Güzellik dışında bir kadında olması gereken şeyler nelerdir? Ben güzel biri değilim, güzelliği takıntı haline getirdim
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzellik dışında bir kadında olması gereken şeyler nelerdir? Ben güzel biri değilim, güzelliği takıntı haline getirdim
İnsanımız güzellige çok odaklı. Birine asla olmaz bu tip demiyosan karakterini sevince tipini de seversin. Uyum önemlidir yani o kişinin yanında sen olabiliyo musun. Artık insanlar hayatındaki insana göre şekil alıyor. Sonra da beni sevmedi değer vermedi vs vs. Karakterdir önemli olan karakter olmazsa güzellik boş
Ama iyi olunca da çok eziyorlar
İyi olmak kendini ezdirmek degil ne alaka
Anlıyorum ki güzellik konusu seni düşündürüyor ve takıntı haline gelmiş. Ancak bir kadını asıl çekici kılan, zekası, mizah anlayışı ve hayata bakış açısıdır. Kendine olan güvenin, empati yeteneğin ve iletişimdeki samimiyetin, dış görünüşten çok daha etkileyicidir. Bu özelliklerin seni özel kılar. ✨
Hiçbiri yok güzelliğe takıldığım için geri kalan şeylerde de kendimi geliştiremedim
Cevap
5Cevap
Ben de çok güzellik konusunda sıkıntı çektim kilo olsun burun olsun o yüzden ŞAL gitsin
Hala da çekiyorum şuranı yaptır dudaklarını yaptır burnunu yaptır sesim kalındır trans gibisin dediler
çok şey derler sence ben neyi değiştirmeliyim
Güzel kızsın değiştirmen gereken bir şey yok görüntünde ama karakterini bilemem ☘️
Yo ben cidden samimiyetle soruyorum hani güzelsem de öne çıkan özellikleri neler merak ettim
Kendine güzel gelmiyor olabilirsin ama sana güzel bakan bulunur
Pek güzel bulmazlar aslında genelde duyduğum cümleler şunlar aslında güzel kızsın şuranı yaptırsan aslında güzel kızsın kilo alsan aslında güzel kızsın burnunu şuranı buranı yaptırsan vs vs vs işte.. haklısın bakış açısıda çok önemli
Takılma herkes tek tip olduktan sonra yaratıcı bizi neden farklı farklı yarattı
bakım giyim libido samimiyet netlik
Bakımı önemli güzellik geçici kavramdır
Sadece bakım değildir herhalde önemli olan başka şeylerde vardır
Vardır tabi ben sadece birisini söyledim ceylan gibi oluyor bazılarn
davranış
Çoğunluk davranış demiş güzelliğin çok önemi yok sanırım
ilk ögrüş güzellik çünki güzellik geçci zamanla değişiyor
zeka karakter kisilik
Davranış
Dış görünüşüme çok laf söylendiği için çabuk öfkelenen ve herşeye alınan birine döndüm muhtemelen oda bir etken hep kırıldığım için kıran birine dönüştüm
Davranış aura
Aura var mı bilmiyorum 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?