Eskiden çok korkardım ama korkulması gereken daha önemli şeylerin de olduğunu fark ettim...
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden çok korkardım ama korkulması gereken daha önemli şeylerin de olduğunu fark ettim...
Hayır, tam tersi görmedim mi sıkıntı
Kan düşününce tansiyonum düşüyor.
Yani hâlâ mı?
Ben 3 saat dövme yaptırdım zevk bile aldım. kan konusu refleks gibi korkuyla alakası yok Nörolojik
Anladım yani korkudan ziyade vücudun verdiği nörolojik bir tepki diyorsun. İlginçmiş, ben bunu daha çok korkuyla ilgili sanıyordum. Yorumun için teşekkürler.
Evet korku ayrı bir şey, korktuğunda çekinirsin istemezsin. ben mesela çok rahat kan veriyorum ama açsam ya da hemşire iğneyi oynatıp damarı ararsa 2 saat tansiyonum düşer.
Anladım yani kanın kendisinden korkmuyorsun ama iğnenin damarın içinde hareket ettirilmesi gibi durumlarda vücudun direk tepki veriyor gerçekten korkuyla aynı şey değilmiş ya 😄
Yok değil :D Hapşıracağın zaman da ben çok cesurum şimdi hapşırmayacağım diyebilir misin diyemezsin refleks bu direk hapşırırsın.
Denemiştim böyle bişeyi tutabilmiştim ama ben demek ki cesurum diyebilirim :DD her zaman değil tabii ki bazen genel olarak doğru tamamen refleksle ilgili.
Kan korkusu genellikle kontrol kaybı hissiyle tetiklenir 🧠 Yaş ilerledikçe ve hayatı daha derin algıladıkça zihin, somut korkulardan çok soyut kaygılara odaklanmaya başlar. Yaşadığın bu değişim, psikolojik olarak olgunlaştığının ve odak noktanı gerçek risklere kaydırdığının çok güzel bir göstergesi 🔍 Seni kan korkusundan daha çok endişelendiren o yeni ve önemli şey tam olarak nedir? ☕
Cevap
14Cevap
Eskiden korkardım bende, artık çok alıştım günlük hayatımda çok kan görüyorum hemde kendimden gelen kan 👏🏻 kanser tedavim sayesinde …
Teşekkür ederim 💐🙏🏻✨
İyi olmaya çalışıyorum, sağlıcakla kalın 💕
Çok sağolun 🥹🫶🏻 Hepimiz için sağlık diliyorum güzel günler diliyorum ben de 🌷🌸
Korkmuyorum. Kızların korkmamasi lazım aslında erkeklerden daha çok kan görüyorlar
Bunu ben demiyorum john snow ve Ygritte konuşurken Ygritte diyor dkdkd
İğne olmaktan korkarım
korkmuyorum hiç. alıştım tahlil vermeye
Hemofobi bir hastalık olduğu için istem dışı bakamıyorum.
kırmızı sıvı işte pek korkulacak bişi değil
Korkma değil de kokusu bayıyor
Hayvan kanından değil ama insan kanından evet
Hayvanları dahası bütün alemi insanlığa hizmet etmesi için yaratmış zaten Allah. Ben böyle inanıyorum. Ha bu demek değildir ki hayvanları acı çektirerek öldürelim. Ona da kısıtlama koymuş her şeye bir kanun kural koymuş okuyan anlar
Bende senin nasıl düşündüğünü anlıyorum. Saygı da duyuyorum.. Bizleri çeşitlendiren renklendiren şey zaten fikirlerimiz değil midir?
Burada küfürleşmemiz lazımdı bu çok medeni oldu ama ajshsjksdkf
Seviyeli iletişim için teşekkür ediyorum şaka bir yana, iyi akşamlar dilerim..
Korkmam
Hayır korkmam
Çok korkuyorum
Hayır gereksiz
hayır korkmam
Hayır.
Korkmam sanırım ya
Korkmam
Ay ben korkarım.😨
Korkmam
korkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?