Klip bunu çok güzel anlatmış.
Sevgi, aslında sevilenin değil, sevenin bir özelliğidir.
Karşısındakinden en ufak bir karşılık görse onu çok çok sevmeye hazır olan bu kişiler sizce de hemen değersizleşiyor mu insanların gözünde?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Klip bunu çok güzel anlatmış.
Sevgi, aslında sevilenin değil, sevenin bir özelliğidir.
Karşısındakinden en ufak bir karşılık görse onu çok çok sevmeye hazır olan bu kişiler sizce de hemen değersizleşiyor mu insanların gözünde?
Aslında bu bir patolojidir kendini sevilmeye layık görmeyen değersiz gören insanlar değer gördüğünde sevildiğinde bunu tam oturtamaz zihinlerinde garip gelir. Benim gibi birini sevdiyse o da benim gibi değersizdir deyip direk yere çalarlar. Az buçuk bende de olduğu için iyi biliyorum bu psikolojiyi. Aksine sevin insan her zaman değerlidir özeldir özellikle bu devirde
Çok güzel klipmiş. İnsanlar ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörü olduğu için, ulaştığı şeyde heyecan kalmayınca bu şekilde soğuyorlar. Daha sonra başka heyecan peşinde oluyorlar.
Sevgiye bu kadar çabuk açılan ve yoğun duygular gösteren birini, bazen insanlar "kolay ulaşılabilir" olarak algılayabiliyor. Bu da maalesef değerini düşürebiliyormuş gibi hissettirebiliyor, değil mi? 🤔 Önemli olan, senin o kişinin içtenliğini ve samimiyetini görebilmendir, çünkü gerçek değer bu yolla anlaşılır.
Cevap
2Cevap
Genelde bu tarz durumlar psikolojik sorunları beraberinde getirir gadası
Sevip sevmemesi değil mesele konuşmasına bağlı zeka seviyesine bakarım
Beni kimse sevmiyeah, öksüz öksüz takılıyeah.
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?