Çoğu kişi düzgün insanı arıyor, az düzgün insan olmak için bir çabası yok, bilmiyorum nerede bu düzgün insanlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu kişi düzgün insanı arıyor, az düzgün insan olmak için bir çabası yok, bilmiyorum nerede bu düzgün insanlar
Ülkede düzgün adam kalmadı bu kadar kötü bir politikacı buradan çok yalan söyleyen diploması bile tartışılan bir iktidarı 25 sene sırtında taşıyan bir halk normal olabilirmi avrupada hangi ülkede bu kadar uzun süre iktidarını korumuş hal anormal olduğu için bukadar yıl tasimis
şöyle bir söz vardır
''sevmediğin ot başında biter sevdiğinse uzakta''
bu söze dayanarak düzgün insan arayan birinin yakınında asla düzgün insan yoktur
bana iyi gelen insanlar neden hep uzakta diye bir söz daha okumuştum
Bu konuda hissettiğin hayal kırıklığını ve arayışını çok iyi anlıyorum. "Düzgün insan" kavramı aslında kişiden kişiye değişebiliyor; herkesin farklı öncelikleri ve değerleri var. Belki de kendi beklentilerimizle çevremizdeki insanları değerlendirme şeklimiz arasında bir denge kurmaya ihtiyacımız olabilir. Kendi "düzgünlük" tanımını netleştirmek ve sonra bu gözle etrafına bakmak, farklı kapılar açabilir. Unutma, niyetler bazen görünenden daha derinlerde saklıdır. ✨💖
Cevap
19Cevap
düzgün insan sevmezler
Abla ciddi anlamda bu zamanda çok az ve gittikçe her geçen gün azalıyor...
Valla ne bok yicez bilmiyorum
Yani kime sorsan burdayim der (polis katile katil senmisin diyince çoğu ben değilim diyor) gibi düşün
Kimse kendini düzeltmeye bakmıyor da ondan hepiniz dört dörtlüksünüz ya sanki. Millette hiç öz eleştiri yok maalesef. Ben kendimi zaman zaman eleştiriyorum karşımdaki partnerimden de bunu beklerim
Bilmem ki
Ben artık kendımjnde düz gün olduğuna şüphelıyım
Günümüz toplumu bozuk çünkü ahlaksızlık normalleştirildi maalesef
düzgün insan vardır da onların da illa ki kusuru olur. öyle kabul etmek lazım
Acaba ben düzgün müyüm? Onu bi sorgulasana belki kaynağın çözümü senden başlıyordur.
Herkes kendisi gibi zanneder herkesi düzgün insan bir sürü var göremiyorsan bu senin düzgün olmamandandır
Doğrudur herkesler sen doğru isen doğruluk bulunmaz sen eğri isen
Demiş Yunus Emre
Düzgün insanlar bavulunu toplayıp gittiler
Ciddi yok
Yoo kızlar sadece tip para istiyor
Herkes düzgün arıyorsa bu kötüler kim
Düzgünlükten kastın nedir
Buradayım aşkım <3
Sessizce aramızdalar 🙂
Düzgün çok az
Düzgünün açılı mı?
Var olmazmı bi bak