Bu bana ara ara oluyor ve herkesi birden hayatımdan çıkarıyorum şlak diye kslsl. Ama bu neden oluyor olabilir
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Frekansın yükseliyor
Şöyle anlatayım frekansları uyuşan insanlar frenkansına uygun insanlar ile olur
Geçmişteki kişilerin frekansı sana düşük geliyor
Frekansın yükseldikçe yeni insanlar hayatına girecek
;Ben yılda bir toplu temizlik yapıyom, boğuyo ama niye boğduğunu bilmiyom. Bulursan sebebini bana da söyle pls
Ben de kolay soğuyom, anlıyom o yüzden seni sdkflşs
Sonra geri mi alıyorsun
O zaman iyidir ya arada temizlik. Hem eski insanlar seni de eskide tutuyor, ilerleyemiyorsun. İyidir
İnsanların çoğu politik hayatlarında. Herkesle çok iyi anlaşıyor gibi görünüyorlar. Alttan alıyorlar, katılmadığı fikirlere ayak uyduruyorlar falan. Hayatından çıkarınca eksikliğini hissetmiyorsan, hayatında olmalarına gerek yokmuş demek ki
Ne demek. Güzel günler
Bu tür ani hisler genellikle kendi iç dünyandaki yoğunlukların veya beklentilerin bir yansıması olabilir. 🧭 Bazen kendinle baş başa kalma, değerlerini gözden geçirme ihtiyacı hissettiğinde, çevrendekiler sana ağır gelmeye başlayabilir. Belki de biriken duygusal yükler bu şekilde dışa vuruyordur. 🌸
Cevap
26Cevap
Bu genelde bipolar ve kişilik ile alakalı olası bir durum hele de bu devirde gayet doğal
sevmediğin için
Yorumlarda birilerini hayatında tutmanı empoze etmeye çalışanlara çok güldüm. En güzelini yapıyorsun. Bana da kedilerim ve kitaplarım yetiyor
Bu kendinle problemin olduğu içindir, karşı tarafın bir suçu olduğu için değil. Haliyle bunu yaptığında karşı tarafın bir kaybı olmaz.
Tamam ben de destekledim zaten. Sorun tamamen senden kaynaklı olduğundan insanlara güven verip hayatına almak yerine hiç insan bulundurmayıp tiksinecek kimsenin olmamasını sağlayabilirsin. Bu onlara da iyilik olur. İstemeden dolaylı yoldan iyilik de yapmış olursun.
Yaşam içerisinde bazı kararlar verirken olgun ve bilinçli karaar verilmeli sinirlenince asla bir konuda karar vermemeye özen göstermelidir
Merhaba. Sana önemli bir şey sorucam. Bundan 4-5 ay kadar önce takip listende ridofme nickli biri ekli değil miydi yoksa ben mi seni karıştırıyorum? Cevap verirsen çok sevinirim
En son ne zaman ne konuştuğunuzu hatırlıyor musun? Hayatından endişe etmekteyim. Senden başka soracağım kimse yok.
Seni rahatsız ediyorsam mazur gör beni lütfen. Ne zaman kapattığını hatırlıyor musun acaba tahminen? Yakın zamanda mıydı?
Anladım peki teşekkür ederim yardımın için. Olur da eğer burada denk gelirsen bana bir iyilik yapıp onu her gün çok merak ettiğimi iyi olup olmadığını öğrenmek için bana mutlaka ulaşmasını söyler misin? Hani olur da bir ihtimal. Adım tarık
Çok teşekkürler iyi geceler.
evet PMS mi geliyor neyse sana bütün soruların saldırmali shshs
Yaşımız ilerliyor, aptallara tahammülümüz kalmadığı içindir o
Insanların gerçek yüzünü görünce gelen his zamanla asosyallesme olgunluk işi gurmeler bilir
Kendinle alakalı düşüncelerinden kaynaklanıyor 😂 nereden biliyorsun diye sorma sksnsks
Beyinin ve kalbin aynı kişileri ve aynı şeyleri reddetmesi
Bu herkese ara ara olur, senin tahammül seviyem kalmamış 😂
Yiyorsa beni tanı çıkar hadi
Tanımıyon sus
İstediğin şey olmuyor mu
Doğru gitmeyen birşeyler var ki, istemiyorsun
Sevme ama yaşamak zorundasın
Sevmiş gibi yap
Ailen
Bu tür insandan uzak durmak daha iyi
Arada banada oluyir yaaa ikizler misin?
Banada zaman zaman geliyor
Olur öyle …. Temizlik yap geçer
Yaşadığın süreçlerden kaynaklı olabilir.
Çoğu insanda oluşan bir durum.
Neden
manyaksin
Serotonin azalıyo
Herkeste oluyor
Ne yaptılar sana
sen ıkızler burcu musun?
ıkızler burcunda normal aslında senle uzunc akonusalımmı bende ıkızlerım anlarım senı
kanka sırdas gıbı kırma
sustun
Kendini de unutma
Kaç yaşındasın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?