Güncellemeler
7 sa
@KızlarSoruyor @ponçikmom merakımdan soruyorum. Başlık yardımcısını kapatıp kaydettiğim soruyu yeniden açıp düzenlemek istediğimde neden başlık yardımcısı açık geliyor. Neden her seferinde kapatmak zorundayım. Neden her seferinde başlık yardımcısı dayatılmaya çalışılıyor. Başlık yardımcısının başlık düzenlemeyi geçtim kendisine faydası yok. Bir de kayıtlı sorunun üstüne yazıp iyice ortalığı karıştırıyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç bir şey yok hayatımdayken kıymetini bildim her şeyin.
Çok iddialı bir giriş oldu 🤔
Öyle ama
Hayatım sadece.
Kaybettikten sonra en çok sevdiğim şey, hatıralar oldu. Çünkü bazı insanlar gittikten sonra geriye sadece anılar kalıyor. Zaman geçiyor, hayat devam ediyor ama bir şarkı, bir fotoğraf ya da tanıdık bir koku, insanı yıllar öncesine götürmeye yetiyor. O an anlıyorsun ki sevgi bitmiyor, sadece şekil değiştiriyor.
Rahmetli eşimi kaybettikten sonra bunu daha iyi öğrendim. Onu geri getiremedim ama onun bana kattığı güzellikleri, öğrettiklerini ve birlikte yaşadığımız anıları hep yanımda taşıdım. Kaybettikten sonra bazı şeylerin kıymeti daha iyi anlaşılıyor. İnsan bazen bir sesin, bir tebessümün ya da birlikte içilen bir fincan çayın bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu çok geç fark ediyor.
O yüzden bugün bana "Kaybettikten sonra en çok neyi sevdin?" diye sorarlarsa, "Hatırlamayı..." derim. Çünkü bazı insanlar hayatından gider ama kalbinden hiç çıkmaz. Onları yaşatan şey de, geride bıraktıkları güzel izlerdir.
@MuzipFilozof der ki: Bazı sevgiler, ayrılıkla bitmez; hatıralarda yeniden yaşamaya başlar.
Yaşadığım hayat boyunca bir şeyleri kaybettiğimi düşünmem. Eğer bir şey kaybediyorsam da onu sevmemişimdir ya da benim nasibim değildir. O bana ait değildir, ben ona ait değilimdir. Neden kaybettikten sonra seveyim ki?
Birşeyi seviyorsam, varken kıymetini bilirim.
Sağlık giderse üzülürüm onun dışında annem falan diğer ne kaybolursa kaybolsun
neyi kaybedersen üzülürsün diye sormadım 🤔
Bende biraz doğaçlama yaptım , kaybettiğim bunlar olursa. diğer türlü beni ilgilendirmez
Kaybettiysem nasibim değildir, ve sevmem. Varken kıymet bilmek gerekir.
Kaybettiysem yeterince sevmemişimdir sonradan da artmaz
icardi
niye öncesinde sevmiyor muydun 🤔
Kaybetmeden oncede sevıyoduk kaybettık hala sevıyoruz
Yoo oyle acıklama yok sjsj kaybettık anladık cok sevıyomusuz djsn
Kabetikden sonra sevdigim yok
kaybettikten sonra sevmenin ne değeri var
Yaşım
Hiç bir şey yok
Kaybetmişsem sevmemişimdir.
Eski sevgilim
sevgiliyken sevmiyor muydun 🤔
Katılıyorum
Neye 🤔başlık yardımcısına mı
Ona katılmıyorum senin dediğine katılıyorum
Başlık yardımcısı hakkında dediğime mi anlamında demiştim onu :))) onu da kategori olayını da çok kez söyledim. Bu bir süreç sorular doğru başlıklara yerleştirilmesi için yaptık bir topluluk olarak vs vs diye açıklama yaptılar. Topluluğuz güya soran yok bunu istiyor musun diye. Her seferinde soru taşıttırmak zorunda kalmaktan, sistem hatalarından ve başlık yardımcısından kısacası yapay zekalardan gına geldi ki ben Bilgisayar mühendisiyim bunun okulunu okudum.
Anlıyorum aynı şeyi düşünüyorum zaten teşekkürler
Hiçbir şey.
tether hesabım
Saçlarım
annem
Bir Şey Yok
Hiçbir sey