Bu bana ara ara oluyor ve herkesi birden hayatımdan çıkarıyorum şlak diye kslsl. Ama bu neden oluyor olabilir
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Bu genelde bipolar ve kişilik ile alakalı olası bir durum hele de bu devirde gayet doğal
sevmediğin için
Frekansın yükseliyor
Şöyle anlatayım frekansları uyuşan insanlar frenkansına uygun insanlar ile olur
Geçmişteki kişilerin frekansı sana düşük geliyor
Frekansın yükseldikçe yeni insanlar hayatına girecek
Yorumlarda birilerini hayatında tutmanı empoze etmeye çalışanlara çok güldüm. En güzelini yapıyorsun. Bana da kedilerim ve kitaplarım yetiyor
Bu kendinle problemin olduğu içindir, karşı tarafın bir suçu olduğu için değil. Haliyle bunu yaptığında karşı tarafın bir kaybı olmaz.
Tamam ben de destekledim zaten. Sorun tamamen senden kaynaklı olduğundan insanlara güven verip hayatına almak yerine hiç insan bulundurmayıp tiksinecek kimsenin olmamasını sağlayabilirsin. Bu onlara da iyilik olur. İstemeden dolaylı yoldan iyilik de yapmış olursun.
Yaşam içerisinde bazı kararlar verirken olgun ve bilinçli karaar verilmeli sinirlenince asla bir konuda karar vermemeye özen göstermelidir
Beyinin ve kalbin aynı kişileri ve aynı şeyleri reddetmesi
Yiyorsa beni tanı çıkar hadi
Tanımıyon sus
Bu tür insandan uzak durmak daha iyi
Banada zaman zaman geliyor
Olur öyle …. Temizlik yap geçer
Yaşadığın süreçlerden kaynaklı olabilir.
İstediğin şey olmuyor mu
Doğru gitmeyen birşeyler var ki, istemiyorsun
Sevme ama yaşamak zorundasın
Sevmiş gibi yap
Ailen
Sonra geri mi alıyorsun
O zaman iyidir ya arada temizlik. Hem eski insanlar seni de eskide tutuyor, ilerleyemiyorsun. İyidir
İnsanların çoğu politik hayatlarında. Herkesle çok iyi anlaşıyor gibi görünüyorlar. Alttan alıyorlar, katılmadığı fikirlere ayak uyduruyorlar falan. Hayatından çıkarınca eksikliğini hissetmiyorsan, hayatında olmalarına gerek yokmuş demek ki
Ne demek. Güzel günler
Serotonin azalıyo
Herkeste oluyor
Ne yaptılar sana
Bende oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür ani hisler genellikle kendi iç dünyandaki yoğunlukların veya beklentilerin bir yansıması olabilir. 🧭 Bazen kendinle baş başa kalma, değerlerini gözden geçirme ihtiyacı hissettiğinde, çevrendekiler sana ağır gelmeye başlayabilir. Belki de biriken duygusal yükler bu şekilde dışa vuruyordur. 🌸