2 aydır biriyle flört ediyordum, daha bir adı yoktu ama konuşmayı kesmek istedim birkaç sebepten. Ama o kadar üzgünüm ki, o kadar hüzünlüyüm ki çok saçma neredeyse keşke yazsa diyeceğim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır biriyle flört ediyordum, daha bir adı yoktu ama konuşmayı kesmek istedim birkaç sebepten. Ama o kadar üzgünüm ki, o kadar hüzünlüyüm ki çok saçma neredeyse keşke yazsa diyeceğim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap
2Cevap
2 ayda alışmak için iyi bir süre ona alistiysan üzülmen çok normal birde hangi sebeplerden ayrildin
Son olan şeyi söyleyeyim aramıyorsun beni diye 2 gün boyunca kızıp, aradığımda hemen kapatması? Bir öyle bir böyle davranıyordu, cepte gibi hissettim
Valla aşırı sinir olurdum.🤦
Cinsellik konuşuyor muydunuz
Hayır 2 ayda hemen konuşuluyor mu ki, ciddi sordum bu arada
Olabilir konusanda var konuşmayanda toksik erkek hepsi diğer ayrılma sebeplerini bilmiyorum ama bunlar duygusal boşluktan oluyor emin ol
Kesinlikle sadece çabuk geçsin istiyorum bu dönem acaba ne kadar sürüyor bu üzülme vs çok tuhaf ilk def yaşıyorum
Böyle böyle öğreniyoruz
Ne oldu peki
Güvenemedim, kafamı karıştırdı, açıkça iletişim de kurmadım Çok yoruldum
Hmmm
Adın H ile mi başlıyor
Cevap versene yardımcı olabilirim sanırım
Hayır
Tamam pardon
@Nepthys34 o konuşmadı ben zannettim
Bırakmasaydın
Birakmasaydim daha çok canım yanabilirdi
Evet kesinlikle ama benden daha iyilerine layık birisi o yüzden doğru kişiye emek vermeli
Özgüvenim yok, kendimi daha geliştirmiş ve değişmiş şekilde karşısında olmak isterdim ama hayatım çok çok yorucu ve karışık kendime yetişemiyorum ona yetişemem. Bana değmez.
Ya abi adama güvenmemiş o yüzden
@Kirazzçiceğimm yanlış düşünüyorsun adama güvenmediğinden değil kendine güvenemediğinden kendini eksik gördüğünden bırakmış.
Soruyu soran kadın bahsettiğin erkek siteden biriyse tanıyorum ben onu o da seni özlüyor ama ölse affetmezmiş
@Kirazzçiceğimm sen nerden tanıyorsun?
Doğru tabi ama zaten ben ilk defa ömrümde flört sevgili vs yapıyorum belki de ben beceremedim
@Kirazzçiceğimm yok ben o sandığın kişi değilim bu arada
Peki, kısa sürsün de bu acı hahdhhfhjds
Yara bandı olarak mı kullansın başkasını?
@Kirazzçiceğimm yanlış anladın heralde eğlen dedim alay edip kullan bırak demedim eğlenmek karşılıklı yapılan bişeydir, herkes de sizin yaşadığınız travmalar yok hanfendi.
Tamam beyfendi kıçımdan anlıyorum çünkü reglim kusura bakmayın
@Kirazzçiceğimm jaksdksaj olabilir alınma hemen abicim :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin bu duygular oldukça normal, lütfen kendine haksızlık etme. İki aylık bir flörtleşme süreci, aranızda duygusal bir bağ ve bir alışkanlık oluşturur. Kararı sen vermiş olsan bile, bir ilişkinin ya da potansiyel bir bağlantının sona ermesi her zaman hüzün vericidir. 😔 Bu, yatırım yaptığın duygusal enerjinin doğal bir sonucu. Kendine karşı nazik ol. ❤️