Insanlar neden bu kadar kotu?

2 yil bir kizla sevgili oluyorum, cok seviyorum, cigerimi ortaya koyup deger veriyorum, hak ettigimi goremiyorum, ciddi anlamda sevgi goremiyorum sadece opusurken sevisirken sicaklik goruyorum, arada onlarca asagilama kufur hakaret yiyorum ayriliyorum, sonra 10 gun gecmeden bir ogreniyorum ki kiz cocugun biriyle dugun hazirliklari yapiyor, bu cocukla 5 senedir tanisiyormus ondan daha once yuzuk bile almis, yuzugun oldugu kutuda cocugun babasinin adi soyadi yaziyor, o cocukla gorusurken iki yilda bana umut vermis beni kendisine baglamis benim hakkima girip oynamis benimle. Gorustugu cocugin benden haberi yok, numarasini buldum whatsaptan yazip kizla fotomu atacaktim inansin diye ama baktim cocuga daha yazmadan cocuk beni engellemis, Allah bilir cocuga ne anlatti da boyle oldu , hersey yalan dolanmis, kendi kendime sevip takilmisim oyle ben. Ben bu insan musvettesine ne diyeyim? Icim yaniyor zoruma gidiyor, madem benimle oylesine gorustun niye 2 yil surdu, benim duygularimla neden oynadin? Ben zaten evlenip bosanmisim esimden hic birsey gormemisim yaraliyim bir yanim eksik zaten, neden bildigin halde bir darbede sen vurdun bana? Ne diyecez bu kisiliksizlere, Allaha havale etmekten baska birsey gelmiyor, cok uzgunum, ne yapardiniz siz olsaniz? :(

Insanlar neden bu kadar kotu?