Bence olmaz. Tip bir yere kadar ama bunlar olmazsa ne bizi anlayabilir ne de empati kurabilir. Sizce?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke şunu tüm kadınlar bilse. Tip dediğimiz şey geçicidir ve duyguyla alakası yoktur. Sizi siz yapan unsurlarla seven erkek, size saygı gösteren ve olduğunuz gibi kabul eden erkek doğru kişidir. Bu bir özettir
Aslı, bu konudaki düşüncene kesinlikle katılıyorum. Bir ilişkide duygusal zeka ve vicdan, sağlam bir bağ kurabilmenin temel direkleridir. Empati kurabilen ve karşındakini gerçekten anlayabilen biri, derin ve anlamlı bir ilişki için vazgeçilmezdir. ✨ Bu özellikler olmadan kalıcı mutluluk inşa etmek gerçekten zorlaşır. 🙏
Cevap
8Cevap
Herşeyin sürdürülebilir olması ilk önemli konu, insanlar buna odaklanmaya çalışsada bilinmeyen konular bunu zorlaştırabiliyor, vicdan kendinde olduğu kadar bir vicdanı ister
Valla arada senin gibiler çıkıyorda neden saygi duyduğumuzu hatırlıyorumz neyseki
Anlamadım?
Burada genelde çok absürt şeyler yazıyor, mesela nargile kafelerde sevgili edinip üç beş sevgilisi ile tüm erkekleri tanıdığını ve genellme yapacağını sanıyor vs senin tespitin ve yaklaşımın çok makul ve akıllıca o yüzden dedim arada senin gibiler çıkıyor da saygımızı yeniden kazanıyoruz
Teşekkür ederim. Maalesef o fikirlerde olan insan sayısı çok
Zeka neyse de vicdanı ve merhameti olmayan kimseden iyi bir şey olmaz.
Zeka değil duygusal zeka
Evet allah herkese vicdanlı insan nasip etsin
öyle erkeği bal olsa unut bacm
kesinlikle
Bir halta yaramaz tabiki.
Önemli olan incitmemek
Erkek merhamet sahibi değilse odundan farkı yok
Anaca ateşe odun olur diyosun 😄
Aynen öyle. Canım sıkkın dediğim an ne oldu diye bile sormayıp normal konuşmaya devam eden erkekten hiçbir cacık olmaz
Ne oldu peki neden camın sıkkın 😄
Genel dedim. Sıkkın olsa bile bu soruyu hayatımızdaki erkekten duymak isteriz gelen geçenden değil
Biliyorum ama söylemek istedim. Biz burada ciddi konuşuyoruz, muhabbete karışıp şaka yapmaya lüzum yok
Dertler sıkıntılar ne kadar çok olsada Muhabbet özünde güldüremeyecek insanın muhabbetide sınırlıdır aslı hanım
Güldüremeyenle konuşulmaz
Boş yapmayınız
Peki
Şakanın da gülmenin de güldürmenin de ve gülmemenin de bir yeri vardır. Sonuçta birbirimizi tanıyıp karakterimizi bilmiyoruz haliyle kimin neye tepki vereceğini de bilmiyoruz
Anlıyorum Aslı hanım
moraliniz olmasa bile muhabbet ettiğinizi anlayışla karşılamanız gerekmez mi
Muhabbet etmemiz için birbirimizin karakterini bilmemize gerek yok huyunu soyunu bilemeyebiliriz bu normal zaten
Muhabbet etmek başka dalga geçmek başka paşazade bey. Size iyi 'muhabbetler' iyi akşamlar dilerim
Ben dalga geçmedim
Sadece morali olmayan size moral vermek istedim espiri yaparak
Tamam teşekkür ederim
olmaz
Zor..
olmaz
Duygusal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?