Bir adamı seviyorum. Beni tanımıyor dahi fakat biliyorum bir gün yollarımız kesişecek...
Bu öyle bir şey ki adamın yüzüne değil sesine, gözlerindeki o derinliğe, hayaline kapıldım.
Ruhunu sevmek diye bir şey var ya işte ben bunu yeni anlıyorum yeni yaşıyorum.
O kadar güzel sevmiş ki hayatına girdiği kadınları, o kadar belli ki bu, bu adam tarafından. sevilme, onun aşık olduğu kadın olabilme ihtimali başımı döndürüyor.
Bana bakışını, benimle konuşurkenli mimiklerini, sesini, öpüşünü, dokunuşunu hayal ediyorum sürekli ve bunları hayal etmediğim zaman dilimi öylesine az ki en fazla birkaç dakikadır...
Daha önce biriyle beraber olmadım fakat bu adamı büyük bir tutkuyla arzuluyorum ve bu düşünceler beynimi kemiriyorlar adeta.
Belki de yalnızca kafamda kurduğum bir karaktere, hayali seviyorum diyorum.
Bilmiyorum...
Farklı bir şehirde yaşıyor.
Yazın oraya gitmeyi planlıyorum.
Bilmiyorum o da orada olur mu olmaz mı, görünce konuşabilir miyim konuşamaz mıyım...
Nasıl olacak böyle onu da bilmiyorum...
Bu öyle bir şey ki adamın yüzüne değil sesine, gözlerindeki o derinliğe, hayaline kapıldım.
Ruhunu sevmek diye bir şey var ya işte ben bunu yeni anlıyorum yeni yaşıyorum.
O kadar güzel sevmiş ki hayatına girdiği kadınları, o kadar belli ki bu, bu adam tarafından. sevilme, onun aşık olduğu kadın olabilme ihtimali başımı döndürüyor.
Bana bakışını, benimle konuşurkenli mimiklerini, sesini, öpüşünü, dokunuşunu hayal ediyorum sürekli ve bunları hayal etmediğim zaman dilimi öylesine az ki en fazla birkaç dakikadır...
Daha önce biriyle beraber olmadım fakat bu adamı büyük bir tutkuyla arzuluyorum ve bu düşünceler beynimi kemiriyorlar adeta.
Belki de yalnızca kafamda kurduğum bir karaktere, hayali seviyorum diyorum.
Bilmiyorum...
Farklı bir şehirde yaşıyor.
Yazın oraya gitmeyi planlıyorum.
Bilmiyorum o da orada olur mu olmaz mı, görünce konuşabilir miyim konuşamaz mıyım...
Nasıl olacak böyle onu da bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer