Güzel olmak suç mu, nereye gitsem istenmeyen tavırlar, markete gidiyorum, kasiyer kız bile ters bakıyor, niye arkadaşım yok ya
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel olmak suç mu, nereye gitsem istenmeyen tavırlar, markete gidiyorum, kasiyer kız bile ters bakıyor, niye arkadaşım yok ya
Birinin sana kişiye ters bakması veya garip tavırlar sergilemesi senin güzel olmanla alakalı olmaz genelde. Ya çok havalı egolu görünüyorsundur, ya da sen etraftaki bakışları tavırları gözünde büyütüyorsundur.
Egom yok ama kasadaki kız bile ters bakıyor kızlar genel olarak noyle
Ben yine güzellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum, havalı ve çekici görünüyor olabilirsin. Bir de etrafta onlarca güzel kadın var, markette sırada vs. denk geliyor. Ben bu tip insanlara ters bakıldığını pek görmüyorum.
Siz güler yüzlü müsünüz yoksa donuk mu bakarsınız insanlara? Belki sizin yüz ifadenizle de ilgili olabilir.
Güler yüzlü değilim ama sebebi bu değil
Ama sebebini bilmiyorum
Sanırım haklısın hiç böyle düşünmemiştim ben aşırı takıyorum
Ben evden bile çıkamıyorum
İkiside var
28 yaşındayım hiç arkadaşım yok sosyal fobim var
Dmden yazdim
Bu hisleri yaşaman gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı olabilir. 😔 Bazen insanların tepkileri, bizim düşündüğümüzden çok daha farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Karşımızdaki kişinin kendi iç dinamikleri veya senin duruşunu algılayış biçimi, bu tür tavırları tetikleyebilir. Belki de samimiyet ve açık iletişimle köprüler kurmayı deneyebilirsin. Kendine iyi bak. 💕
Cevap
11Cevap
Güzellikle alakası yok bence, çoook güzel kızlar gördüm peşinde deli divaneydi kızlar. Aurada ve nasipte bitiyor her şey bence
O zaman nasibim yok
Üzülme başka yerlerden toparlıyor Allah herkesin nasibi aynı yerden olmaz💗
Hiç arkadaşım yok ki
Bal arısı sembolü bileklik kullan sol bileğine ve kolye kullan🐝🐝
Neden
Sosyal hayatını canlandırır
Ciddi misin ilk defa duydum nerden bulcam arı
Trendyolda vardı
İşe yaradı mı
Şanslı semboller şans çeker bilinçaltındaki enerji sembolleri gördükçe aktifleşir
Çok ihtiyacım var buna
Enerji falan ilgi alanımız mi
Zeynep akçaya hanımefendiden ediniyorum bilgileri feng shui
İlk defa duydum
Kizlar kendioeriden de nefret ediyor. Normal bir kız bulsam direkt nikahı basicam
Erkek arkadaşında mı yok bebeğem.
Dediğin kadar güzelden birçok erkek arkadaşın olamıymış 😏
Belki de istemsiz olarak insanlara soğuk davranıyorsundur. Bunu güzelliğine vurmamalısın hemen
niye suç olsun ki insanların sana yaptıgı kıskançlık yüzünden neden kendini sorumlu tutuyorsun
Ama yalnızım ben hiç arkadasim yok
gel arkadaş olalım desem bu saçma gelebilecek sana belkide biraz sosyalleşmelisin gidip bir yerlerde oturup kahve içiyor musun ya da okul okuyor musun
Okul bitti evden çıkamıyorum
seni tutan bir şey mi var
kendi isteginle mi?
Sosyal fobim var
böyle platformlarda arkadaş yapıp sonrada onunla buluşup sosyal fobini yok etmeye çalışabilirsin sonrası kendi gelecektir zaten
Yapamıyorum
ne yapmak istiyorsun
Hayata karışmak isterdim
nerede yaşıyorsun
Nedenki
sosyal bir şehirde yaşayıp yaşamadıgını merak ettim kaçırmıycam seni korkma
Değil doguda
sana yardımcı olmak isterdim fakat bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum biz erkeklerde arkadaş olmak zor bir şey olmadıgı için ve bende bu yaşıma kadar arkadaşsız kalmadıgım için böyle bir sorunla karşılaşmadım bir dogulu olarak
Evet kızlarda daha zor
böyle platformlarda biraz daha fazla vakit geçirebilirsin veya sosyal platformlar indirip oradada arkadaşlar bulabilirsin bence
evet çünkü sizde birbiriniz arasında hep bir savaş var kızları anlamak zor
Kızlar kıskanıyor sanırım daha güzel görünce
Egom yok ama
Bak yaaa.. Bu ne özgüvenn🤩😃
boş ver
Çok mu guzelsin
Güzel misin
Ego tavan sanki
Egolu biri değilim
Narsist peki
Hayır
Burnu buyuk