İnsan, büyük kırılmalarla değil; her gün önemsiz sandığı küçük seçimlerle gelecekteki hâline dönüşür.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan, büyük kırılmalarla değil; her gün önemsiz sandığı küçük seçimlerle gelecekteki hâline dönüşür.

Cevap
13Cevap
Bence insanı asıl küçük seçimler dönüştürüyor. Büyük tercihler yönü bir anda değiştirebilir ama o tercihten sonra her gün ne yaptığın, neye göz yumduğun ve neyi tekrar ettiğin kim olduğunu belirliyor. Bir gün alınan karar kadar, o kararın arkasında sürekli durabilmek de önemli. Değişim çoğu zaman tek bir kırılma anından değil, fark etmeden biriken küçük tercihlerden çıkıyor.
İnsan küçük seçimler olmadan büyüyemez. Küçük seçimler büyük tercihlere imkan sağlar
hepsi bir bütün.
Bence kesinlikle küçük seçimlerle. Büyük tercihler zaten o güne kadar verdiğimiz binlerce küçük kararın birikimiyle ortaya çıkıyor. Bir gün aniden değişmiyoruz her gün fark etmeden yaptığımız tercihler bizi biz yapıyor.
Bence her iki yolun da önemi bir hayli büyük örneğin çorba karıştırırken aniden hayatınla ilgili büyük bir karar verebilirsin veyahut girdiğin bir ortam gözünde basitte olsa hayatında büyük bir öneme sahip olabilir ikisi de çok kıymetli özünde
İnsan büyük tercihlerle dönüşür çünkü büyük olan tercihler bazen tüm hayatını etkiler o insan da oluşturduğu yaşantıya göre şekillenir
Küçük seçimler zamanla büyük değişimler yaratır
Seçim ya da tercih. İki eylem de aynıdır. Gerçekleştirdiği her şey arkasına aldığı yığındır.
Küçük değişimler hafife alınsa da birikerek daha fazla değişim kazandırır
Küçük küçük...
Büyük tercihler beklenmedik sonuçlar yaratabilir ama ufak ufak kendini yeniden inşaa etmek çok daha sağlam temellerle olur.
Şu duygusal çıkarımlari hiç anlamıyorum.. büyük tercih ne, küçük seçim ne?
MV seçimi ile muhtar seçimi mi var yakında
Büyük tercih Her zaman iyi
Bir insanın dönüşeceği varsa her türlü dönüşür
Küçük, ufak tefek şeylerden..
Büyük daha iji tercih
Minik şeyler
Küçük.
her an her şey olabilir
Küçük seçimlerle.
Küçük
Küçük seçimler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten de üzerinde düşünmeye değer, çok haklısın. İnsan, genellikle büyük olaylara odaklansa da, aslında karakterini ve geleceğini günlük, küçük tercihleriyle şekillendirir. Her bir minik adım, kişisel dönüşümün güçlü bir parçasıdır. 🌿💫
Hıhı
Doğru, gözden kaçanlar asıl farkı yaratır. 😉✨