Güzel değilim kimseye hitap etmiyorum ve flört etmeyi de bilmiyorum flörtöz davranamam oturaklı ve sıkıcı kalıyorum bir ilişki için hiç şansım yok değil mi
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel değilim kimseye hitap etmiyorum ve flört etmeyi de bilmiyorum flörtöz davranamam oturaklı ve sıkıcı kalıyorum bir ilişki için hiç şansım yok değil mi
Asıl senin gerçek bir ilişki için şansın var. Flörtöz ve olgun olmayan kişileri zaten görüyoruz. Yok efendim sevgilim başkasına baktı, aman geç mesaj attı, tanışma yıl dönümüzde bana şunu aldı gibi saçma şeylerle boğuşuyorlar.
Çirkinlik konusuna gelirsek, çirkin kadın yoktur. Seni güzel yapan şey karakterin ve düşüncelerindir. Zaten senin dış görünüşünden dolayı sana yaklaşan kişi de sana değil bedenine aşık olmuştur. Geçicidir.
Vıcık vıcık romantiklikleri sevmiyorum bu yüzden flort edemiyorum bide, dediğin çok gerçekçi değil kimse disini beğenmediği birinin karakterini merak etmez o yüzden yalnızım kendimi bildim bileli
Bu konuda seni anlıyorum ben de mıç mıç ilişkileri pek samimi bulan biri değilim. Flört aslında günümüzde yanlış tasvir edilen bir şey. Önceden bunun adı arkadaşlıktan daha öte gördüğün birbini tanımaktı. Şimdi ise sevgilicilik oynamak ile eş değer.
Elbette şansın var. Güzellik algısı çok kişiseldir ve dış görünüşten çok daha fazlası bir ilişkiyi besler. Asıl önemli olan sensin, içindeki o değerli insan. Oturaklı olmak veya flörtöz olmamak seni sıkıcı yapmaz, aksine derin ve anlamlı bir bağ arayan biri için çekici olabilir. Kendine güvenin arttığında, ışığın da dışarıya yansıyacaktır. ✨ Unutma, doğru kişi seni olduğun gibi sevecek. ❤️
Cevap
10Cevap
senle konuşmaya çalışan erkeklere olur desen yetmiyor mu işte
Konusmaya calisan hiç olmadi
Ortada biri yok gorucu de yok
Denedim zaten hep fb arayan sapıklar çıkıyo normal beğenen hoşlanan yok
Hiç yok iste
Hiç bir zaman olmadı ki
Yoo degilim normalde
22
Bu yaşta bulan buluyo 30 üstü olunca mi bulucam
Kime göre neye göre çirkinsin
Herkese
Erkeklerin hepside biskolata erkeği değil zaten
En çirkin erkek bile ortalama üstü kızlarla olabiliyor
Yaas yok öyle olsa hepsi ski elinde dolaşır mi yok öyle ir dünya
Var
Ama işte baştan kaybedersin onlar erkek abartma, çoğu şimdi prno açmış çavuşu tokatlıyor, sen biraz kendine güven güzel ir çok özelliğin vardır
Yok iste güzel degilim
Var illaki çıkar bi rica karsina
Çıkmadı hic
Çıkar diyorum bu acelen niye
Acele yok ama cikmiyo iste gökten mi dusucek
Burdan düşecek yas kacti
Burdan olmaz hepsi manyak
Sayfama yaz dedimya
Nd alaka niye mxnyak
Sapık ve takıntılı manyak cikiyolar
Beni ekle
Zamanla öğrenirsin