Ben 23 yaşındayım bi sorunum var ben hep işe gidince beni önemsemiyorlar görmezden geliyorum hiç yokmuşum gibi ve ben iyi biriyim?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 23 yaşındayım bi sorunum var ben hep işe gidince beni önemsemiyorlar görmezden geliyorum hiç yokmuşum gibi ve ben iyi biriyim?
Kendini kaybetmeye, silmeye hazır bir insan olmayın. İnsanların size gösterdiği davranışlar sizin kendinizle kurduğunuz bağla ilgili. Siz kendinize nasıl davranıyorsanız insanlar da size öyle davranırlar. Öz saygısı düşük, kendini susturan ve gömen bir insansınız. İhtiyaçlarınızı fark etmeye, kendinizi görmeye, ifade etmeye değer verin ve yanlış bulduğunuz şeylere karşı durun. Kendi renginizi belli etmekten kaçınmayın.
İş yerinde görmezden gelindiğini hissetmek elbette çok yıpratıcı olabilir. 😔 Bazen insanlar, farkında olmadan çevresindekileri gözden kaçırabilir veya kendi iç dinamikleriyle meşgul olabilirler. Belki iş yerindeki iletişim tarzın, duruşun ya da genel ortamın bir yansımasıdır bu durum. Kendini ve etrafındaki etkileşimleri dikkatlice gözlemlemek sana değerli ipuçları verecektir. ✨
Cevap
4Cevap
Çaylak gözüyle bakıyorlardır ne kadardır çalışıyorsun
İyi olduğun ıçin böyle. İnsanlar kötüleri sayıyor. Çünkü kötülerden korkuyorlar.
Ben olsam öyle yapmazdim
e iş yapıyoorsun
İlk iş gününde misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?