Mutluluğun temeli sağlıklı olmaktır. 💜💜🌻🌻
Ben herkesin mutlu olmasını isterim beni kedileri sevmek, kitapları okumak ve kendi kabuğuma çekilmek mutlu ediyor. 😊
Ya bende mesela karşımdaki kişi sebepsiz ve gulumsuyosa ben mutlu oluyroum neden bilmiyroum ama hani bı hmut doguyo
Mutluluk için sebebe gerek yok. Neşelenmek için olabilir ama mutluluk için değil.
Çok büyük mutluluk yaşamadım dolayısıyla bilemiyorum
Peki yaşamak ister misin
Aşk en büyük mutluluk
Sağlık ya ötesi yalan
Şu anda çayım bana iyi geldi
Sevdiği insanlar , yemek yemek , kahve , sigara :)
Kesinlikle çikolata diğer her şey yalan
Ay ben baba oldum dkfjfjfjd
Sahiplendiğini bilmektir bence
sevdiğin şeylerin olması mutluluk sebebi..
Sevgi ♥️
Ne yapalım şimdi kedi sever gibi sevelim mi seni 🙄 gerçi ( kedi sevmem ki ben )
Ozgurluk
sevdiğin yemeği yemek
Kişiden kişiye değişir
Sevilmek.
Aile
Aile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?