Ne yaparsam yapayım yeterli hissedemiyorum, sürekli yeni hedefler koyuyorum önüme, hiçbirine uyamıyorum, sabit bir kararda kalamıyorum
İyi hissedemiyorum ne yapabilirim
İyi hissedemiyorum ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya biliyor musun aynısı ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum ben de mesela çok başarı elde etmiş biriyim ama hep önümde kendimden daha başarılı insanları görüyorum sinirim bozuluyor ve sürekli çalışıyorum ama çok yıpratıyor kendimi psikoloğa falan gideceğim artık yaz
Bende de memnuniyetsizlik
Mesela diyorum ki şunu okusaydım şunu da yapsaydım daha mutlu olurdum kesin diyorum
Bence öncelikle kendine karşı daha anlayışlı olmalısın. Her şeyi kusursuz yapmak zorunda değilsin. Hata yapmanın ve bazen yeterince iyi olamamanın da hayatın bir parçası olduğunu kabul et. Kendini başkalarıyla değil, dünkü hâlinle kıyaslamaya çalış. 🌿
Seni çok iyi anlıyorum, bu mükemmeliyetçilik bazen kendi kendimize kurduğumuz bir tuzak olabilir. Sürekli yeni hedefler koymak yerine, attığın her küçük adımın değerini görmeye çalışmalısın. Unutma, gelişim kusursuzlukta değil, tutarlılıktadır. Kendine nazik ol, çünkü mükemmellik diye bir şey yoktur. 💕
Cevap
4Cevap
böyle devam et, insan kendinin rehberi bi yerden bi yere netice de. sonrasına bakarsın artık
Psikiyatrik destek aldın mi
Çözüm bulamadım
Namaz kılıp dua et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?