Yaklaşık 5 yıldır bir ilişkim var. Bundan önce de zihinsel olarak zorlandığım bir dönem geçirdim. Özellikle bazı düşünceleri çok fazla kafama takıyordum. Lise yıllarında bulunduğum arkadaş ortamı nedeniyle daha önce hiç bilmediğim bir konuyla karşılaştım. O zamana kadar bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Öğrendikten sonra çok kaygılandım ve o gece beni rahatsız eden bir rüya gördüm. O dönem yaşadıklarım zamanla takıntı hâline geldi.
Daha sonra büyük ölçüde düzeldim. Hayatım boyunca karşı cinse ilgi duydum ve ilişkim de bununla uyumlu şekilde devam ediyor. Buna rağmen gün içinde hiç istemediğim, beni rahatsız eden düşünceler zihnime durmadan geliyor. Bazen geceleri de bunlarla ilgili rüyalar görüyorum. Uyandığımda moralim çok bozuluyor ve sanki her şey yeniden başlamış gibi hissediyorum.
Kendi içime dönüp baktığımda bu düşüncelerin gerçek hislerimi yansıtmadığını görüyorum. Aksine bunlar beni rahatsız ediyor ve hatta midem bulanacak kadar huzursuz oluyorum. Fakat zihnim sürekli “Ya öyleyse?”, “Ya farkında değilsen?” gibi sorular üretmeye devam ediyor. Ne kadar mantık yürütmeye çalışsam da beynim susmuyor.
Geçtiğimiz günlerde yine buna benzer bir rüya gördüm. O günden sonra sanki daha önce atlattığımı düşündüğüm takıntılar yeniden alevlendi. Bu yüzden bunun gerçekten takıntılı düşüncelerin tekrar ortaya çıkması olup olmadığını merak ediyorum.
Sizce bu yaşadıklarım gereksiz yere büyüttüğüm bir kaygı mı? Bu tür düşüncelerin tekrar ortaya çıkması normal olabilir mi? Daha önce büyük ölçüde düzelmişti. Sizce zamanla yeniden hafifleyebilir mi? Böyle durumlarda bu düşüncelerle başa çıkmak için neler yapmak daha doğru olur?
Gizli Üye(25-29)3 güHiç korkma hiç boşa vesvese yapma. Bak zihnini gökyüzü gibi düşün bu rahatsız edici düşünceler de geçen giden bulutlar izin ver bulutlar gelip geçsin. Bulutları çok tutarsan rahat bırakmazsın yağmur bırakır ya da bulutlu nemli bunaltıcı bir hava olur dimi izin ver akıp geçsinler. Bak üniversitede öğrenmiştim sana bisey desem mesela bazı anneler evdeki bıçakları saklanmış çok saçma dimi neden saklıyor ki dersin ama kafasında seninki gibi öyle saçma düşüncelere çok fazla önem veriyo mesela neden saklıyor biliyo musun ya çocuğuma zarar verirsem diye sen söyle hangi anne çocuğuna zarar verir. Ama işte beyin böyle bisey bu saçma düşünceye yani obsesyona bıçakları saklamak gibi bir kompulsif bir davranış işte okb burdan geliyo obsesyon düşünceye Önem verince bir davranış yani kompulsiyon buluyor böylece okb sin deniyor insanlara. Böyle ayrıntılı anlattım şu an senin durumunun da dışarıdan böyle göründüğünün sen bilincinde değilsin.
059 Yorumla
Soran3 güTeşekkür ederim öncelikle uzun uzun anlattığın için, evet gerçekten önem vermeyince gidiyor bunu yaşadım, başardım hayatım değişti, ama bu rahatsızlığın en başındaki gibi bir kabus gördüm rüya, dinim gereği biraz hassasım, böyle birşeyin günah olduğunuda biliyorum, bu durumdan kurtulmuştum, ama gördüğüm iğrenç bir rüya yüzünden sürekli kötüyüm, ben erkkelerle öpüşüyorum mutluyum, ama o gün rüyamda iğrenç bir şekilde kadınla görüdm, o gün her şey sil baştan başladı, uyandığımda eyvah dedim, her şey tekrar başladı, aslında ben bu durumu çok kafama taktım, kendimi sürekli denedim nasıl deneidm bir kadına karşı nirşey hissetmiyorum, bunu biliyorum, bedenimde hissetmiyor, ama beynim sürekli o iğrenç rüyayı aklıma getirip duruyor, ya öyleysen. Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum, onunla mutluyum, bu canım düşünceler yüzünden kendimi
Suçluyorum ya seni hayatında kaç senelik sevdiğin var, onunla birlikte oldun, halâ niye düşünüyorsun, yoksa diye aptalca düşünceler başlıyor. Bu soruyu sorduğumda kimisi o kadar iyi şeyler anlattı sizin gibi kimisi de yok bisex misin yok sorguladığına göre gerçketen sevgilini sevmiyorsun, diye saçma saçma düşünceler. Benim elimde değil, keşke elimde olsa o iğrenç görüntüler o rüyayı görmeseydim. Ne yapıcam. Nasıl tekrar üstesinden gelebilirim.
Cevap sahibi3 güKafanı sakın karıştırma bu vesvesedir. Sakın Sakın onem verme sen sağlıklı bir müminsin emin ol buna. Olmasa bu kadar rahatsızlık duymazdin.
Soran3 güYani ben öyle değilim dimi, o rüyamda görüdğüm şeyleri de ben istemedim, erkeklerden hoşlanıyorum ve zevk alıyorum, lez değilim, kendimi sürekli kontrol etmeme, sürekli kaçıp korkmama gerek yok, o bir rüyaydı, kabustu, şeytandan, bu durumdan rahatsız olduğum için beni öyle iğrenç bir şekilde gösterdi. Değil mi?
Cevap sahibi3 güSen bu durumu umursama önemseme asla öyle biri değilsin kendine neden böyle zulmediyorsun suçluyorsun. şu an yaptığın şey kendine zulmetmekten başka bisey değil. Rüya ile amel edilmez. Hem ruyada bir kadın ile opustugunu görmenin anlamı rüya tabirinde başka bisey senin gay olduğun demek değildir ki. Sen boşu boşuna kendini üzüyorsun
Soran3 güBen kızım kendimi öyle iğrenç bir şekilde gördükten sonra bütün algılarım bozuldu, kaç yıllık takıntımdan kurtulmuştum sonra tekrar geldi, neden öyle bir rüya gördüm acaba lez miyim acaba kadılara karşı bir şey mi hissediyorum diye düşünceler başladı, ya gerçek hayatta gerçekten hiçbir şey hissetmiyorum hemcinsime karşı, ama bu allahım belası düğnceler benim beynimi yiyor. Ben erkek arkadaşımla çok ama çok mutluyum, onunla evlenmeyi düşünüyorum, onu çok da seviyorum, onunla birşeyler yaşamak beni mutlu da ediyor. Ya ama beyin öyle bir canım olmuş ki, ya diyor gerçekten mutlu musun onla, ya kendini kandırıyorsan, ya sen öyleysen, ya ya diye zıkkımlı düşünceler. Ben öyle değilim öyle bir şey istemiyorum değil mi, ben kadınım erkeklerden hoşlanıyorum ve zevk alıyorum, bundan eminim ama o kör şeytan var ya allah onun belasını hayatımı kararttı, kurtulmuştum ya o kadar özledşm ki o günlerimi, o pis şeytan beni öyle yapamıcak, ben öyle değilim. Beni öyle gösteren o ben istemiyorum, erkeklerle öpüşüyorum.
Cevap sahibi3 güRüyaları araştır her rüya iyi değildir. bazi rüyayı şeytan gösterir insana rahmani değildir her rüya. Bu şeytani bir rüya belli ki kabus dediğin gibi bunu konuşmaya devam ettikçe o safsafata rüyaya anlam yüklemeye devamm ediyorsun aslında bırak gitsin
Soran3 güYani bana ait değil dimi.
Soran3 güVar ya Allah sizden binlerce kez razı olsun. Eğer gerçekten iyileşirsem bu sizin sayenizdedir söylediğiniz en ufak bir şey bile beni k kadar mutlu etti ve sanki beynimin üstündeki karabulutlar gitti ki anlatamam. Allah sizden binlerce kez razı olsun. Lütfen dua edin başarıyım, tekrardan kurtulayım. Siz tanımadığımız birinin derdini böyle yardım ettiniz Rabbimde sizin ne derdiniz varsa hepsini gidersin inşallah
Cevap sahibi3 güElbette canım bak mesela şöyle düşün psikolojide kaygı bulaşması diye bisey var evde birisi kaygılı ise onun kaygısı evde birinde yankı bulabilir aynu stres etkileri onda da görünebilir halbuki disardab bakınca hayat gayet yolunda olan biri gibi duru ama başkasının kaygısını emmiştir. Yani bak bu kaygı onun değil ama ona bulaştı. Gibi bu düşünceler de birinden duymuşsun zihnine koymuşsun belki onlarla konuşmassydin hiç bu düşünceler gelmeyecekti aklına. Hatta belki onlardan önce yoktu bile
Soran3 güEvet, o okuldaki ergen arkadaşlarımdan belkş şoka uğradım, çünkü ilişkiler kadın erkek arasında biliyorum, aksi durumu öğrenmek heleki lisedeyken belki pskolojik olarak hassas zamanımdı onu öğrenmem bende şok etkisi yarattı yine rüyamda aynı bu görüdğüm şeyi gördüm ve bu kafamda takmaya başladım, Belki o okula kaydımı hiç aldırmasaydım şu an hayatım bambaşka olurdu, o kadar yıllarım heba oldu ki, ama rabbim belkide bu çektiğim sıkıntıda günahlarımı affeder. Birde dinimizde bu durumu Allah lanetlemiş ve büyük günah, ve bhnu yapan kişiler dinden çıkıyor ve cehenneme gidiyor. Hassas konular oldukça üstüne birde dini boyutta beynimde öyle korktum ki, bu sefer öyle gördüm kendimi yine acaba öyle miyim acaba şöyle miyim diye kısır döngüye girdi, bu durumu büyük ölçüde atlaştmıştkm, yani yine bazı kabuslar görüyordum, ya da düşünceler geliyordu ama çok takmıyordum, iş yerindeki bir kadın yüzünden tekrar belkide travmalarım tetiklendi, atlattığım dönemde babamın ynaına işe girdim orada bir abla vardı, tabiki kimsenin giyinişi vs yadırgamam, ki işe ilk gidriğimde gayet konuşuyorduk falan . Hali tavırları vs aynı erkek gibiydi, bir keresinde konu saygı duymaktan açıldı, sonra dediki bende lgbty saygı duyuyorum dedi, bende ben saygı duymuyorum fıtrata ters dedim hemd egünah dedim, o günden sonra acaba bu öyle mi acaba bana bir şey yapar mı falan neyse iş yerinden çıktım bu sebepten değil, sonra yaşadığım şehir küçük olunca arada görüyordum, dışarı çıkarken inş o kadını görmem, ya da görüdğüm zaman çok kötü oluyordum, eve geliyordum direk banyo yapıp herşeyi yıkama temizleme telefonumu bile temizleme ihtiyacı hissediyordum. Ben o kadın yüzünden tekrar yaşadığımı düşünüyorum. Sizce
Soran3 güBenim yönelimim normal değil mi, ben normal birisiyim, kadınım erkeklerden hoşlanıyorum ve zevk alıyorum,
Cevap sahibi3 güEvet öylesin evet öylesin
Cevap sahibi3 güBu yazdıkların hep kendine zulüm
Cevap sahibi3 güBırak bu düşünceleri
Soran3 güNe anlamadım yazdıklarınız karıştı hep
Soran3 güNe anlamadım yazdıklarınız karıştı
Soran3 güNe öyleyim anlamadım
Soran3 güGamsız insnalara öyle özeniyorum ki keşke bende takmamayı başarabilsem ama inşallah başarıcam.
Cevap sahibi3 güNormalsin escinsel vs değilsin ama. dusuncelerinin esiri oluyorsan çok kolay şekilde bence düşünce tarzını şeklini değiştirsin diye böyle aşırı irdelemek sık sık aynı şeyi düşünmek gibi bunları iyileştirmek için psikiyatriye gidip bir süre ilaç kullanabilirsin doktor daha iyi bilir
Soran3 güPsikiyatriye gitmiştim, antifepresan vermişti ama oda çok kötü yaptı. Telkinle gerçekten atlatmıştım. Sizin bu dedikleriniz de gerçekten çok iyi oldum.. youtubdan bir psikplpg izliyordum o da çok iyi geliyordu. Tekrardan Teşekkür edeirm Allah binlerce kez razı olsun.
Soran3 güDua edinki tekrardan bu illetten kurtulayım. Rabbim sizinde ne derdiniz varsa hepsini gidersin inşallah.
Cevap sahibi3 güSende bir illet yok sen gayet sağlıklı birisin şu an kendine yaptığın şey tamamen boş bomboş bir çabadır bak dıştan bir göz olarak söylüyorum. Hz yunusun balık karnında okuduğu istiğfar "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin" bunu bol bol oku
Soran3 güBen kendi kendime mi eziyet ediyormuşum yani, bu saçmalıklara yok öyle miyim yok böyle miyim acaba öyleysem diye kendi kendimin cehennemini mi oluşturuyormuşum.
Gerçekten bunları başka birisinin söylemesi, gerçekten farkına vardırdı birşeyleri, gerçekten teşekkür ederim, Ne söylesem az gelicek. Rabbim Sizden razı olsun.
Cevap sahibi3 güBen kendi kendime mi eziyet ediyormuşum yani, bu saçmalıklara yok öyle miyim yok böyle miyim acaba öyleysem diye kendi kendimin cehennemini mi oluşturuyormuşum.
AYYYYYNENNNN ÖYLE KENDINE ZULMETME ALLAHI YANLIS TANIMA ONUN MERHAMETİNİ UNUTMA KAFANDA ONU SADECE CEZA VERICI OLARAK GÖRME..
Soran3 güHaşa tabiki öyle görmüyorm sadece, rabbimin şefkati merhameti sonsuzdur. Allahım bana neyi uygun gördüyse ben onu isterim, karşı gelmek kimin haddine, ama bir taraftan da Rabbimiz affeder diyip günaha girmektense korku da önemlidir. Tabiki benim gibi kafayı yicek derecede değil. Rabbim sizden razı olsun. Kafama birinin dank ettirmesi gerekiyormuş, biraz ben şımarıklık yapmışım. Bundan sonra o şeytan yine aynı görüntüleri aynı o iğrenç rüyayı ya da herhangi bir kötü düşünce vs getirdiği zaman ÖNEM VERMİYORUM, ben biliyorum ki o şeytandan, benim kalbim bundan rahatsız oluyor, hayatım kararıyor resmen bu düşüncelerden, tabikide istemem, o zaman bunlar bana ait değil, ben normalim, aklıma öyle şeyler gelmesi beni öyle yapmaz, diyorum bunu içselleştiriyorum. Ve tekrardan kurtuluyorum.
Rabbim sizden binlerce kez razı olsun.
Cevap sahibi3 güAynen bu dediklerine kalben inan sen şu an dışarıdan görsen kendini çok kızarsın neden kendime bu kötülüğü yapmisim diye
Soran3 güTeşekkür ederim tekrardan Allah razı olsun
Cevap sahibi3 güSenden daha çok olsun. Hep abdestli gez bol. bol. nas Felak. oku
Soran3 güÖyle yapıyorum zaten hep, ayetel kürsi okuyorum. İstiğfar çekiyorum. Mesela bir zaman hiç takmıyorum tamam geçti diyorum, sonra tekrar geliyor aklıma düşünceler ansısın. Bu durumda napıcam 😖
Cevap sahibi3 güTekrar gelse ne ki gene gider o seni yoklar tekrar gelerek bakalım gerçekten unutmuş mu diye
Soran3 güHer seferinde aynı umursamaz önem vermezsem gider yani tamamen, birde ben kendimden emin olduktan sonra o düşünceler gelse bile önemli olmaz. Söylemesi çok kolay uygulaması da keşke öyle olsa.
Soran3 güSürekli farklı şekil fikirlerle geliyor çıldırıcam, niye böyle oluyor. Öyle değilim biliyorum ama canım canım düşünceler geliyor. Delircem ya.
Cevap sahibi3 güSen psikiyatri ye randevu al doktora bunları anlat o sana ilaç versin beynin biraz rahatlar daha rahat edersin beni dinle onda da herseyi anlat. Bak ben psikolojik Danışmanım
Soran3 güPsikiyatriye gitmeden düzelmez miyim, bunu erkek arkadaşıma nasıl açıklıcam, sadece ilaca bağlı olarak da kalmak istemiyorum. Öyle bir psikolojiye girmeliyim ki gelse yinede beni korkutamasın. Ki bir keresinde gitmiştim, derdini dinlemiyorlar bile insanın hemen antidepresanı yapıştırıp gönderdiler 3 gün kullandım 3 gün sersem gibiydim. çok daha kötü oldum
Soran3 güEvet düşüncelerimzden sorumlu değiliz. Ama açıkca şöyle söylüyim, o iğrenç rüyayı gördükten sonra kendimi test demiyim de mesela bir kadına acab abiriey hissediyor muyum, acaba cnsel biriey hissediyor muyum diye sürekli kendimi bu konuda emin olmak istiyorum. Karşı cinsi düşünerek mst yapıyorum çok da zevk alıyorum, ama sürekli aklımda acaba bir şey hissediyor muyum onlara karşı diye. Bundan beynimin emin olması gerek. Bu neden oluyor. Kontrol ediyorum kendimi. Biliyorum bir şey hissetmiyorum ama kontrol edince al bak öyle değilsin ben kadınım erkeklerden hoşlanıyorum ve zevk alıyorum diye kompolsif davranışa dönüşüyor bir süre sonra 😖
Cevap sahibi3 güBir düşüncenin peşinden bu kadar koşmak istiyorsan biraz da şu düşüncenin peşinden koş. Ben kafasında çok kuran ve kendini olmadığım bir şeye bir kalıba ( escinselim) kalıbına olmadığım halde sokmaya çalışan. Hiç alakamın dahi olmadığı bir duruma kendini zorla sokup zulmeden biriyim. Bu öylesine geçici bir düşünce ki bu geçicilikte kendimi zorla tutuyorum
Cevap sahibi3 güOlduğun durum bu
silkelen ve normal insanlar gibi olduğunu kabul et. Bol bol estağfurullah de bak bu bedenin ilerde mahşerde senden hesap sorar. Öyle bisey yok düşündüğün her şey bomboş bir düşünce sadece.
Soran3 güEşcinsel değilim ben normalim. Ben kadınım sadece erkeklerdne hoşlanıyorum ve zevk alıyorum.
Cevap sahibi3 güTamam bitti bu kadar.
Cevap sahibi3 güSilkelen kendine gel bu düşünceler senin düşüncelerin değil Allaha sığın yaşamını yaşa meşgul ol
Soran3 güEşcinselim mi anladım, öyle değilsin diyordunuz
Soran3 güburada diyor
Cevap sahibi3 güDeğilsin canım benim normal bir insansın nopnormal. Bak benj dinle git bir doktora ilaç 6 ay kullan
Soran3 güBeynim o kadar canım çalışıyor ki, en ufak bir olumsuz birşeye takılıyor, mesela orada dediğkiniz şeyde.
Cevap sahibi3 güKendine çok acımasızsın nefes al ve çık izle dışarıyı bak insanlara bir düşünce uğruna kendine verdiğin sıkıntıya bak sonra. Gelip geçici dünya. Biz dünyaya nasil gönderildik biliyo musun kalu belada Allah bize ruhumuzu cevherimizi verdi dedik ki sen bizim rabbimizsin kabul ettik. Allah bize öyle bir cevher verdi ki bunu benim rizama uygun patlatın kullanın dedi sonra sizj cennetime koycam. Biz orayı o sözü unuttuk bu dünya bizim yurdumuz değil bu dünya geçici sorun sıkıntı Etmen gereken tek şey kulluk senin burdaki tek amacın Allah rızasıdir. Gerisi bu kadar takmaya değer mi sence. Sen bu düşünceler ile bu takıntılar ile sence allahin sana verdiği cevhere yazık etmiyor musun? O sana en güzel cevheri vermiş sen ona yazık etmiyor musun
Soran3 güBu saçmalıklar geldiğinde nasıl kendimi sakinleştiricem, günlük hayatta. Bazen kendimi suçluyorum nasıl böyle bir şey düşünürüm diye sevgilimi çok seviyorum, onunla evlenmeyi düşünüyorum, ama aklımda bu saçmalıklar olduğunda snaki ona yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu. Sakinleşmem için, ne söyliyebilirm.
Cevap sahibi2 güDüşünce bu düşünce sen bundan sorumlu. olmadigini bi kendine inandir. Bak mesela nefret ettiğim. biri var onu öldürmek istiyorum ben çok istiyorum mesela ama ben bunu düşündüm diye katil mi oldum. Yok sen bu anlattığımı kendin için düşün. Önemseme bulut gibi geçip gitsin
Soran2 güÖyle ama takmamaya çalılıyorum en ufak şeyde saçma sapan düşünceler geliyor misal erkek arkadaşımla buluştum, sürekli o düşünceler geliyor, bu sefer başka düşünceler geliyor geröekten erkeklerden mi hoşlanıyorsun ya kendini kandırıyorsan diye. Vallahi deliricem artık. Niye böyle oluyorum. Niye ooof
Soran2 güHemcinsimin olduğu yerde çok rahatsız hissediyorum, aklıma o rüya geliyor.
Soran2 güBir düşüncenin peşinden bu kadar koşmak istiyorsan biraz da şu düşüncenin peşinden koş. Ben kafasında çok kuran ve kendini olmadığım bir şeye bir kalıba ( escinselim) kalıbına olmadığım halde sokmaya çalışan. Hiç alakamın dahi olmadığı bir duruma kendini zorla sokup zulmeden biriyim. Bu öylesine geçici bir düşünce ki bu geçicilikte kendimi zorla tutuyorum
Emin oluyorum kendimden, tamam diyorum aklıma o düşünceler gelsede takmıcam, ama sanki o düşünceler sanki ben öyleymişim gibi sürekli olmadığım bir kalıba sanki dayattırıyormulum gibi bir psikolojiye girmişim, bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim.
Soran2 güAklıma sürekli o rüya geliyor, çıldırıcam, erkeklerle öpüşüyorum ben, ama sürekli kendimi o rüyada aklıma gelirken buluyorum.
Soran2 güKadınlarla öpüşmüyorım, erkeklerle öpüşüyorum ben, ama o iğrenç pislik rüya geliyor aklıma, ya erkek arkadaşımı öperken bile o pislik rüya gleiyor. Nasıl bu durumdan kurtulucam, gerçek değil biliyorum, ama sanki beynim gerçekten olmuş gibi algılıyor, kafayı yicem artık
Soran22 saLütfen yardı edin, aklıma sürkeli o rüya geliyor, kafayı yemek üzereyim. Ya sanki öyle yapmam gerekiyormuş gibi, sürekli gözümün önüne geliyor o iğrenç rüya. Ya mesela sevgilimi öpüyorum şak diye o rüya geliyor. Napıcam. Ya olmadığımı biliyorum, istemediğimi de biliyorum. Ama beynim sanki beni zorla o kalıba sokmaya çalışıyor gibi. Ne yapıcam.
Soran12 saPsikiyatriye giittim herşeyi anlattım bugün, ilaç verdi, anlattım ama daha kötü oldum, sıkıntılarımı anlatıyorum kötü rüya görüdğümü anlatıyorum ben öyle olmak istemiyorum ama sürkeli aklıma kötü düşünceler geliyor diyorum, kadınlara bir şey hissediyor musun dedi hayır dedim, ben erkeklerden hoşlanıyorum ben dedim, sonra bilgisayara birşeyler yazdı durdu. Sonra hocam öyle değilşm dimi ben dedim, sonra bana diyor ki bunu söylemek için etken bir sonraki seanda konuşuruz dedi, ilaçlarını iç, ne demek söylemek için erken, ne alaka böyle bir cevap, işte soruyor bisexsüel olabilir misin diyor, hocam hayır diyorum, bir şey hissetmiyorum hemcinsime, rahatsız edici düşünceler geliyor, anlamadım nasıl psikiyatri, daha sonra test çözdürdü 160 tane sonra pskilogla görüştüm, o baya yardımcı oldu. İlaç yarım doz içtim, sersem gibi oldum, evet hiçbir şey düşünmüyordum ama sersem gibiydim. Birde kafama takılan doktorun ilaçları iç gel öyle konuşuruz demesi, sanki benim yönelimim mi sorun canım canım konuştu canımı sıktı, sen nasıl doktor olmuşsun, sorf muane ücreti alabilmek için bu hak mı yani allahtanda mı korkun yok, napcak ilaçlar benim yönelimi mi belli edicek snaki. Keşke gitmseydim. Namaz kılmaya başladım. İnsanlardan ne medet umarım ne ilaç kullanırım, yarım doz içtim saha da içmiyeveğim. Rabbime yönelicem. Bir tek rabbim bana yardım eder.
Cevap sahibi12 saİlacını iç namazını kıl ilaç olmadan olmaz. O psikolog ile devam et psikiyatrist neden öyle dedi ki tavrı yanlış bir yönelimi dikte edemez
Soran11 saAnlamadım, saçmalıktı zaten. Benim kafada var sorun, yönelimimde yok, bir daha da gitmicek o doktora zaten, kesin bir şey söylemedi, benim kafam ona daha kötü oldum, acaba doltor neden öyle söyledi acaba bisex miyim diye bu sefer kuruntular başladı. Aslında doktor olmuş ama insan olmamaış, 300 lira seans ücreti alabilmek için işini insan gibi yapmazlar, insnaların hakkına girerler. Hakkım da haram olsun. Eve geldim daha kötü oldum ben.
Soran11 saBen öyle değilim dimi, düşüncesinden bile rahatsız oluyorum ben.
Cevap sahibi11 saİlacı sakın bırakma
Soran10 saDaha kötü oluyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu süreç seni gerçekten çok yormuş ve yıpratmış, hissettiğin çaresizliği ve huzursuzluğu çok iyi anlıyorum. Zihninin sana sunduğu bu "ya öyleyse" senaryoları, gerçek arzularını değil, en çok korktuğun şeyleri hedef alır. Korktukça zihnin bunu bir tehlike olarak algılayıp önüyle daha çok besliyor. Geçmişte bunu atlatmış olman, yine üstesinden gelebileceğinin en büyük kanıtı. Düşüncelerle savaşmak yerine onların sadece zihninden geçen birer bulut olduğunu kabul etmeyi deneyebilirsin. İhmal etmeden profesyonel bir destek alman, bu döngüyü kırmanda sana harika bir rehber olacaktır. Benimle sohbet etmek istersen profilime gelip chat özelliğini kullanabilirsin 💭🌿✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
4 güOkb hastalığı olabilir
03 Yorumla
Soran3 güYani öyle biri değilimdir dimi.
Soran3 güNasıl üstesinden gelicem. Sürekli aklıma o iğrenç rüya geliyor. Kontrol edemiyorum.
Soran3 güGerçeklik algım bozuldu resmen
3 gübende aynıyım deliyim
00 Yorumla
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih