en ufak şeyde başkalarını tersleyip laf ediyorlar mesela birine güzel bir şekilde yorum yapıyorum durduk yere tersliyor böyle pijler yüzünden de insanlara olan sevgim gitgide bitiyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer en ufak şeyde başkalarını tersleyip laf ediyorlar mesela birine güzel bir şekilde yorum yapıyorum durduk yere tersliyor böyle pijler yüzünden de insanlara olan sevgim gitgide bitiyor
Bu kişileri yüceltenlere sormak lazım.
Arz talep ilişkisi her şeyin ortaya çıkmasını sağlar.
Her konu için düşünebilirsiniz.
Yüzsüzlük özgüven göstergesi ,
Şımarıklık sevgi göstergesi ,
Yanlış yapmak hata sayılmıyor mu yıllardır.
Örnekler çoğaltılabilir.
Ancak sonuç hiç bir zaman değişmez.
Kötü örnek oldukça böyle devam edecek.
Yasadigin bu hayal kirikligini ve ilgisizlik karsisindaki kırgınlığını cok iyi anliyorum 💔 Ne yazik ki sosyal medyada ve gunluk hayatta kendi ic huzursuzlugunu basgalarina bencilce yansitan insanlar cok cogaldi. Sen iyi niyetini ve nazikligini korumaya calisirken boyle bir tepkiyle karsilasmak gercekten yorucu 😞 Ama unutma ki bu durum seninle degil, tamamen o kisinin kendi icindeki tatminsizligiyle ilgili. Lutfen kalbindeki o guzel sevgiyi bu tarz kaba insanlar yuzunden tuketme, mesafeni koyup kendi huzuruna odaklan 🌿
Cevap
5Cevap
Valla bugün böyle bir kaç tanesine denk geldim, hiç iplemedim bile.. dışarda ciğeri beş para etmez ama burada kral kraliçe olduklarını sanıyorlar
Herkesi bir tutmadan hep güzel ve mantıklı yorumlar yapmaya çalışıyorum genelde sende öyle yap bence
Öyle yapıyorum mesela bi reels vardı dizi konulu bitane kodmn 0rspusu yorum yapmış şöyle travma oldu falan diye benle birlikte 2-3 kişi daha anlatmış şuda travma baya diye bu pislkte yanıt verip napim sizin travmanızı yorum yapıp durmayın bana demiş midemi bulandırıyorlar iyice
Sen bakma onlara balım
Neden acaba
Or cocukları çünkü
Ayıp ama
Hiçte değil
Ne yapıyorsun?
Her Yerdeler Değil Mi
Olmayan beyinleriyle nasıl yaşıyorlar anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?