Bir şey bana musallat mı oldu?

rüyamda bir kız var kız tanıdığım hiç kimseye benzemiyor başlarda bana eski yakın arkadaşım gibi hissettiriyordu ama düşündüğümde kızın bir yüzü bile yok fiziksel olarak bile tanıdığım hiç kimseye benzemiyor çok zayıf aşırı beyaz bir teni var sürekli beyaz bir elbise giyiyor ama yüzü asla yok yüzüne bakıp aklıma gelen tek şey köyü çok koyu resmen siyah sadece küçük bir göz bebeği olan gözleri arkadaşlar bu kızdan gerçek hayatta da rahatsız olmaya başladığım an tüm rüyalar kabusa döndü rüyamda beni zorla bir odada tutmaya çalışıyordu ve neden burada kalmıyorsun dediğini resmen hissettim daha da kötüsü bir gün rüyada sevgilimle kaçıyoruz ama neyden kaçtığımızı bilmiyorum sadece kaçıyoruz ve bi anda sevgilim arkamda kaldı dönüp noluyor diye baktığımda yine o kız vardı ama bu sefer fiziksel olarak eski tarifine uymuyordu hatta hiç bir şeye uymuyor benzemiyor ama o olduğunu biliyorum VE SEVGİLİMİN KAFASINI KESİP ÖNÜME ATTI cidden artık dayanamıyorum rüyalar gittikçe uçuklaşıyor bu şey ne olabilir
Bir şey bana musallat mı oldu?