Neden böyle bilmiyorum iyi birisi de ama bana mantıklı gelmiyor bu sinir sizde de böyle olan var mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Şöyle ki Allah uzun ömür versin öncelikle anne bu toprağa verdiğin zaman değerini anlarsın şu anda ne desek boş
Bende bunun farkındayım ve öyle de olsun istemiyorum. Sadece bu hissi nasıl yok edeceğimi araştırıyorum
Araştırmana gerek yok aslında annensiz hayatının hayalini kur bence yeterli olur
Bende biliyorum nasıl olduğunu. Aynı zamanda kaybetme korkusuda yaşıyorum . Teşekkür ederi..
Niye annen ile kavga ediyorsun ki amaç ne? Ve nasıl başladı kavga muhabbeti?
Kavga diye bir söz geçirmiş miyim anlatımda ?
Hayır artık kavga etmiyorum
Aynı evde yaşıyor olmak oturmama katlanamıyor diğer çocuklarının yanında bile beni emir elim görüyor istediği istediği vakitte olacak benim ne hissettiğim ne yaptığım önemli değil bu evde yaşıyorsam öncelik o.
Atanmadan ya da evlenmeden mümkün değil maalesef geriye de bir ben kaldım zaten
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur bu sadece bu siniri çözmek istiyorum
Teşekkür ederim şimdilik onu istemiyorum sınavdan ne gelirse artik
Bunlara hiç gerek yok Eğer uzaklaşabiliyorsan hayatını ve yolunu değiştir
maalesef atanmadan ya da evlenmeden mümkün olmayan bir durum.
Yanlış bir duygu bir huyunu sevmiyorsundur veya seni kısıtladığını düşünüyorsundur içten içe
Evet oturduğumu görmeye tahammül edemiyor maalesef sürekli bir ben çocuğuyum gibi iş veriyor en çok bu zamanlarda kızıyorum ama bunun olmaması lazım nasıl önüne geçerim bilmiyorum.
Kavga etmeyi uzun zaman önce bıraktım artık o münakaşalara girmiyorum.
Bu Duygu neden oluyur
Yanlışınız var
Nasıl düzelticezzz
Deniyorum teşekkür ederim.
Bende de var gibi
kalsin öyle icinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hissettiğin için kendini suçlama lütfen, bazen en yakınlarımıza karşı bile anlamlandıramadığımız öfke dalgaları yaşayabiliriz 🌿 Annelerin sınır tanımayan sevgisi veya farkında olmadan kurduğu baskı, bilinçaltında bu tepkiyi doğurabiliyor 💭 Kendini gözlemlemeye çalış, belki de sorun annende değil, sana hissettirdiği bir duygunun birikmesindedir. Bu hissi kabullenmek çözüme giden ilk adımdır ✨ Detaylıca konuşup bu konuyu çözümlemek istersen profilimdeki chat özelliğinden bana her zaman ulaşabilirsin 🌸