Arkadaşın kötüsü, manitanın kötüsü, insanın kötüsü... Göz göre göre deli sapık hırsız ahlaksız olan birisiyle neden aynı safta bulunmayı sorun olarak kabul etmez insanoğlu?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşın kötüsü, manitanın kötüsü, insanın kötüsü... Göz göre göre deli sapık hırsız ahlaksız olan birisiyle neden aynı safta bulunmayı sorun olarak kabul etmez insanoğlu?
Cevap
14Cevap
Mal olduğu için insanlara iyilik yaramıyor çünkü. kötü olacaksın o zaman kral oluyorsun. seveni değil dikeni severler fıkra bu kadar. birde işin komik kısmı buna karşı çıkanlar da böyle sanarsın kendileri iyi insan seviyor sanki. acımıyorum bende kimseye bundan sonra
Sana %100 katiliyorum. Bana dokunmayan yilan 1000 yil yasasin kafasina cok karsiyim. Boyle olduklari icin bu soru mimbalindeki yakinlarini gormezden gelio ayni duruma dusuyorlar
Evet, benim o kadar iyilik yaptığım birisi vardı, arkadaşı olarak bir şey olduğu zaman uyarırdım bak bu kişiye dikkat et diye. ama beni dinlemedi devam etti sonra da gelip bana ağladı evet sen haklıymışsın diye, ama hala da peşini bırakmadı bende iletişimi kestim. kendine saygısı yoksa bana da saygısı olmaz.
Kesinlikle, bende aninda kesiyorum ilisigimi. Ahmak insan cekemiyorum. Kendimi bile kaldiramiyorum bazen xjxj
Hiç derdim yokmuş gibi ve uyarmamıza rağmen kötüyü sevenlerin bize dert anlatmasını çekiyoruz sdfsdfx
Valla artik cekmiyorum biliyormusun 😅 Hayatimin yaklasik 9 ayini cooook genis bir cevresi olan biri olarak yalniz geciriyorum.30 senelik arkadaslarim abilerinle bile iletisimi kestim. İnsanlar cekilmiyorlar. Umud ederek olmek istemiyorum djxj
En güzeli kafa rahat :D az insan çok huzur
Kötülüğüne kilıf uydurarak masumlaştirmasi
Degil mi? Bazen de akilsizlik gibi geliyor
İnsan heyecan seven bir malumat heleki kendi yapamadığı bir şeyi yapan insana cekiliyor.. oysa uygun sarrlar altında herkes kötü olabilir.. zor değil.. tren bundy bir sürü kadın öldürdü kadinlardan hayran mektupları alıyordu hapishanede.. bunun açıklaması ne olur ki.. insan zayıf karakterli bir organizma.. güçlü gördüğü ve kotu goedugunde çekici bir yan buluyor :))
Dogru bir de sahit olark gelio elinden zor kurtulam karinin hala ona kur yaomasivolayi mahkeme de hala dusundukce insanlarin ne kdr slk varliklar olabilecegi konusunda sinirlendiriyoe beni :))
Niye sinirleniyorsun insan celladina aşık olur diye boşuna dememişler.. stocholm sendromu diye bir şey var.. kısaca insanların canım hafife alma muhamele yetisi olmayan bir tür aslında çoğunluk olarak :))
Canın degil orası da site efensice dehistirmis :))
Seni gec kesfettim takiplesebilirmiyiz 😅
Bu bir teklif mi:)) elbette
Hdheh (cicek)
Deveye diken insanı s.. yaranır demişler. İnsan bazen böyledir arkadaşını eşini işini seçemiyir. Nerde bir tezek var gider üstüne basar. Günümüzde çokça rastlanan bir şey bu. Sanırım geçen burada bir video mu ne gördüm Gül gibi kız içerde yatan birini seviyormuş. Eee çıkmasına az kaldı vs bir yazı yazmış çıksanda gör bakalım sana neler yapıyor.
Arkadaşını seçemiyor nerede müptezel bağımlı biri var onunla arkadaşlık kuruyor. Oysa kendisi saf temiz biri ama oluyur böyle.
Beyni olmayan güruh yapıyor bunu maalesef. Kötü olan, kendisinde güçlü bir duygu mu uyandırıyor da kötü seçiliyor? Çocukluktan veya geçmiş ilişkilerden bildiğimiz davranışlar sağlıksız olsa bile normal gelebiliyor.. Yoğunlukla sevgiyi karıştırıyorlar, yani kıskançlık, kavga, barışma, özür ve tekrar kavga gibi iniş çıkışlar bazen sevgiyi güçlü hissettirebiliyor. Değiştirme isteği de etken olabiliyor. 'Benim sevgimle düzelir' düşüncesi, kişiyi kötü davranan birine bağlayabilir.
Bu sevmekten çok alışkanlıktan kaynaklanıyor, insan bildiği kötüyü bilmediği iyiye tercih ediyor çoğu zaman. Bir de heyecan meselesi var, kötü dediğin insan genelde tahmin edilemez, o belirsizlik bazılarına çekici geliyor, sakin ve düzgün olan sıkıcı gibi algılanıyor. Bir de kendine güveni düşük olan kişi zaten hak ettiğinin bu olduğunu düşünüyor, kötü davranışı normalleştiriyor kafasında. Sağlıklı ilişki modeli görmeden büyüyen çok kişi var, o yüzden bozukluğu tanıdık buluyor.
Ben öyleleri ile yan yana bile gelemem o yüzden bilmiyorum skskks
Puhh yap onlara dndn
Elimizle koymuşcasina herşeyin en kötüsünü seçerken bizdir mesela
Jdjdj
Kötü kişiler diğer insanlara göre daha zor kişiliklerdir elde etme çabasından olabilir
Mumkun cekici geliyordur dusuk iqlu insana
Kesinlikle iq detayına katılıyorum 😂
Hep söylüyorum insan abartıldığı kadar zeki bir canlı türü değil yaşadığı hayatı travmaları belirler bu kısır bir döngü halinde devam eder son ana kadar.
1. Düşünmediği, 2. özgür olmadığı, 3. kendini daha tanımadığı için. Kötüyü değil, uygun olmayanı daha doğru olur. Kötü herkese göre farklı göreceli şey
Beni soğutur , ben sevmiyorum ama bazılarına. Sert ve üstünlük tavırları çok sever buda onda masumluk ama bir yandan yanında sanki dünyanın en çekici vibesi veriyor gibi yansır ona.
Kötüler daha tatlı geliyor.
aMA NEDEN?
Bi bilsem keşke sanki onlar da mıknatıs var
Bence insanlar düşük ıq lu olduğu için ehuehue
O da olabilir djd
Aaaa sen m olmussun. Umarım hakaret kısaltması değildir sakjfbas hayırlı olsun. D
Ay teşekkür ederim yok hakaret yok hah🤣
Çünkü ben çok iyi bi insancıkım dengeyi sağlamak lazım☺️
Kötülerle yaşamıştır çok küçük yaşlardan gelir bu tanıdıklar. Her insan öyle değil travması olan insan öyledir takılı kalır hatta o kötülüğü düzeltmeye çalışır bazısı
Bende bu soruyu hep soruyorum kendi kendime heralde daha güzel geliyor kötü
Çünkü insan oğlu bokladığı herşeyin başrol oyuncusudur.
Kadınlar anne içgüdülerinden dolayı düzeltebileceğini "hayal ettiği" hale getirebileceğini düşünür. ya da başta erkek çok tatlı iyidir sonradan bozulmuştur kabullenemez birgün kendine geleceğini düşünür
Çok güzel ve yerine cuk diye oturmuş bir soru. Bunu soran insanları çok iyi gözlemlenmiştir, net..
Tesekkurler
bu cok onyargi gibi ya
Aciklama istiyorum sndb
yani iyi insanlar biraz hayal kirikligi yasiyor diye hep kotuler tercih ediliyo saniyo bence ama ya kimse secilmiyosa ahshaahshs
Aslinda dusununce mesela mafya hirsiz katil suclu sapik vs insanlarda evleniyor anne baba iluyor esleri oluyor cocuklari oluyor vs. Ve cogu iyi insandan daha cok seviliyorlar. Biyle de dusunmek lazim 😅 Sorunun amavi da biraz boyleli
cogu insandan cok sevilmiyolar bence. belki de iyi insanlarin mutluluklari bu sekilde haber degeri gormedigi icin insanlar sadece kotuye odaklaniyodur
Sence sedat peker mi daha cok seviliyordur seb mi eheuehu
ben kendimce seviliyorum baskalari beni ilgilendirmiyor ahshahs
Seni sevmiyen olsun dndnd
duygulaniyorum ahshahsh
herkes upuzun ve guzel yasasin 🌸
Omenn
Hepsi ölse keşke.
Kotuler mi, kotuleri sevenler mi? Yoksa her ikisi de mi can can?
Kötüleri sevenler ölmesin de s*laklıklarına bi bedel olmalı.
Pandik atip kacalim sjdm
Pis hissettirdi ahahahaha
@Barbiemiyimneyim şey misin kira mısın
@Kirazzçiceğimm kira benim gerci ben ryukta olabilirim oyle de sinsiyim
Türkiye’ye bir kira lazım ya
@Kirazzçiceğimm kiramıyımneyim
@Kirazzçiceğimm oyle bir sansim olsaydi kesinlikle degerlendirirdim. Light en sevdigim ve hakki bulsugum ksrakterdir İnsanlarin ucuz bos merhametleri benlik degil. L ve mantiginin allah cezasini versin hjjd
Evet kira haklıydı
@Barbiemiyimneyim hajsbsidn
Zeka geriliği olabilir o insanda.
Cok katiliyorum can cann
Normal olanı değil anomal sıradışı seviyorlar dürüstük moda değil sahtekarlık moda olmuş
sevmiştir yancağını bile bile sevmeye devam eder
Bizde mi bi sikinti var ula acaba
Çünkü kendini sevmez.
Adrenalin eksikliği wkdbbaa
idareten yaşıyodur, idare edememesi lazım
Sevmiyoruz
Senin sevdiğin %100 ehuehuehue
ya ya adamın 4 kişiyle yazısmalarını ben okudum. İnsanları bataklığa sürüklüyor sende gözü yok belki tipi değilsin diye iyi adam mı oluyor. Bak kadınları benden daha iyi tanıman lazım. Bir şeyler bir noktaya gelince kaçmak isteseler de o bataklığa sürünüyorlar. Elbette hepsi değil. Ama bu bataklığa çeken oe yi de kusura bakma savunma bana. Sanki ortada hiç bir şey yokmus gibi sırf tipinden dolayı sovuyormusum gibi davranıyorsun asıl bu hoş değil. Ortada bir şey olmasa ben neden dehb li gibi tribe gireyim. Ben o insanların hesabından o kişilermiş gibi atar gider yapıp engelleyip sovdum o e ye. İsim verdirme. Neler yazdığını nasıl manipule edip insanları kandırmaya çalıstığını ben gordum. Sırf sana bu şekilde yaklaşmadığı için beni şizofrenmişim gibi etiketlemen hoş dğeil aslında. Çünkü olmayan bir şey için hüsnü kuruntu yapmıyorum ki. Neden bu kadar savunduğunu anlayamıyorum. Soyle düşün ortada bir hırsız var. Ben adama hırsız diyorum diye sen bana hoş değil iftira vs gibi şeyler soyluyorsun. Senin evi soymadı diye hırsız mı değil?
Can bu arada listemde ki o arsız kötü kim sen de bana soyle çıkarayım. Beni uyaran olmadı herhangi birisiyle alakalı ya da arsızlığını görmedim. Varsa savunmam yani.
Türk kızlar işi kötü seviyorlarr
Şöyle bir düşündüm de haklısın aslında. Farklı bir kaç ülkede yaşadım burada bu insanlara talep çok az kendisi gibi manyaklar ilgilenirken Türkiye de genel olarak kızlar boyle erkeklerden hoşlanır.
Gogo kötü biri 😭
köt iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, insanların karmaşık psikolojik dinamiklerini gösteriyor aslında. Bazen, o "kötü" olarak görülen kişilerde bir meydan okuma, farklı bir heyecan veya hatta kendi içlerindeki bir boşluğu doldurma yanılsaması bulabilirsin. 🤔
Belki de bu, bir tür gizli güç arayışı veya o kişiyi değiştirebileceğine dair içten bir inançtan kaynaklanıyor olabilir. İnsan davranışlarını anlamak bazen gerçekten ilginç, değil mi? ✨