sevgilimle aram bozuk ve ayrılacağımızı düşününce veya başka konularda başarısız filan olcamı hissetmeye başlayınca nefesim kesiliyor ve ağlama isteği geliyor sizce neden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dünyadaki tek insan o değil. onunla dünyaya gelmedin. kendi ayakların üstünde durabilirsin.
tek sorun o değil ki, ailemle de kavga edince öyle veya sinirlenince herhangi bir olay
kadınlar genelde biraz daha hassas olur. durumunu bilmiyorum, kendine güvenmelisin.
güvenmeyi deniycem ya
kesinlikle :)
Bunu benmi sordum sen bensin
nasıl yani
Ayrılıklar beni çok üzüyor :((((
ben şuana kadar hiç ayrılmadım fakat kendi içimde binlerce kez ayrıldım gibi geliyor çok karmaşık hissediyorum
Bizde yeni ayrıldık gibi bişey aslında tamda ayrılmadık ama ayrılcak gibiyiz yani ama kendi kendime yaşıyorum bende
oha bizde öyle la
sizde nie öyle oldu
Bana haber vermeden bi yere gitmişti bende zaten iyi bi ruh halınde degıldım aılemle sorunlarm vardı ona patladım sonra baktım umursamaz davranıyo zoruma gitti bende soğuk yaptım o da soguk yaptı kaldık oyle sizin peki
ya ben sürekli buna kızlarla konuştu için imalar yapıyordum kavga kötüleşince de konuyu ayrılığa getirmeye başladım dün de çok kötü kavga ettik ve bana eğer ayrılamıyorsan söyle ben senin yerine ayrılırım dedi sonra da umursamamaya soğuk yapmaya başladı bu gidişle biter gibi geliyor duygularımı önemsemiyor gibi geldi içinde kızıyorum ona sonra bana trip atıor alınıyor filan
zaten ruh halim bi süredir mutsuz bu yüzden sinir oluyorum bende
Benzer durumlar yasamısız bende benı sevdıgıne ınanmıyorum artık ayrılmak istiyorum dedm o da böyle basit bir şey için ayrılmak istiyorsan ayrıl dedi aslında beni sevdiğini biliyorum ama beden bu kadar umursamaz davranıyor anlamıyorum
evet ya umursamaz tavırlar sergiliyor daha çok sinir oluyorum insan sevdini de hiisetmek istio bu öküz hiç bişi yapmıo artık sevdine de inanamıom aramız soğuk kalcak diom sen yaptın diyor sevmek bu mu ya of ya kafamı da duygularımı da karıştırıyor madem onu darlıyorum neden ayrılmıyor ki benden istemiyorum ayrılmasını ama birazcık umursasa fena olmaz
Ya aynı kşiyle mi çıkıyoz ahahah nasıl bu kadar hissettiklerimiz aynı olablr valla bende hissetmek istiyorum ben ona bişey söylüyorum ya o da bana sende böyle yaptın diyor
korktum bak şimdi benimkide öyle dio
sürekli yaptım şeyleri dio o çok masum gibi davranıyor
Evet her zaman kendisini haklı görüyor benimkide ama sende böyle yaptın diyor bazı problemlerimin oldugunu söylüyorum mesela ee sen içine gönüyorsun anlatabilirdin diyor
ya mutsuzken anlamayan bir insandan ne bekliyorsak zaten o an anlatmak değilse sormasını istiyoruz aslında "neden, niye, nasıl" soru eklerine ihtiyaç duyuyoruz bence benimki de anlamıo ondan kalbim kırılıo
Napcaz bilmiyorum ben şu an konuşmamayı tercih ettim belki kendisi yazar ve beni anlar diye umuyorum
benim ki asla yazmaz hep geçiştirio beni kendimi değersiz biri olarak hisediom başkası ile konuşunca da kıskanıp laf yapıyor kız erkek farketmio
Ya benımkı de yazıp yazmayacagını bılmıyorum uzun sğreli bi ilişki deıl ve tanıdıgım kadarıyla o da gururlu birisi yazmaz gibi görünüyor yazmazsa ve merak etmezse bende yazmayacagım kalbıme gömerim artık çünkü böyle bi insanla uzun sürmez zaten bunun farkındayım :(
ne kadar oldu ilişkiniz
4 ay
daha yenimiş sizin ya bizim 1 yıl oldu
Evet peki senin sevgilinde gururlu mu daha önce böyle bişey yaşayıp sana geri döndümü hiç yoksa hep senmi dönüyosun
hiç ayrılmadık kavgalarımız var ama hiç bu kadar umursamamışlığı olmamıştı genelde o da özür dilio bende ama bu sefer çok kızdı bana soğuk yapıo ben de sıkılıyorum böyle olunca
O da benden daha çnce özür dilemişti bende yaptıktan sonra özür dilemenin bi anlamı yok demiştim bu sefer ne hatasını anldı ne bişey yaptı son zamanlarda hep ben sorunluymuşum gibi davranıyor en son ki buluşmada da şakasına sende de bişey yok aslında bi dışın güzel bi karakterin dedi sakasına konustu ama bıraz kırıldım sanki beni sadece dış görünüşümden dolayı begenıyor da aslında sevmıyor gibi yorumladım bunları konusmak için görüşmek istedim ve bi kaç seferdir müsait olmadıgını işi oldugunu söyledi bende artık bıraktım yazmıyorum şimdi kendisi müsait olunca yazar ona bunları anlatırım ve bana hak vermezse de ayrılırım artık napim
knk kavga da söylenmez valla bence sen de onu kırmışsın o yüzden öye demiş ama bence biraz onu yalnız bırak aklı başına gelsin ve kırıldın yerleri uyar şimdi böyle devam ederse sonra çok üzülürsün
maalesef canım ayrıldık zaten artık bitti olmaz bidaha benim için çaba göstermeyen birine bende göstermem
umarım daha iyi olursun bazen zaman her şeydir
Sağol canım 4 gün oldu iyiyim gayet ara sıra yoklugunu hissetmek dışında :)
o da geçer zamanla
İstanbul ağlanılacak omuz hattı