İlk izlenimi bazen çok küçük bir detay değiştiriyor. Konuşurken gerçekten dinlemesi, çalışanlara karşı tavrı ya da ortamda kimseyi ezmeden rahat davranması insanın fikrini hızlıca etkileyebiliyor. Sizin için birinin karakteri hakkında en çabuk fikir veren küçük davranış hangisi?
İlk tanışmada birine hemen ısınmanızı sağlayan küçük davranış nedir?
Saygılı davranıp konuşması ve etrafınada böyle olması, güleryüzlü ve pozitif enerjisi olması, konuşurken gerçekten dinlemesi bir insanda beni olumlu yönde etkiliyor ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk tanışmada kolay kolay ısınmam illa ki biraz zaman geçmesi ve daha iyi tanımam lazım
Ben maalesef ilk tanışmada birine hemen ısınamam.
Birine hemen ısınmam. tanımam lazım önce.
Gittiğimiz mekanda herkese saygılı olması. Centilmen olması. Sandalyemi çekmesi, kapımı açması. Beni dikkatle dinlemesi hatta dinlediğini göstermek için sorular sorması. Telefonuyla hiç ilgilenmemesi. İlgisini bende tutması hoşuma gider.
Saygılı davranıp konuşması ve etrafınada böyle olması, güleryüzlü ve pozitif enerjisi olması, konuşurken gerçekten dinlemesi bir insanda beni olumlu yönde etkiliyor ☺️
Kibarlık, güleryüz, empati duygusu ve nezaket.
Niyet diyelim. Güzel bir insan ise hemen belli oluyor.
Yani o anki duruma göre tam bişey dersem olmaz şimdi
Tamamen içsel oluyor bende o anki elektriğe bağlı 🙃 içim isinirsa tamam ama ısınmaz ise ne yaparsa yapsın isinamammm.
Konusurkenki o göz teması
Üslubu, nezaketi, anlayışı, merhameti
Doğal ve samimi olması
Samimiyet
Kibar ve güler yüzlü olması
Hesabı ödemesi gkhj
Nazik olması
Verdiği enerji
@Benitanıyorsun bu yöntemleri uygula haha
Gülümsemesi
Bakışlar..
Hesap ödemesi.