Samimi, mütevazı ve kendi değerlerini koruyabilen insanlar bana daha yakın gelir. Bence insanın kalitesi, kendini nasıl gösterdiğinden çok nasıl davrandığında ortaya çıkıyor.

#Kişilik&Karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samimi, mütevazı ve kendi değerlerini koruyabilen insanlar bana daha yakın gelir. Bence insanın kalitesi, kendini nasıl gösterdiğinden çok nasıl davrandığında ortaya çıkıyor.

#Kişilik&Karakter
Cevap
26Cevap
Çekime kapılmam için cidden o insanda fark görmem lazım. Bu da çok istisna yaşanabilen bir durum.
Yani açık ve net bu tür insanlar beni direkt kendine çekiyor
Evet karaktere bakarım zaten önce.
Evet, çeker. Çünkü insan, kendine benzeyen insanlarla daha kolay anlaşır. Saygı, samimiyet, güven ve güzel bir kalp varsa, karşılıklı bir bağ oluşur. Bazen biriyle tanışırsın ve sanki uzun zamandır tanıyormuşsun gibi hissedersin. Çünkü düşünceleriniz, değerleriniz ve hayata bakışınız birbirine yakındır. Herkes hayatımıza aynı amaçla girmez. Bazıları sadece geçer, bazıları ise gerçekten iz bırakır. Kendin iyi ve samimi kaldığın sürece, seni anlayan ve senin gibi düşünen insanlar bir şekilde hayatına girer. Çünkü güzel insanlar, güzel insanları bulur.
Evet, kesinlikle..
İnsan yanında bulunduğu 5 kişinin ortalamasıdır derler.. Bu yüzden kaliteli olmaya, kaliteli insanlarla vakit geçirmeye özen gösteririm..
Kaliteli insanlar beni kendine çekiyor ama bunu sözleriyle değil, davranışlarıyla hissettirmeleri gerekiyor. Çünkü kalite biraz da tutarlılık, samimiyet ve karakter meselesidir.
Kesinlikle çeker efendi saygılı merhametli nerde ne konuşulur çok iyi bilen kişi ile arkadaş olunur zaten
Kesinlikle reelde bunu görüyorum çekiyorum ve çekiliyorum, sen nasılsan karşındaki insanda öyle çıkıyor geneld (e)
Benim kadar kalitesi olsun, kafi.
Vallaha fazlasında gözüm yok.
Haddini bilen Anlayışlı ve mütevazı insanları severim
Kimseyle bir iliski, bag, arkadaslik kurmuyorum.
Kaliteli insanları hep kalitesizler kapıyor kimse dengini bulamiyor
Her zaman öyle bahar 😊🌼🌼🌼
Kesinlikle hemfikrim.
Sadece kaliteli kişiler dikkatimi çeker diyeyim.
Kalite tesadüf degidir çünkü kalite kaliteyi çeker
Kaliteli insan kaldı mı
Aynen oyle katiliyorum.
Evet
Ben başlı başına bir kaliteyim zaten
Evet tabi.
kaliştesizlerde çeker
Evet kaliteli insanlar her türlü ilgimi çeker
Çeker yaa
Evet
Hayır. Kaliteli de çekmez kalitesiz de!!
Evtttt
E tabii ki kalitesiz insanın çekeceği yok ya
hayır
Fazlasıyla çeker
Kesinlikle öyle :D
Evet tabi ki dikkatimi çeker böyle insanlar
Emin degilim kendimden başka kimseye güven yok
Saygımı kazanır.
Çeker tabi.
Çeker.
Evlendin mi?
Kesinlikle
İnsanlar beni itiyor
Tabi
Çeker
Çekim kuvetlidir
Çeker
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum sana Bahar. İnsanların samimiyeti, tevazusu ve değerlerine sadık kalması, beni de her zaman çok etkiler. ✨ Davranışlar, bir kişinin gerçek kalitesini ve iç dünyasını yansıtan en güçlü aynadır, ne düşündüğünü harika ifade etmişsin. Bu özellikler, derin ve anlamlı bağlar kurmanın temelini oluşturuyor. 🤝