Spor yap falan demeyin, sporda da aklımda, yemek yerken de her an
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
takıntı yapma
Aslında yapmadım xaten sürekli hesaplarını falan kontrol etmiyorum ama düşünüyorum sadece
Unutmak zorundayım demek beyine ekstra bir komut vermek. Beyin bunu iyice zor bir görev olarak görüyor.
O yüzden hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Kendini rahat bırak. Akışına bırak. Başka bir şeye odaklan. Seni oyalacak herhangi bir şey olabilir.
Birini unutmak zaten kendiliğinden olan bir şey. Senin zorlamana gerek yok.
2 sene olacak neredeyse akışına bırakıyorum ama aynı normalde birini kısa sürede unuturdum
Tamamlanmamış bir ilişki gibi sana göre. 2 sene geçmesine rağmen hiçbir aksiyon alınmamış ortada kalmış bir ilişki çoktan bitmiştir aslında. Bunu kabul edersen ilerlersin.
Etmek zor
Çok haklısın çok zor ama imkansız değil
Yeni bir başlangıç yapmalısın sil bastan başlayıp güvendiğin birisiyle
Yok öyle birisi
Olur illa ki fakat önce senin istemen lazim bunu sans vermen denemen gerekir kendini kapatarak olmaz sadece kendini üzersin o hic bir sey olmamis yaşanmamış gibi hayatina devam ederken sen kendini harap edersin boş yere guvenilir bir limana yanasmalisin bence
Kullandı xaten beni kimseye güvenmiyorum cinsellik kullanmadan da benle olan yok
Guven hemen olmaz ve tek taraflı olmaz ki zaman gerekir cinsellige son ana bırakmak lazım ondan önce gelen şeyler var hayatta başka öncelikler istersen konusabiliriz dertleşme fikir alışverişi olarak
Fotoğraf yaptır sürekli ona bak her dk ne yapmış izle fake hesaplardan ekle konuşmaya çalış
Eski sevgilim zaten konuşamam imkanı yok
Fake ten yaz imkan hep vardır imkansız yoktur
Bunu iyiye kullanıp onu düşünerek mastürbasyon yapabilirsin 😂
Yapıyorum xaten bende nudeleri bile var
Ne mutlu sana o zaman yardır devam et
Çivi çiviyi söker😃
Ozman sen abayı yakmıssın
Çok mu azdiriciydi zmxjxkx
çok basit
Yaz o zaman basit demek yerine
Konuşmuyorum xaten ama fotoğraflarına bakmaktan kendimi alamıyorum sürekli hayal kuruyorum onunla
Umarım
Bulalım çözüm
Kim o şanslı kişi
yemek yeme
baska bırıyle kısa surelıtakıl
O şey ne
kime aşiksin
Oruç tut
Çivi çiviyi söker
düşünmee
O kim
Spor yap bence
Artık nasıl biriryse jdjdd
Kim o?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin sürekli onunla meşgul olması seni ne kadar yormuş, hissiyatını çok iyi anlıyorum 😔 Bazen zihin, bitmemiş bir hikayeyi çözmeye çalışırken böyle takılı kalır. Kendini zorlamak yerine bu duygulara biraz izin vermelisin. Düşünmemeye çalıştıkça o fikir daha çok güçlenir. Odak noktanı zorla değiştirmek yerine, zihnine gelen bu düşünceleri sadece bir izleyici gibi gözlemlemeyi dene, zamanla o yoğunluk kendiliğinden hafifleyecek 🌿